White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.695
- Πόντοι
- 736
Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα ,,,,αχ βρε καύλα!!!Καλησπερααααα
Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα ,,,,αχ βρε καύλα!!!Καλησπερααααα
Το μωρό θέλει στοργή και προδερμ στην αρχή ,,,,, χαρντ σεξ στο τέλος !!!Τι σου χουμε κάνει και μας βασανίζεις έτσι κορίτσι; Δεν ήμασταν καλά παιδιά μέχρι τώρα; Δεν σε υποδεχτήκαμε με ανοιχτές αγκάλες; Έχεις παράπονο; Δεν αντέχουμε τέτοιες συγκινήσεις στην ηλικία μας, λίγο πιο ήρεμα σε παρακαλω, μια μια οι φωτο , να τις εμπεδώνουμε πρώτα..
Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιες έννοιες . Ούτε μεγάλο πουλί έχω βλέπεις , ούτε κώλο θέλω.. Είμαι ήσυχος και ωραίος..
Ναι αλλά για μας με τα μεγάλα εργαλεία δεν δόθηκε λύση...Αρα αμα θέλουμε μόνο κωλαρακι η τιμή είναι 100. Τέλεια , μια συναντησουλα να τον βάλουμε λίγο στο πισινουλη σου μέχρι να ψεκάσουμε, βγαίνουμε και τέλος. Μια χαρά πολύ καλή προσφορά, εμένα μ'αρέσει...
Αμ τα έλεγα εγώ χθές ότι θα χάσει το 90% των μελών του μπου με το κανονικό μέγεθος που περιόρισε το αναλ.Ναι αλλά για μας με τα μεγάλα εργαλεία δεν δόθηκε λύση...
Ακούει η λαίδη?
Γεια σου, είμαι η λύση σου. Τον βάζεις στο 1/3, πλερωνεις €33,33.Ναι αλλά για μας με τα μεγάλα εργαλεία δεν δόθηκε λύση...
Ακούει η λαίδη?
Κλείσε 1μιση ωρα.2 φορές;
Με τη διάμετρο τι κάνουμε ?Γεια σου, είμαι η λύση σου. Τον βάζεις στο 1/3, πλερωνεις €33,33.
Τον βάζεις στο 1/2, πλερωνεις €50.
Τα συμφωνείτε, βάζεις μια ακίδα στο καβλι σου στους πόντους που συμφωνησατε και μια επαφή η κοπελιά περιμετρικά του κουλουριου. Μόλις κάνει επαφή η ακίδα στην επιφάνεια και κλείσει το κύκλωμα, ακούγεται ένα "μπιιιιπ" και κάνεις πίσω.
Έτσι, και εσύ παίρνεις κωλαρινο χωρίς να κλέβεις τα συμφωνηθεντα και το κορίτσι δεν θα πάει για εξάρθρωση ορθού.
Κόπηκες καί εσύ, ο επόμενος....Με τη διάμετρο τι κάνουμε ?
Εγώ π.χ έχω Φ55mm πως χρεώνεται αυτό?
Θα την βάζεις "ξεφουσκωτη" και μετά όσο πάρει αναλόγως με τις κατασκευαστικες ανοχές.Με τη διάμετρο τι κάνουμε ?
Εγώ π.χ έχω Φ55mm πως χρεώνεται αυτό?
Οι αλήθειες λέγονται ΠΑΝΤΑ από τα νέα νέα μέληκαλησπέρα μυστες ακολουθεί σεντόνι AληθειαC
σημερινή βραδινη συνάντηση με την Αλεξία σε ξενοδοχείο στο κέντρο .Αφιξη την προβλεπόμενη ώρα αφού με είχε ενημέρωση ότι θα αργήσει λίγο.Μολις μπήκε στο δωμάτιο είδα ένα πανέμορφο κορίτσι.Στα του αγώνα φανταστική σε όλα αξίζει.Συζητηση αραγμα και δεύτερος γύρος.Φανταστικη εμπειρία με ένα κορίτσι της "διπλανής πόρτας".
Υ.Γ 1.φανταστική "πίσω πόρτα
Υ.Γ 2. Θα την ξαναδώ με την πρώτη ευκαιρία ξανά
Υ.Γ 3.
Μα ειναι μεγαλος και στην περιμετρο, οχι μονο στο μηκος....Γεια σου, είμαι η λύση σου. Τον βάζεις στο 1/3, πλερωνεις €33,33.
Τον βάζεις στο 1/2, πλερωνεις €50.
Τα συμφωνείτε, βάζεις μια ακίδα στο καβλι σου στους πόντους που συμφωνησατε και μια επαφή η κοπελιά περιμετρικά του κουλουριου. Μόλις κάνει επαφή η ακίδα στην επιφάνεια και κλείσει το κύκλωμα, ακούγεται ένα "μπιιιιπ" και κάνεις πίσω.
Έτσι, και εσύ παίρνεις κωλαρινο χωρίς να κλέβεις τα συμφωνηθεντα και το κορίτσι δεν θα πάει για εξάρθρωση ορθού.
Eιναι φαν της ΆντζελαςΆσχετο δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ,το lady από που βγήκε ?
Ευχαριστώ έτσι φαντάστηκα κι εγώEιναι φαν της Άντζελας
Η Λαίδη Αλεξία 1 φορα λέει
Εγω εχω πει για 2 ...τωρα εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα εφοσον υπαρχετε κ εσεις που μιλατε αντι για εμενα παλι καλα.Αμ τα έλεγα εγώ χθές ότι θα χάσει το 90% των μελών του μπου με το κανονικό μέγεθος που περιόρισε το αναλ.
Νατα τώρα.
Ζείτε κι εσείς το δράμα σας.
"" αυτο δεν μπορω να το καταλαβω..!!!μην της βαζετε ολες στο ιδιο καζανι φιλια πολλααααα !Οι αλήθειες λέγονται ΠΑΝΤΑ από τα νέα νέα μέλη
Κρυψίνους τα παλαιά...