Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.280
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπέρα και καλή βραδιάΚαλησπερα. Για πες μας τωρα,οι αλλοι που δεν ξημεροβραδιαζονται σε καφενεια και κωλομπαρα,πως σχολιαζουν;
Καλησπέρα και καλή βραδιάΚαλησπερα. Για πες μας τωρα,οι αλλοι που δεν ξημεροβραδιαζονται σε καφενεια και κωλομπαρα,πως σχολιαζουν;
Σαν λορδοιΚαλησπερα. Για πες μας τωρα,οι αλλοι που δεν ξημεροβραδιαζονται σε καφενεια και κωλομπαρα,πως σχολιαζουν;
φωτιες μα αναψες μερα που ειναι!!!!Το ραντεβού είχε κλειστεί απο 17/9 . Υπενθυμίστηκε γραπτώς και από τις δυο πλευρές στις 20/9 και οριστικοποιήθηκε 21/9 δυο ωρες πριν την συνάντηση . Η lady σχεδον στην ώρα της ,μηδαμινή η καθυστέρηση ,φορώντας μαυρο καλοκαιρινό φόρεμα κοντό .Ανοίγω την πόρτα ,βλέπω την νεαρή οπτασία μπροστά μου ,φιλιά γνωριμίας στην αρχή επιφανειακά που μέχρι να αλληλογνωριστούμε έγιναν βαθιά και παθιασμένα. Όμορφο ,γλυκο νεανικό πρόσωπο χωρίς ίχνος σπασίματος ,φρύδια φυσικά περιποιημένα ,βάψιμο τόσο όσο που να μην γίνεται αντιαισθητικό και ένα κορμί λαμπάδα ,δέρμα βελούδινο ,σφιχτό .Μαλλί απαλό εως την μέση μαυρο . Αν και ήταν καθαρή ,πήγε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα ,όπως έκανα κ εγώ πριν έρθει. Με περιποιήθηκε χαμηλά χωρις βιασύνη αρκετή ωρα ,τίμησε με προθυμία τα δίδυμα πολλές φορές ,η πίπα της πολύ καλή με deapthroat μέχρι δακρύων. Δέχτηκε δακτύλιασμα χωρις μα κ μου στο κωλαράκι της που πράγματι είναι κόλαση και η κοπέλα ανήκει όντως στην κατηγορία'' girl next door''. Την έγλειψα παντού ,τα άκρα της ήταν όνειρο και το ευχαριστήθηκε που όσο της έγλειφα το ένα άκρο ,το άλλο άκρο μαλάκιζε το μοριο μου ,στο γλειφομούνι πίεζε με τα χέρια της το κεφάλι μου . Η συνέχεια είχε τρείς στάσεις ,σπαγγάτο ,απο πάνω και στα 4 όπου κατέθεσα βλέποντας αυτό το κωλαράκι στημένο σαν ομορφιά αρχαίου αγάλματος .Αν και κρατήθηκα δυο φορές δεν άντεξα ,παρόλο που δεν είχε αντίρρηση να τα πάρει στο στόμα. Η lady εφόσον καταλάβει ότι δεν είσαι περίεργος ,σπασαρχίδης, να λες μλκιες κλπ θα σου δώσει τον καλυτέρο της εαυτό .Αυτό εισέπραξα απο την συμπεριφορά της ,το οποίο όσο περνούσε η ώρα, γινόταν όλο κ πιο πολύ δοτική . Το μόνο λίγο αρνητικό κ όχι σε τραγικό βαθμό , είναι το στήθος της (οι ρόγες της όχι ,ερεθίζονται και γίνονται κρεμάστρες) το οποίο έχει χαλάρωση και όπως μου είπε θα γίνει ανόρθωση μόνο . Δεν χρειάζεται σιλικόνη το στήθος της γιατί είναι ζουμερό. Εν συντομία η κοπέλα ,προσωπική γνώμη μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού, δικαιολογεί το κόστος υπηρεσιών της . Θα την τιμήσω κ πάλι αλλά σε duo την επόμενη φορά όπως συμφωνήσαμε . Σε ευχαριστώ Lady !!!
γεια σου lady με τις ποζες σου!!!!!!!!!Καααααλημεραααα♡♡
Ρε κορίτσι, εισαι πολύ καύλα!Καλο βραδυ αγορια μου ομορφα εκλεισε η βραδια ♡
Εγω πάντως αναμένω δική σου κριτική ,,, ιδιαίτερα για το κωλαράκι της ,που παρόλο δεν είμαι φαν , ειναι εξαιρετικό !
Νομίζεις ότι με συνάντηση θα σβήσουν οι φωτιές ?Πλανάσαι οικτρά ,,,αυτό μόνο σου λέω !!!φωτιες μα αναψες μερα που ειναι!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γεια σου lady με τις ποζες σου!!!!!!!!!
...αϊ κανονισε να μας περασουν για κλωναριαΚαλησπέρα και καλή βραδιά
σταχτητ ο δωματιο δηλαδη/??????Νομίζεις ότι με συνάντηση θα σβήσουν οι φωτιές ?Πλανάσαι οικτρά ,,,αυτό μόνο σου λέω !!!
Ωμά θα στο γράψω ,όσο θα την γαμάς τόσο πιο πολύ θα καυλώνεις ,,,,σταχτητ ο δωματιο δηλαδη/??????
Σωστά δικαίωμα τους είναι να κάνουν ό,τι τους αρέσει δίχως να επεξηγούν, απλά κουβέντα κάνουμε...η Κουβα (οπως με πηγε Ο οσφπ εχθες)
γαμω το φελεκι σου.....χαχαχαχααΩμά θα στο γράψω ,όσο θα την γαμάς τόσο πιο πολύ θα καυλώνεις ,,,,
Με μια φωτο ,λύνεται το θέμα περί κλώνων ,,,ξέρεις που χαχαχαχα...αϊ κανονισε να μας περασουν για κλωναρια
Πολύ καλό !!!Σωστά δικαίωμα τους είναι να κάνουν ό,τι τους αρέσει δίχως να επεξηγούν, απλά κουβέντα κάνουμε...
Όσο για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κλπ δεν ασχολούμαι γενικά με τρίχες τα έχω εξηγήσει παλιότερα στο κατεξοχήν θέμα.
Ρε άσε την κουβέντα και ρίξε κανένα σκορ...Πολύ καλό !!!
Δυο g/over έπαιξα μια 50αρα ,ΠΑΟ @ΑΕΚ ,αν έρθουν καλώς .Ρε άσε την κουβέντα και ρίξε κανένα σκορ...
Ώπα.....τουμπανεηρος φαίνεται σε αυτή τη φώτο.....Καλο βραδυ αγορια μου ομορφα εκλεισε η βραδια ♡
@Lady Alexia sorry που γράφω για στοιχήματα, αλλά αν σε ενοχλεί πες το μου κι αποχωρώ...Δυο g/over έπαιξα μια 50αρα ,ΠΑΟ @ΑΕΚ ,αν έρθουν καλώς .
Γλυψιμο ολόκληρη ακόμα και πατούσα και μασχάλες μωρη καβλιαρα ατελείωτη γυναίκαΚαλησπεραα καυλιαρικα μωρααααααα ♡