πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.921
- Πόντοι
- 12.056
Αθωε φίλε μου όχι τίποτα άλλο δεν μπαίνει και κανας αμόλυντος να μας βάλει στον ίσιο δρόμοΜη μου πεις????
Αθωε φίλε μου όχι τίποτα άλλο δεν μπαίνει και κανας αμόλυντος να μας βάλει στον ίσιο δρόμοΜη μου πεις????
Ταγαρι είναι λογικό να συμβουλεύεται έναν κλώνο που ψωλοζητιανευειευτυχως γυπα που μετα απο 500 φορες το καταλαβες. και ξερω πολυ καλα τι πας να κανεις..... ο μπουμπουκις σε γυρευει... τι εγινε σε πηρε χαμπαρι και η γκρανι και σε σουταρε?
Που πας ρε καραμητρο??? Χαχαχαχα κλώνοι???... Απαπαπαπα...Αθωε φίλε μου όχι τίποτα άλλο δεν μπαίνει και κανας αμόλυντος να μας βάλει στον ίσιο δρόμο
Επικαλείται ο ένας τον άλλον τέτοια κατάντιαΠου πας ρε καραμητρο??? Χαχαχαχα κλώνοι???... Απαπαπαπα...
τα εχεις κανει στο μυαλο σου αχταρμα... δεν μου απαντησες ομως με την γρια τι εγινε?Ταγαρι είναι λογικό να συμβουλεύεται έναν κλώνο που ψωλοζητιανευει
Ρε αρχηγέ δηλαδή περίμενα τόσα χρόνια τον Ολλανδό της ντούντας να μάθω τι εστί Άγιαξ = Λαίδη και να τη γειώσω προς χάριν μιας δευτεράντζας σαν την Τέλσταρ - για να μην πάω σε 3η εθνική, με απογοήτευσεςγια αυτό επιτεθηκε σήμερα ο κλώνος Ολλανδός λέγοντας πολλά προσωπικά τίς κοπέλας
ευτηχως δεν εβαλες μες στον πρασινο τον μυλο ...Κυριές και κυροί ενα συντομο μουσικο διάλειμμα και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας
Σε βλάκες δεν απαντώ σοβαρά μόνο γλέντι.... οπότε συνέχισε καιρό έχω να γλεντήσω έναν που πηδάει όλες τις δασκάλες στο νησίτα εχεις κανει στο μυαλο σου αχταρμα... δεν μου απαντησες ομως με την γρια τι εγινε?
ριχτο δικε μουευτηχως δεν εβαλες μες στον πρασινο τον μυλο ...
...και το μπουκαλιΈτσι μπράβο μάγκα μου! Άσε τους άλλους να μαλλιοτραβιουνται! Εμείς επικεντρώνομαστε στο μουνι!!
τι να γλεντησεις βρε τιτανικε... και ποτε δεν εγραψα αυτο.. πηγαινε να παρεις μετρα απο την γρια κοραξ γιατι προλαβαινεις δεν προλαβαινειςΣε βλάκες δεν απαντώ σοβαρά μόνο γλέντι.... οπότε συνέχισε καιρό έχω να γλεντήσω έναν που πηδάει όλες τις δασκάλες
ριχτο δικε μου
τι να γλεντησεις βρε τιτανικε... και ποτε δεν εγραψα αυτο.. πηγαινε να παρεις μετρα απο την γρια κοραξ γιατι προλαβαινεις δεν προλαβαινεις
Αδελφέ ποτέ μην συγκρούεσαι με κάποιον που δεν έχει τίποτα να χάσει εδώ δεν είμαστε εμείς να πάρουμε θέση για το τι πραγματικά έχουν συμφωνήσει τα 2 μέρη για το ταξίδι το χρηματικό ποσό τα ραντεβού και τις συνομιλίες μεταξύ τους, δεν είμαστε παρών και δεν με αφορούν . Αυτά τα γνωρίζουν μόνο αυτοί και οι ίδιοι θα βρούν άκρη εμείς απλά φιλτράρουμε και παίρνουμε θέση παρορμητικά. Πίστεψέ με την κοπέλα ούτε κάν την γνωρίζω όπως και τον φίλτατο συναγωνιστή. Απλά θα σου πώ συνήθως οι άνθρωποι καβγαδίζουν επειδή δεν έχουν την ικανότητα να επιχειρηματολογούν εδώ αυτό παρακολουθώ . Είμαστε όντα που μπορούν να καταλάβουμε τι γίνεται και το εξυπνότερο είναι να ξεδιαλύνουμε τι ακριβώς πραγματικά θέλουμε ατομικά .Αυτά κυρίως εκφράζονται με την ωριαία ηδονή που μπορεί να μας προσφέρει η κάθε κοπέλα και όχι η αποτυχία σε κάθε συναλλαγή μας . Βασικός κανόνας: Δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν να σε κοροϊδεύει αλλά μέχρι εκεί καλή σου συνέχεια και φυσικά δεν θα κουράσω τα μέλη όποιος κατάλαβε κατάλαβεμισο λεπτο βρε αδερφε οπως εγραψες το σαιτ ειναι για ενημερωση των μελων. πολυ καλα εκανε ο συναγωνιστης που την ξεμπροστιασε για να μην την πατησει και αλλος. οταν καποια με δολιο τροπο σου φαει ενα 150 αρι τι ειναι? ''αθωα'' ηθικη'' τιμια'' ΚΛΕΦΤΡΑ ειναι.. και δεν φτανει μονο αυτο στην αρχη πριν την δασκαλεψουν τα ''εχωνε'' κιολας. στην τελικη οφειλη να επιστρεψει τα λεφτα στον ανθρωπο που την εμπιστευτικε δεν τα δουλεψαν μαζι. τι ειναι για αυτην ενα 150αρι? 1 ραντεβου μιας ωρας. εχω σχεδον προσωπικη εμπειρια μιας και εχουν δαγκωσει και τον αδερφο μου πολυ ασχημα.. γι αυτο τετοια λυματα τα σιχαινομαι, και πρεπει ΟΛΟΙ τετοιες συμπεριφορες να τις κατακρινουν!!! αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει
Όχι όμως μουνι μετά το μπουκάλι! Μπορεί να μπερδέψουμε τις τρύπες!......και το μπουκαλι
την γρια και τα ματια σου... ολο το σαιτ σε εχει παρει χαμπαρι κοραξ
Γιατί κανείς την ίδια παράθεση 2 φορές?? Έσπασες κιόλας.... κρίμα νόμιζα ότι ήσουν δυνατός παίκτης αλλά μάλλον είσαι Λούλα παντόφλες που έλεγε ο Βουτσάςτην γρια και τα ματια σου... ολο το σαιτ σε εχει παρει χαμπαρι κοραξ
για πες μας γιατι σε εχεσε η γρια? στο ειπα και πριν ξερω πολυ καλα τι πας να κανεις τασουλη........Γιατί κανείς την ίδια παράθεση 2 φορές?? Έσπασες κιόλας.... κρίμα νόμιζα ότι ήσουν δυνατός παίκτης αλλά μάλλον είσαι Λούλα παντόφλες που έλεγε ο Βουτσάς