Το ραντεβού είχε κλειστεί απο 17/9 . Υπενθυμίστηκε γραπτώς και από τις δυο πλευρές στις 20/9 και οριστικοποιήθηκε 21/9 δυο ωρες πριν την συνάντηση . Η lady σχεδον στην ώρα της ,μηδαμινή η καθυστέρηση ,φορώντας μαυρο καλοκαιρινό φόρεμα κοντό .Ανοίγω την πόρτα ,βλέπω την νεαρή οπτασία μπροστά μου ,φιλιά γνωριμίας στην αρχή επιφανειακά που μέχρι να αλληλογνωριστούμε έγιναν βαθιά και παθιασμένα. Όμορφο ,γλυκο νεανικό πρόσωπο χωρίς ίχνος σπασίματος ,φρύδια φυσικά περιποιημένα ,βάψιμο τόσο όσο που να μην γίνεται αντιαισθητικό και ένα κορμί λαμπάδα ,δέρμα βελούδινο ,σφιχτό .Μαλλί απαλό εως την μέση μαυρο . Αν και ήταν καθαρή ,πήγε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα ,όπως έκανα κ εγώ πριν έρθει. Με περιποιήθηκε χαμηλά χωρις βιασύνη αρκετή ωρα ,τίμησε με προθυμία τα δίδυμα πολλές φορές ,η πίπα της πολύ καλή με deapthroat μέχρι δακρύων. Δέχτηκε δακτύλιασμα χωρις μα κ μου στο κωλαράκι της που πράγματι είναι κόλαση και η κοπέλα ανήκει όντως στην κατηγορία'' girl next door''. Την έγλειψα παντού ,τα άκρα της ήταν όνειρο και το ευχαριστήθηκε που όσο της έγλειφα το ένα άκρο ,το άλλο άκρο μαλάκιζε το μοριο μου ,στο γλειφομούνι πίεζε με τα χέρια της το κεφάλι μου . Η συνέχεια είχε τρείς στάσεις ,σπαγγάτο ,απο πάνω και στα 4 όπου κατέθεσα βλέποντας αυτό το κωλαράκι στημένο σαν ομορφιά αρχαίου αγάλματος .Αν και κρατήθηκα δυο φορές δεν άντεξα ,παρόλο που δεν είχε αντίρρηση να τα πάρει στο στόμα. Η lady εφόσον καταλάβει ότι δεν είσαι περίεργος ,σπασαρχίδης, να λες μλκιες κλπ θα σου δώσει τον καλυτέρο της εαυτό .Αυτό εισέπραξα απο την συμπεριφορά της ,το οποίο όσο περνούσε η ώρα, γινόταν όλο κ πιο πολύ δοτική . Το μόνο λίγο αρνητικό κ όχι σε τραγικό βαθμό , είναι το στήθος της (οι ρόγες της όχι ,ερεθίζονται και γίνονται κρεμάστρες) το οποίο έχει χαλάρωση και όπως μου είπε θα γίνει ανόρθωση μόνο . Δεν χρειάζεται σιλικόνη το στήθος της γιατί είναι ζουμερό. Εν συντομία η κοπέλα ,προσωπική γνώμη μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού, δικαιολογεί το κόστος υπηρεσιών της . Θα την τιμήσω κ πάλι αλλά σε duo την επόμενη φορά όπως συμφωνήσαμε . Σε ευχαριστώ Lady !!!