james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.151
- Πόντοι
- 10.395
ΤΕΛΙΚΆ ηθελα να γράψω....αλλά ο δαίμων του...
ΤΕΛΙΚΆ ηθελα να γράψω....αλλά ο δαίμων του...
οπως βγει.....Θα της τα σκίσεις ?
τοτε θα λειτουργησω σε τεταρτο επιπεδο....Και αν ερθει με παντελόνι ;
σαν το κουρκουλο....θα της τα παρω .....Σαν τον τρελό στην ταινία "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης";
Που ήθελε να κάνει εγχείρηση πάνω από τα ρούχα;
Θα της τα σκίσεις ?
....να κανονισω τοτε το προηγουμενο ραντεβου απο σενα κ οχι το επομενο!!!οπως βγει.....
...φερσου ομορφα στα κοριτσια μας & θα στο ανταποδωσουν στο πολλαπλασιο!.........να κανονισω τοτε το προηγουμενο ραντεβου απο σενα κ οχι το επομενο!!!
Μη μου'ρθει το κοριτσ' σαν τις ρακενδυτες της Ξουθου και φαει πορτα στην ρεσεψιον
Κι εγώ βγαίνω Αφρικανός. Τώρα που κοιτάζω και τη μαλαπερδα, το επιβεβαιώνω.Αν κι είναι περασμένη η ώρα ας γυρίσει η κουβέντα σε συζήτηση άλλων μεγεθών: αν το 2ο δάχτυλο είναι μακρύτερο δείχνει ελληνική ρίζα...
Τώρα κοιτώνταςτη ντούντατο πόδι μου βλέπω ότι είναι ανατολίτικου (orient) τύπου, τι στο διάολο τουρκαλάς είμαι και δεν το ήξερα
Καλά ρε μλκες ( φιλικά αυτή η λέξη προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) ,06:45 την lady Alexia λιγουρευεστε ? Χαχαχαχα,,,,σαν το κουρκουλο....θα της τα παρω .....
Αφού πίνουμε τον καφέ μας πριν πάμε για δουλειά και βλέπουμε μπουταρες και κωλαρες....Καλά ρε μλκες ( φιλικά αυτή η λέξη προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) ,06:45 την lady Alexia λιγουρευεστε ? Χαχαχαχα,,,,
Εδώ τότε σου δίνω λίγο δίκιο και η lady έχει την αισθητικοτητα να σηκώνει τον αντρικό πληθυσμό.Αφού πίνουμε τον καφέ μας πριν πάμε για δουλειά και βλέπουμε μπουταρες και κωλαρες....
....που κολλαει αυτο?!!?!?...φερσου ομορφα στα κοριτσια μας & θα στο ανταποδωσουν στο πολλαπλασιο!.....
Odin_ κάτσε λίγο στα αυγά σου έως αύριο ,,,,χαχαχαχα!....που κολλαει αυτο?!!?!?
Θα τα σκισεις τα ρουχα ή ου, να ξερουμε τι να προγραμματισουμε κ ποτε
....μαγκα μου αργω εγω, 10 Οκτ. θα κατεβω!Odin_ κάτσε λίγο στα αυγά σου έως αύριο ,,,,χαχαχαχα!
Αααα προλαβαίνω και για duo δλδ χαχαχαχα!!!....μαγκα μου αργω εγω, 10 Οκτ. θα κατεβω!
Αλλα μην το ξεκατινιασετε το κοριτσ' να προλαβουμε κ οι υπολοιποι να παρουμε ενα μεζε
εκπληξη...........που κολλαει αυτο?!!?!?
Υπάρχει και το άλλο φίλε pastelie. Μαθαίνεις το νούμερο της ,αγοράζεις εσώρουχα γαμάτα και της σκίζεις αυτά που φοράει ,,,χαχαχαχα.εκπληξη.......
Σσσσσσσσσ θα χω αλλα μαζι κοκκινακια για σενα......που κολλαει αυτο?!!?!?
Και ωραίο πρόσωπο από όσο είδα στο story!!!Αφού πίνουμε τον καφέ μας πριν πάμε για δουλειά και βλέπουμε μπουταρες και κωλαρες....
...pffff δν μ'αρεσουν τα κοκκινα! Βασικα δν εχω καποιο φετιχ με τα εσωρουχα, αδιαφορα μου ειναιΣσσσσσσσσ θα χω αλλα μαζι κοκκινακια για σενα..
Αν είναι να τα σκίσουμε θα τα σκίσουμε όλα... Μισές δουλειές θα κάνουμε.....Υπάρχει και το άλλο φίλε pastelie. Μαθαίνεις το νούμερο της ,αγοράζεις εσώρουχα γαμάτα και της σκίζεις αυτά που φοράει ,,,χαχαχαχα.
Ωχ ωχ ωχ...Και ωραίο πρόσωπο από όσο είδα στο story!!!