Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 2.046
Είναι μικρή..26..δεν θέλω να είμαι απότομοςμου αρέσει που ντρέπεσαι να πεις 50 λεπτά μόνο κώλο...
Είναι μικρή..26..δεν θέλω να είμαι απότομοςμου αρέσει που ντρέπεσαι να πεις 50 λεπτά μόνο κώλο...
Δυνατό μωρό.Καλησπερααααα
Τι σου χουμε κάνει και μας βασανίζεις έτσι κορίτσι; Δεν ήμασταν καλά παιδιά μέχρι τώρα; Δεν σε υποδεχτήκαμε με ανοιχτές αγκάλες; Έχεις παράπονο; Δεν αντέχουμε τέτοιες συγκινήσεις στην ηλικία μας, λίγο πιο ήρεμα σε παρακαλω, μια μια οι φωτο , να τις εμπεδώνουμε πρώτα..Κατι χαλαρο σημερα...Καλησπεραααα!
Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιες έννοιες . Ούτε μεγάλο πουλί έχω βλέπεις , ούτε κώλο θέλω.. Είμαι ήσυχος και ωραίος..Γεια σας αγορια μου!
Ενημερωνω πως το αναλ ειναι πλεον στο προγραμμα με φυσιολογικο μεγεθος και ειναι εξτρα +100 .
Σχολια τυπου πολλα ειναι κλπ.αυτα δεν ειναι δικο μου θεμα οποιος ενδιαφερεται πραγματικα εχει καλως,στην δουλεια μου παζαρια δεν δεχομαι,αν δεν σας κανει εχει κ αλλες με πιο κατω!
παρακαλω οχι αρνητικα σχολια να εχετε ενα ομορφο βραδυ και καλη εβδομαδα
ΟπλοΚαλησπερααααα
Πωπω άλογο είσαι γυναίκαρα μουΚαλησπερααααα
Καλησπερααααα
καλησπέρα μυστες ακολουθεί σεντόνι AληθειαC
σημερινή βραδινη συνάντηση με την Αλεξία σε ξενοδοχείο στο κέντρο .Αφιξη την προβλεπόμενη ώρα αφού με είχε ενημέρωση ότι θα αργήσει λίγο.Μολις μπήκε στο δωμάτιο είδα ένα πανέμορφο κορίτσι.Στα του αγώνα φανταστική σε όλα αξίζει.Συζητηση αραγμα και δεύτερος γύρος.Φανταστικη εμπειρία με ένα κορίτσι της "διπλανής πόρτας".
Υ.Γ 1.φανταστική "πίσω πόρτα
Υ.Γ 2. Θα την ξαναδώ με την πρώτη ευκαιρία ξανά
Υ.Γ 3.
καλημέρα συναγωνιστήΩραίος, βεβαίως-βεβαίως. Πες μας κι άλλα, άμα θες. Δεν είναι δα και κανά τρελό σεντόνι αυτό.
Το ΥΓ3, με το βαποράκι, τι σημαίνει;
Αρα αμα θέλουμε μόνο κωλαρακι η τιμή είναι 100. Τέλεια , μια συναντησουλα να τον βάλουμε λίγο στο πισινουλη σου μέχρι να ψεκάσουμε, βγαίνουμε και τέλος. Μια χαρά πολύ καλή προσφορά, εμένα μ'αρέσει...Γεια σας αγορια μου!
Ενημερωνω πως το αναλ ειναι πλεον στο προγραμμα με φυσιολογικο μεγεθος και ειναι εξτρα +100 .
Σχολια τυπου πολλα ειναι κλπ.αυτα δεν ειναι δικο μου θεμα οποιος ενδιαφερεται πραγματικα εχει καλως,στην δουλεια μου παζαρια δεν δεχομαι,αν δεν σας κανει εχει κ αλλες με πιο κατω!
παρακαλω οχι αρνητικα σχολια να εχετε ενα ομορφο βραδυ και καλη εβδομαδα
...καπως καλυτερα τωρα αδελφε!καλημέρα συναγωνιστή
πίπα εξαιρετική οπως η ομωνυμη σειρά με τίτλο το βαθύ λαρύγγι την δεκαετία του 70'.Κορμι θανατηφόρο,δεκτικό σε όλα με θανατηφόρα χείλη ανάμεσα στ πόδια της.Η πίσω πόρτα φανταστική.Το κορίτσι είναι φοβερό.Παντα με τα γούστα τα δικά μου.
Το Υ.Γ είναι ή το μνι σέρνει καράβι ή τ καράβι από την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία.Το έβαλα για να ξέρει η Αλεξία ποιος ειναι
Πές μας για πρόσωπο..καλημέρα συναγωνιστή
πίπα εξαιρετική οπως η ομωνυμη σειρά με τίτλο το βαθύ λαρύγγι την δεκαετία του 70'.Κορμι θανατηφόρο,δεκτικό σε όλα με θανατηφόρα χείλη ανάμεσα στ πόδια της.Η πίσω πόρτα φανταστική.Το κορίτσι είναι φοβερό.Παντα με τα γούστα τα δικά μου.
Το Υ.Γ είναι ή το μνι σέρνει καράβι ή τ καράβι από την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία.Το έβαλα για να ξέρει η Αλεξία ποιος ειναι
....ομορφο μουτρακι, σχιστο ματι, χειλαρεςΠές μας για πρόσωπο..
2 φορές;Αρα αμα θέλουμε μόνο κωλαρακι η τιμή είναι 100. Τέλεια , μια συναντησουλα να τον βάλουμε λίγο στο πισινουλη σου μέχρι να ψεκάσουμε, βγαίνουμε και τέλος. Μια χαρά πολύ καλή προσφορά, εμένα μ'αρέσει...
Τοπ και ηλικια ότι λέει στο νημα της.Θα σας το ξαναπώ είναι ανάλογα τα γούστα του καθενός.Εμενα ήταν στα γούστα μουΠές μας για πρόσωπο..
Καλημερα μωρο μου να χεις μια πολυ ωραια μερα !! Περασαμε σουπερ!σε ευχαριστωκαλημέρα συναγωνιστή
Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να ανέβω Αθήνα να βρεθώ με αυτό το όμορφο πλάσμα.. αλλά όταν θα έρθω Αθήνα πάλι θα είσαι η πρώτη μου επιλογή σιγουρα…Καλησπερααααα
Η Λαίδη Αλεξία 1 φορα λέει2 φορές;