Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 16.567
- Πόντοι
- 2.256
Πεστα πεστα!!!!Ωραια ιδεα. Και να σε βάλουμε πισω απο το τερμα του Τζολακη ωστε οι επιθετικοι της Μπραγκα να μην βλεπουν τον τερμα.
Πεστα πεστα!!!!Ωραια ιδεα. Και να σε βάλουμε πισω απο το τερμα του Τζολακη ωστε οι επιθετικοι της Μπραγκα να μην βλεπουν τον τερμα.
Τι αλλο θελεις να πω; Οι γαυρινες είναι οι πιο ωραιες γκομενες.Πεστα πεστα!!!!
Ααααχ εγω μονο τις δημιουργωεγω παντως ειμαι ειδικος στις διαρροες υγρων....και την διορθωση αυτων φυσικα!!!
ναι αλλα κανεις τιποτα γιαυτο μετα ??...Ααααχ εγω μονο τις δημιουργω
Το όμορφο κορίτσι είναι και κόκκινο στην καρδιά!Γιατι ρε Αλεξια. Οχι, πες που γιατι το κανεις αυτο και έχουμε να παμε και γηπεδο.
Γιατι ρε θηλυκο του διαβολου;
Τις σφουγγαριζει ρε παστελη...ναι αλλα κανεις τιποτα γιαυτο μετα ??...
το θεμα ειναι να τις φτιαξουμε ομως ωστε να μην κραταει συνεχως σφουγγαριστρα!!!!!!Τις σφουγγαριζει ρε παστελη...
Ξερω που το πας...ναι αλλα κανεις τιποτα γιαυτο μετα ??...
Μωρο μου εσυ,οσο κ η δικη σου!Το όμορφο κορίτσι είναι και κόκκινο στην καρδιά!
μονο του παει lady ...μονο του...εγω ειμαι καλο παιδι...εσυ σκεφτηκες πονηρα!!!!!Ξερω που το πας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρο μου εσυ,οσο κ η δικη σου!
Η Λαιδη ολους τους εχει καταλαβει..! Οτι σκεφτηκες αυτο σκεφτηκα κ γωμονο του παει lady ...μονο του...εγω ειμαι καλο παιδι...εσυ σκεφτηκες πονηρα!!!!!
εδω εχεις κανει την μαγικη ερωτηση?? η το πας λαου λαουμονο του παει lady ...μονο του...εγω ειμαι καλο παιδι...εσυ σκεφτηκες πονηρα!!!!!
εισαι καληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......Η Λαιδη ολους τους εχει καταλαβει..! Οτι σκεφτηκες αυτο σκεφτηκα κ γω
Εχει παρει κ απαντησηεδω εχεις κανει την μαγικη ερωτηση?? η το πας λαου λαου
τα εχουμε πει με την lady...(δυστυχως οχι αποο κοντα...ακομα).......εδω εχεις κανει την μαγικη ερωτηση?? η το πας λαου λαου
για αυτο σε γυροφερνει ..ολη την ημερα εδω μεσα τον βλεπωΕχει παρει κ απαντηση
ειμαι δισυποστατος.....για αυτο σε γυροφερνει ..ολη την ημερα εδω μεσα τον βλεπω
Θέλει μπόλικο τεφλον στις μουφες και στους μαστούς για να πιάσεις τις διαρροές.το θεμα ειναι να τις φτιαξουμε ομως ωστε να μην κραταει συνεχως σφουγγαριστρα!!!!!!
Εισαι απιστευτος !Διαβάζοντας το νήμα της Lady αυτό που γίνεται ξεκάθαρο είναι ότι πέραν της σεξουαλικοτητας και του ερωτισμού την χαρακτηρίζει μια τρομερή πνευματώδη έκφραση.
Ο ορισμός της αρχαίας εταίρας.
Μια γυναίκα που θα σε ταξιδέψει ψυχή και σώμα
Όχι εγώ.Εισαι απιστευτος !