Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.557
- Πόντοι
- 1.046
Δεν το γνωριζα.ειμαι καινουργια εχθες ανοιξα.Επειδη απαγορευεται η υπερβολικη χρηση τους στο ειπα. Τεσσερα στην σειρα εριξες.
Δεν το γνωριζα.ειμαι καινουργια εχθες ανοιξα.Επειδη απαγορευεται η υπερβολικη χρηση τους στο ειπα. Τεσσερα στην σειρα εριξες.
Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα! Οι δυο εκτονωσεις διδονται για 2 εκτονωσεις για οσες εχουν ορισει ετσι να ειναι η δουλεια τους.το οτι το κανουν οι περισσοτερες δεν σημαινει ειναι απαραιτητο να το κανουν ολες,δεν ειναι νομιζω απαραιτητο..δεχομαι τα σχολια δεν εχω κανενα θεμαΝα σε καλοσωρισω και εγω κοπελια και καλες δουλειες.
Η δικη μου αρχικη συμβολη ειναι να παροτρύνσεις τον κοσμο που θα ερθει,να γραψει κριτικες.
Τα 150,οπως σου ειπαν και οι προλαλησαντες,διδονται για 2 εκτονωσεις κατα κορον.
Κανε λοιπον μια ερευνα στις αλλες κοπελες του σαιτ ,δες τιμες,φωτο και πανω απ'ολα κριτικες.Και να εισαι με κατανοηση σε εμας που ειμαστε διστακτικοι και εκφραζομαστε και λιγο ακομψα ωρες ωρες..
Παντα και μονον φιλικα.
ΚΣε επεισε;
Θα σας ενημερώσουμε..Καλησπέρα 150€.
Καλησπέρα ευχαριστούμε (δε) θα πάρουμε.
Καλησπέρα lady. Μια ωρα για μια εκτόνωση.. επομένως δεν εχεις θέμα αν για 50 λέπτα σου κάνω μια φορα σεξ χωρίς διαλλειμα ; καταλαβαίνω σωστα
Καλησπερα δεν εχω θεμα !Καλησπέρα lady. Μια ωρα για μια εκτόνωση.. επομένως δεν εχεις θέμα αν για 50 λέπτα σου κάνω μια φορα σεξ χωρίς διαλλειμα ; καταλαβαίνω σωστα;
Προλαβες και το ειδεςςς τελειαααααααα150 για μια πιστολιά?
Και άλλη με χρυσό μουνι
Kαλησπερα κυρια Αλεκα και καλες δουλειεςΔεν το γνωριζα.ειμαι καινουργια εχθες ανοιξα.
θα σφιξεις Λαιδη;Kαλησπερα κυρια Αλεκα και καλες δουλειες
Kαλησπερα κυρια Αλεκα και καλες
σε ευχαριστω πολυ να εχεις μια ομορφη μερα!
Aδυνατω ΚΥΡΙΕ Αθηναιεθα σφιξεις Λαιδη;
Δε χρειαζεται να απορεις...Απλα παρε τα 2 και ασε αυτο.Πάντως πιστεύω ότι το πακέτο είναι εντελώς ασύμφορο! Απορώ για ποιο λόγο να επιλέξεις να δώσεις τα ίδια λεφτά για ένα προϊόν ενώ μπορείς να πάρεις δύο....
Αυτό είναι αυτονόητο νομίζω...Δε χρειαζεται να απορεις...Απλα παρε τα 2 και ασε αυτο.
Μα τι ευγενής και διακριτικός κύριος ..
Ειδικότερα αυτό το "με το συμπάθειο" ..
Εκλεπτυσμένος θα έλεγα
ΠΡΟΙΟΝ;; ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΣΑΙ;Πάντως πιστεύω ότι το πακέτο είναι εντελώς ασύμφορο! Απορώ για ποιο λόγο να επιλέξεις να δώσεις τα ίδια λεφτά για ένα προϊόν ενώ μπορείς να πάρεις δύο....