aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.446
- Πόντοι
- 446
Της πουτάνας γίνεται...Πω ρε πούστη
Ακόμα δεν λύθηκε η παρεξήγησις ?
Της πουτάνας γίνεται...Πω ρε πούστη
Ακόμα δεν λύθηκε η παρεξήγησις ?
Της πουτάνας γίνεται...
Ρε τύπε....Ότι και να λέγεται, ότι και να γράφεται.... Εγώ την κούκλα την γουστάρω γιατί περνάω καλά μαζί της....
Ιδανικά θα πω ένα πράγμα και αποχωρώ λίαν συντόμως.Χαχαχαχα...όντως έχεις πλάκα... Αν διαβάζει η Μαλβίνα να πει αν την ξέρω... Η οι κοπέλες που έχω ραντεβού μαζί τους και όχι ένα αλλά κάμποσα...... Απλά εσύ και η ομαδουλα σου έχετε σκυλιασει με την Ιωανναρα... Μια ζωη κορόιδα και σκυλάκια θα είσαστε μπας και γαμισετε τσάμπα... Όπως και τώρα που κάνατε όλο αυτό τον χαμό στην lady... Χαχαχαχα... Περαστικά σας... Μια ζωη από κάτω θα είσαστε... Στην μιζέρια σας μέσα!!!
ποια ποινη πρωτεινεις κ εισαγγελεα ...?οτι ειναι ΚΛΕΦΤΡΑ - ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ - ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ και αν την βγαλει λαδι, γιατι να μην το ξανακανει αυτη η καποιες αλλες σε τετοια σιχαματα ΜΑΥΡΟ μεχρι να στρωσουν χαρακτηρα!!!
εχει γευση η σουφρα ...?η ποινη ειναι ταμπασκο στην καποτα και με την μια κωλο
δεν γνωριζω κυριε...εχει γευση η σουφρα ...?
ακου να δεις κοριτσαρα............αν σου ειναι δυσκολο να πεις αν απλα με ξερεις να μην το πεις ......ολα τα αλλα ειναι μπουρδες..........αν τα εχουμε σπασει ειναι αλλο θεμα.........μπορεις να πεις αν οντως κανω ραντεβου ???...αν μπορεις να το πεις αν δεν μπορεις μην πετας εξυπναδες.........Ιδανικά θα πω ένα πράγμα και αποχωρώ λίαν συντόμως.
Να μη ρίχνει κανένας στο τραπέζι ζητήματα στα οποία θα λάβει απαντήσεις μη ευχάριστες για αυτόν.
Κάποιος είχε πει ότι η μετριοφροσύνη είναι το πιο σίγουρο δόλωμα όταν ψαρεύεις επαίνους.. Ο νοών νοείτω.
Δεν καταπιάνομαι με ζητήματα που δεν με αφορούν είτε άμεσα είτε έμμεσα αγαπητέ @pastelios καθώς θεωρώ ότι κάτι τέτοιο υποτιμά την ελάχιστη νοημοσύνη που μου απομένει.ακου να δεις κοριτσαρα............αν σου ειναι δυσκολο να πεις αν απλα με ξερεις να μην το πεις ......ολα τα αλλα ειναι μπουρδες..........αν τα εχουμε σπασει ειναι αλλο θεμα.........μπορεις να πεις αν οντως κανω ραντεβου ???...αν μπορεις να το πεις αν δεν μπορεις μην πετας εξυπναδες.........
εσυ την εχεις λερωμενη???...θες να τα πουμε δημοσια οπως μου εχεις πει???...................αν θελεις δεν εχω κανενα προβλημα.............ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!Δεν καταπιάνομαι με ζητήματα που δεν με αφορούν είτε άμεσα είτε έμμεσα αγαπητέ @pastelios καθώς θεωρώ ότι κάτι τέτοιο υποτιμά την ελάχιστη νοημοσύνη που μου απομένει.
Μην με εμπλέκεις λοιπόν στα προσωπικά σου ζητήματα.
Δεν είμαι ούτε συνήγορός σου ούτε κοινωνικός λειτουργός, στις διεθνείς σχέσεις είχα πολύ καλό βαθμό αλλά διπλωμάτης δεν θα γίνω για να πάρω το μέρος κάποιου.
Άλλωστε, ο καθένας γνωρίζει πολύ καλά πού βρίσκεται η δική του αδυναμία και πού έχει λερωμένη τη φωλιά του. Αποχωρώ από το ξένο νήμα.
Κάποιες τα γουστάρουν αυτά. Μήπως η Αλέξια είναι υποτακτική και πάει στράφι;η ποινη ειναι ταμπασκο στην καποτα και με την μια κωλο
τωρα αρχιζουν τα ωραια ...εσυ την εχεις λερωμενη???...θες να τα πουμε δημοσια οπως μου εχεις πει???...................αν θελεις δεν εχω κανενα προβλημα.............ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!
μα δεν τη ξερεις ειπες μωρη χλαπατσαεσυ την εχεις λερωμενη???...θες να τα πουμε δημοσια οπως μου εχεις πει???...................αν θελεις δεν εχω κανενα προβλημα.............ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!