Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.089
- Πόντοι
- 12.756
Δεν τραβάει μαλακία το παιδί μαν
Απλά τον Κοπανάει στο νιπτήρα
να του κάνεις ΄δωρο ένα αμόνι , κρίμα ειναι
να του κάνεις ΄δωρο ένα αμόνι , κρίμα ειναι
Έτσι μπράβο μάγκα μου! Άσε τους άλλους να μαλλιοτραβιουνται! Εμείς επικεντρώνομαστε στο μουνι!!...για πε???
μισο λεπτο βρε αδερφε οπως εγραψες το σαιτ ειναι για ενημερωση των μελων. πολυ καλα εκανε ο συναγωνιστης που την ξεμπροστιασε για να μην την πατησει και αλλος. οταν καποια με δολιο τροπο σου φαει ενα 150 αρι τι ειναι? ''αθωα'' ηθικη'' τιμια'' ΚΛΕΦΤΡΑ ειναι.. και δεν φτανει μονο αυτο στην αρχη πριν την δασκαλεψουν τα ''εχωνε'' κιολας. στην τελικη οφειλη να επιστρεψει τα λεφτα στον ανθρωπο που την εμπιστευτικε δεν τα δουλεψαν μαζι. τι ειναι για αυτην ενα 150αρι? 1 ραντεβου μιας ωρας. εχω σχεδον προσωπικη εμπειρια μιας και εχουν δαγκωσει και τον αδερφο μου πολυ ασχημα.. γι αυτο τετοια λυματα τα σιχαινομαι, και πρεπει ΟΛΟΙ τετοιες συμπεριφορες να τις κατακρινουν!!! αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζειΣε ένα σαιτ που είναι για ενημέρωση των μελών και τις υπηρεσίες της κοπέλας παρακολουθούμε κάτι τύπους να βρίζονται και κάποιοι να βρίζουν την κοπέλα για κάποιο 150 αρι που δεν τίμησε για προκαταβολικό ταξίδι και ακούγονται χαρακτηρισμοί κλέφτρα, πουτάνα στην ψυχή κ.ο.κ. Πραγματικά πιστεύετε ότι κάποιο που απέχουμε καταλαβαίνουμε το τι λέτε και μας ενδιαφέρουν κάποιοι χαρακτηρισμοί μεταξύ σας. Αν θες να μάθεις για το νερό που είναι η αλήθεια , δεν θα ρωτήσουμε τα ψάρια, δηλαδή υποστηρικτές και κατακριτές . Μερικές φορές η παράνοια σας απλώς διαθέτει όλες τις πληροφορίες για το επίπεδό σας . Κάποτε πρέπει να σταματήσει όλο αυτό και να επικεντρωθούμε στην ικανοποίηση και στις υπηρεσίες του κοριτσιού. Αλώστε κουραστήκαμε τόσο πολύ που είναι σαν να έχουμε 2 ρολόγια μαζί και να μην γνωρίζουμε την σωστή ώρα.
ακομη δεν την σταυρωσες την λεγαμενη ...?μισο λεπτο βρε αδερφε οπως εγραψες το σαιτ ειναι για ενημερωση των μελων. πολυ καλα εκανε ο συναγωνιστης που την ξεμπροστιασε για να μην την πατησει και αλλος. οταν καποια με δολιο τροπο σου φαει ενα 150 αρι τι ειναι? ''αθωα'' ηθικη'' τιμια'' ΚΛΕΦΤΡΑ ειναι.. και δεν φτανει μονο αυτο στην αρχη πριν την δασκαλεψουν τα ''εχωνε'' κιολας. στην τελικη οφειλη να επιστρεψει τα λεφτα στον ανθρωπο που την εμπιστευτικε δεν τα δουλεψαν μαζι. τι ειναι για αυτην ενα 150αρι? 1 ραντεβου μιας ωρας. εχω σχεδον προσωπικη εμπειρια μιας και εχουν δαγκωσει και τον αδερφο μου πολυ ασχημα.. γι αυτο τετοια λυματα τα σιχαινομαι, και πρεπει ΟΛΟΙ τετοιες συμπεριφορες να τις κατακρινουν!!! αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει
αυτος ειναι ο σκοπος μου να παρει ο ανθρωπος τα λεφτα του πισωακομη δεν την σταυρωσες την λεγαμενη ...?
οτι ειναι να κανεις καντο ...
ομως πρωτα να παρουν οι ανθρωποι τα χρηματα τους πισω ...
ρε λες να τα πηρε και να ξεχασε να ενημερωσει ...?αυτος ειναι ο σκοπος μου να παρει ο ανθρωπος τα λεφτα του πισω
δεν νομιζω αν δεν εβγαινε ο ιδιος να το πει, σιγουρα θα το ελεγε αμεσως η κυρα λαιδι μαςρε λες να τα πηρε και να ξεχασε να ενημερωσει ...?
η λαιδι το εκανε αβαβα το θεμα ...δεν νομιζω αν δεν εβγαινε ο ιδιος να το πει, σιγουρα θα το ελεγε αμεσως η κυρα λαιδι μας
εννοειτε εχεις δει ποτε σου κρεφτρονι να δινει πισω τα κλεμενα?η λαιδι το εκανε αβαβα το θεμα ...
Ποια γνώμη σου βρε όρνιο....500 φορές την ίδια λες...μισο λεπτο βρε αδερφε οπως εγραψες το σαιτ ειναι για ενημερωση των μελων. πολυ καλα εκανε ο συναγωνιστης που την ξεμπροστιασε για να μην την πατησει και αλλος. οταν καποια με δολιο τροπο σου φαει ενα 150 αρι τι ειναι? ''αθωα'' ηθικη'' τιμια'' ΚΛΕΦΤΡΑ ειναι.. και δεν φτανει μονο αυτο στην αρχη πριν την δασκαλεψουν τα ''εχωνε'' κιολας. στην τελικη οφειλη να επιστρεψει τα λεφτα στον ανθρωπο που την εμπιστευτικε δεν τα δουλεψαν μαζι. τι ειναι για αυτην ενα 150αρι? 1 ραντεβου μιας ωρας. εχω σχεδον προσωπικη εμπειρια μιας και εχουν δαγκωσει και τον αδερφο μου πολυ ασχημα.. γι αυτο τετοια λυματα τα σιχαινομαι, και πρεπει ΟΛΟΙ τετοιες συμπεριφορες να τις κατακρινουν!!! αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει
Η λαίδη είναι φάουλ απλός η αλήθεια είναι στην μέση αυτό που λέγαμε ...... για αυτό επιτεθηκε σήμερα ο κλώνος Ολλανδός λέγοντας πολλά προσωπικά τίς κοπέλαςη λαιδι το εκανε αβαβα το θεμα ...
Μη μου πεις????Η λαίδη είναι φάουλ απλός η αλήθεια είναι στην μέση αυτό που λέγαμε ...... για αυτό επιτεθηκε σήμερα ο κλώνος Ολλανδός λέγοντας πολλά προσωπικά τίς κοπέλας
Ποια γνώμη σου βρε όρνιο....500 φορές την ίδια λες...
ευτυχως γυπα που μετα απο 500 φορες το καταλαβες. και ξερω πολυ καλα τι πας να κανεις..... ο μπουμπουκις σε γυρευει... τι εγινε σε πηρε χαμπαρι και η γκρανι και σε σουταρε?Ποια γνώμη σου βρε όρνιο....500 φορές την ίδια λες...
Αθωε φίλε μου όχι τίποτα άλλο δεν μπαίνει και κανας αμόλυντος να μας βάλει στον ίσιο δρόμοΜη μου πεις????
Ταγαρι είναι λογικό να συμβουλεύεται έναν κλώνο που ψωλοζητιανευειευτυχως γυπα που μετα απο 500 φορες το καταλαβες. και ξερω πολυ καλα τι πας να κανεις..... ο μπουμπουκις σε γυρευει... τι εγινε σε πηρε χαμπαρι και η γκρανι και σε σουταρε?