The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Καλησπέρα Αλεξια, ειμαι ο Αλεξανδρος
Χαίρε Αλέξανδρε.
Δεν είμαι η Αλέξια.
Καλησπέρα Αλεξια, ειμαι ο Αλεξανδρος
Εγώ πάντως για να κάνω τη διαφορά, δεν θα της στειλω μηνυμαΧαίρε Αλέξανδρε.
Δεν είμαι η Αλέξια.
Εγώ πάντως για να κάνω τη διαφορά, δεν θα της στειλω μηνυμα
Θα περιμενω να μου στειλει εκεινη
Α μην το λες.Σαφώς.
Άλλωστε δύο πράγματα είναι σχεδόν ακατόρθωτα για τους κοινούς θνητούς.
1. Να τους στείλει πρόσκληση μονάρχης &
2. Να δουν Άγιο να ενσαρκώνεται.
Α μην το λες.
Όταν σπούδαζα Αγγλία, μιλάμε 20+ χρόνια πίσω, μια γειτόνισσα μου (Αγγλίδα), είχε λάβει πρόσκληση από την Ελισάβετ Β', σε κάποια δεξίωση.
Μετά έμαθα πως ήταν βετεράνος του ΒΠΠ (η γειτόνισσα), σε κάποια αρκετά σημαντική στρατιωτική υπηρεσία.
Ναι σωστός.Από την γραμματεία της, ίσως. Από την ίδια, δύσκολο.
O μπαλαδόρος είναι ένας μόνο. Καλή αρχή με τις μπίζνες σου και συζητάμε μέσω μυνημάτων (ΟΚ δεν βιαζόμαστε) αν θες να κατέβεις προς τα νότια του Μωριά. Έχω καημό και μαράζι, θέλω ένα κορίτσι να έλθει στην πόλη μου. Τέσπα σε αφήνω, ώρα για ξεκούραση.Εισαι ΤΟΠ καλυτερος με διαφορααααα!!!!!
Με τετεια κορμαρα ! Και λιγα ειναι...... Αν δε σου φτανουν Να τσονταρουμε λιγο ρε Παιδια ! Να τα καταφερει !!!!με το καλησπερα 150???? καλα θα παει κι αυτο......
Ρε Τι Χαμο Προκαλεσα.....Καταλαβαινεις για να γινει αυτο πρεπει να γινει εγκριση..!ακομη περιμενω.
Οριστε !!! Η Ευχες Ορισμενων Εγιναν Πραξη... Να και Οι Φωτο που ζητησατε !! Τα Παντα κανει το κοριτσι για εμας !!!Καλο απογευμα με αγαπη ♡
Ορκίζεστε?Αν συμπεριλαμβάνεται κώλος και κατάποση, ναι.
Μα τι ευγενής και διακριτικός κύριος ..Γειά σου Alexia Καλές δουλειές να έχεις!! Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση... . Με το συμπάθιο δηλαδή θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τα καταπίνεις???... Είναι πολύ σημαντικό για εμένα!!! Ευχαριστώ!!!
150€ για μια φορα σεξ κιολας....με το καλησπερα 150???? καλα θα παει κι αυτο......
Με μια φωτό εσύ την έβγαλες κορμάρα...Με τετεια κορμαρα ! Και λιγα ειναι...... Αν δε σου φτανουν Να τσονταρουμε λιγο ρε Παιδια ! Να τα καταφερει !!!!
φαινετε το καλο το Πραγμα φιλε..... Δλδ Τι αλλο θα ηθελες ? 3D Video ?Με μια φωτό εσύ την έβγαλες κορμάρα...
Η πίσω όψη καλή είναι, αλλά από βυζια;;;Καλο απογευμα με αγαπη ♡
Δεν αντιλέγω, με το καλό το κορίτσι στο καινούργιο του άνοιγμα, ας περιμένουμε και καμια κριτική...φαινετε το καλο το Πραγμα φιλε..... Δλδ Τι αλλο θα ηθελες ? 3D Video ?