Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 446
Καυυυυυυυυυυλα
Καυυυυυυυυυυλα
ηρεμααααααααααα.......εχουμε δουλεια αυριο!!!!!!!!!Καλησπεραα καυλιαρικα μωρααααααα ♡
Γυναικάρα!!!
Δεν ξέρει ποιος είσαι ..@james034 + @Xaramofais δεν βλεπω τουρλα!!
@james034 + @Xaramofais δεν βλεπω τουρλα!!
Δεν ξέρει ποιος είσαι ..
Θα μάθει
ΚλαιωωωωΑπογοητευτική βραδιά!
Δεν μας δείχνει καμία τον κώλο της!! Μήπως μας πήραν είδηση;
εχει γλαρο σημεραΑπογοητευτική βραδιά!
ουτε εγω θα της στειλω dick pickΑπογοητευτική βραδιά!
Έτσι!!ουτε εγω θα της στειλω dick pick
Είναι κακό δλδ που έχεις κάνει μισή περιτομή? Εγω έχω κάνει ολόκληρη και αρέσει με όσες έχω συνευρεθεί .Δεν μας είπες αν το δάχτυλο του ποδιού της Λαίδης είναι αρχαιοελληνικό (δες σελίδα 63). Πάντως δεν βλέπω να μου κάθονται πλέον τα κορίτσια αφού θα νομίζουν ότι είμαι τουρκαλάς έχω κάνει και μισή περιτομή - δεν είναι παπάτζα αυτό
τι υπερ εσωρουχάρα είναι αυτό το μπλε. πανεμορφο.Καλησπεραα καυλιαρικα μωρααααααα ♡
Καλησπεραα καυλιαρικα μωρααααααα ♡
Συνεχίζεις να με καυλώνεις Lady βλέποντας αυτήν την φώτο , ακόμα και μετά την συνάντηση ,,,,Καλησπεραα καυλιαρικα μωρααααααα ♡
Σωστος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σωστά δικαίωμα τους είναι να κάνουν ό,τι τους αρέσει δίχως να επεξηγούν, απλά κουβέντα κάνουμε...
Όσο για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κλπ δεν ασχολούμαι γενικά με τρίχες τα έχω εξηγήσει παλιότερα στο κατεξοχήν θέμα.
O Blade εισαι Ρε Ατοιμο !!!????????????? Το Εχεις Κανει Επαγγελμα το στοιχημα !!!!????????????????@Lady Alexia sorry που γράφω για στοιχήματα, αλλά αν σε ενοχλεί πες το μου κι αποχωρώ...
Αλλά ο φίλος αν με ακολουθούσε - αύριο θα σου αγόραζε χρυσό βρακάκι - και θα κατουριώσουνα επάνω...
Εγώ τι να σου κάνω είμαι κάπως μακρυά - τέσπα θα τα πούμε - ελπίζω να πληρωθώ παραπάνω!
Κουμπάρα @Magi TOYΣ ΓΑΜΗΣΑ
Θα το κανω μεχρι να πλημμυρίζουμε....!!Συνεχίζεις να με καυλώνεις Lady βλέποντας αυτήν την φώτο , ακόμα και μετά την συνάντηση ,,,,
.....καλα το πας!!!Θα το κανω μεχρι να πλημμυρίζουμε....!!
Ναι καλά το πάει ,,,, πρωί πρωί καυλες έχω χαχαχαχα. Καλημέραααα Odin_!!!.....καλα το πας!!!
Καλημέρα όμορφη!!!Καλημερες ♡.♡