πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.999
- Πόντοι
- 12.056
εσυ φιλε αναρχοκομουνη που εχεις τις ακρες στην ΓΑΔΑ δεν λες μια κουβεντα να στειλουν ενα διαπραγματευτηΠω ρε πούστη
Ακόμα δεν λύθηκε η παρεξήγησις ?
εσυ φιλε αναρχοκομουνη που εχεις τις ακρες στην ΓΑΔΑ δεν λες μια κουβεντα να στειλουν ενα διαπραγματευτηΠω ρε πούστη
Ακόμα δεν λύθηκε η παρεξήγησις ?
Θέλει μελετη κατι θα βρούμεΚιο χλαπατσας τι κανει?
Εξακολουθείς να είσαι επικός παπάρας...
Η αγωνια κορηφωνεται
Θα μετανιωσει τελικα η Αλεξια?
Θα την συγχωρεσουν οσοι την ξεγραψαν ? (παρολο που εξακολουθουν και ασχολουνται μαζι της οσοι την ξεγραψαν)
Θα καταφερει να ξεπερασει το νημα τα 100 ατομα που το παρακολουθουν? Και αν ποιος ειναι ο μεγιστος αριθμος που μπορει να φτασει?
Υ.Γ. Σε καμια περιπτωση δεν τρολαρω σε "ζωτικης σημασιας" θεματα (ουτε καν να μην σας περασει κατι τετοιο απο το μυαλο) απλα εκφραζω τις ανυσιχιες που ενδεχομενως μπορει να εχει καποιος
Οποτε μεινετε συντονισμενοι
Ακολουθα σαλια και γλιτσα στα θρεντ των ανεξαρτητων και θα το βρεις.Δεν ειναι δυσκολοΘέλει μελετη κατι θα βρούμε
Αλλά γιατι χλαπάτσας? Έχουμε κανέναν χλαπάτσα?
Την προσπάθεια να δει το λάθος της και να βρει την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεται η κοπελιά πρέπει να την κάνει και όχι ο Θοδωρής!!!! Και το γυαλί έχει ραγίσει και δεν υπάρχει επιστροφή από την στιγμή που το κλίμα μεταξύ τους έχει χαλάσει... Δεν υπάρχει νόημα δηλαδήΑΠΟΨΗ νο1
Έχει κουράσει το όλο θέμα, αλλά πρέπει να αναπτυχθώ πολύ γιατί κούρασε και μένα.
Κάθομαι όσο έχω χρόνο εδώ και 3 μέρες και διαβάζω το νήμα για να βγάλω μία άκρη.
Ναι ο @th0dor1s dor1s καλά έπραξε και το έβγαλε από μέσα του, του δίνω χίλια δίκια, θα το έκανα και εγώ ως άνθρωπος αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Αντί να μιλάμε για τα θετικά και τα αρνητικά της όλης υπόθεσης που δεν μας αφορά (εν μέρει) , καθόσαστε και βγάζετε μια αδιανόητη χολή, μίσος κατάρες υγείας κλπ και το παίζετε δικαστές του πληκτρολογίου.
Ναι δεν παίρνω το μέρος της κοπελιάς, έσφαλε 100%, αλλά όσα και να λέμε, δεν ξέρουμε πραγματικά τι της συμβαίνει. Μπορεί να κάνω λάθος και γω.
Την κοπελιά δεν την ξέρω,, μπορεί να είναι έξυπνη, κουτοπόνηρη, ή και να την κατευθύνουν και λάθος, ο χρόνος θα δείξει. Με όλον αυτόν το οχετό μίσους των τρολς ( ναι ρε λίγοι ήταν αυτοί που υποστήριξαν τον θοδωρή με εγκράτεια) θαρρώ ότι είναι τόσο πεισματάρα και κουμπωμένη αυτή τη στιγμή που δεν βλέπει ορθά τα πράματα. Ελπίζω να διορθωθεί και να κάνει την αυτοκριτική της , όσο αγαθομούνη και να με θεωρείτε δεν θέλω να καταστραφεί κανένας είτε πελάτης είτε κοπέλα του χώρου. Και πιστέψτε με έχω φάει στην μάπα την βρωμιά αυτού του χώρου.
Σταματήστε κάποιοι συγκεκριμένοι αυτό το μίσος. Παραδόξως εσείς οι ίδιοι πάτε σε άλλα νήματα για να κερδίσετε ραντεβουδάκια………πονάει η αλήθεια έτσι;
Άλλο θέμα: πιέζετε καταστάσεις έτσι ώστε αυτοί που δεν την πάτησαν από την κοπέλα να βγούν προς τα έξω και να μιλήσουν. Σκεφτήκατε ποτέ με το μικρό μυαλουδάκι σας ότι ακόμα και με το nickname/IP τους θέλουν να μείνουν ανώνυμοι; ΟΧΙ
Αν μου επιτρέπουν οι δύο της υπόθεσης:
@th0dor1s έχεις το δικαίωμα να μην κάνεις τίποτα ή και να το πας και παραπέρα, έδειξες την ανθρωπιά σου και σου βγάζω το καπέλο. Χωρίς να κερδίσω κάτι πίστεψε με κάνε μία τελευταία προσπάθεια, μήπως και τα βρείτε και πάτε ο καθένας στην ευχή του θεού. ρίξτο στο γυαλο που λέμε έστω και για πολλοστή φορά.
@Lady Alexia , προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το δεις μαζί του πιο καθαρά να συνεννοηθείτε πιο ηρεμα και όχι εδώ και να του δώσεις τα λεφτά. Μπορείς και καλύτερα ναι μαλάκας είμαι και το πιστεύω ότι αξίζεις ευκαιρία να επανορθώσεις μαζί του και μόνο μαζί του.
ρε δε πα να τον κραζει ολη η σελιδα αυτος στη κοσμαρα του!ετσι ειναι ολοι η τρελοι η ψυχακιδες..για γελια ειναι ο μλκς μπλοκαρε τον κ αστον στη κοσμαρα του να περιμενει κανα 2μηνο να γαμησει την ιωαννα γτ η τσεπη του δε φτανει παραπεραΑκολουθα σαλια και γλιτσα στα θρεντ των ανεξαρτητων και θα το βρεις.Δεν ειναι δυσκολο
To γυαλί ρε φίλε εμείς θα το κρίνουμε αν έχει ραγίσει, ή μόνο ο Θοδωρής; Τι λέτε μερικοί; over and outΤην προσπάθεια να δει το λάθος της και να βρει την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεται η κοπελιά πρέπει να την κάνει και όχι ο Θοδωρής!!!! Και το γυαλί έχει ραγίσει και δεν υπάρχει επιστροφή από την στιγμή που το κλίμα μεταξύ τους έχει χαλάσει... Δεν υπάρχει νόημα δηλαδή
Υποτίθεται ότι έχεις διαβάσει τι συνέβη πριν κανείς ποστ αλλά μάλλον πιάστηκες αδιάβαστοςTo γυαλί ρε φίλε εμείς θα το κρίνουμε αν έχει ραγίσει, ή μόνο ο Θοδωρής; Τι λέτε μερικοί; over and out
Τα έχω διαβάσει όλα, έλα πραγματικά κουράσατε.Υποτίθεται ότι έχεις διαβάσει τι συνέβη πριν κανείς ποστ αλλά μάλλον πιάστηκες αδιάβαστος
Μην μας διαβάζεις τύπε. Διάβαζε μόνο ότι σου επιτρέπει το πουλέν σου... Η ιστορία αυτή από την στιγμή που δεν έληξε θα συνεχιστεί... Κουράσατε οι αυτόκλητοι σωτήρες της που εμφανίστηκατε εντελώς αυθόρμητα και αντικειμενικά !!!!Τα έχω διαβάσει όλα, έλα πραγματικά κουράσατε.
κ δε το βλεπω να ληγει;τα επεστρεψε η τυπισσα τα λεφτα η ακομα περιμενει να μη τρωει λασπη απο εδω για να κανει αυτο που επρεπε να κανει εξαρχης;;Μην μας διαβάζεις τύπε. Διάβαζε μόνο ότι σου επιτρέπει το πουλέν σου... Η ιστορία αυτή από την στιγμή που δεν έληξε θα συνεχιστεί... Κουράσατε οι αυτόκλητοι σωτήρες της που εμφανίστηκατε εντελώς αυθόρμητα και αντικειμενικά !!!!
Άσχετα που έχουν γίνει λάθη από κοπέλες, πάντα γίνονταν και θα γίνονται - και να τα θίγουμε πρέπει, υπάρχουν κάποιοι (όχι λίγοι αλλά που με τους κλώνους τους γίνονται "πολλοί"), οι οποίοι κάτι τέτοια περιμένουν για να ορμήξουν ως αγέλη και να απαξιώσουν τις κοπέλες προσδοκώντας μείωση τιμών. Ειδικά σε εποχές όπως τελευταία που - όντως - η "εργατώρα" των κορασίδων έχει αυξηθεί αρκετά.Τώρα η ΒΟΜΒΑ- ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ με τηνΑλεξία που δεν έγινε ποτέ.
Την Παρασκευή είχα γιορτή , πέμπτη μιλώ μαζί της για Θεσσαλονίκη, ΝΑΙ εγώ είμαι ένας από αυτούς μου της έδωσα προκαταβολή. Βράδυ όμως μου συμβαίνει ένα μικρό ατύχημα και για να έχουμε την υγεία μας, ακυρώνω το ραντεβού μαζί της. Το δέχτηκε, μου είπε να σου στείλω τα λεφτά αν θες. Της απάντησα να δούμε αν θα γίνω καλά και το Σάββατο το βλέπουμε. Έσκασε όμως το ατόπημα της, το κραυγαλέο σφάλμα της με το παιδί.
Το 50αρικο δεν με ένοιαξε, αλλά δεν κρύβω ότι δεν φοβήθηκα και γω. Το Σάββατο όμως η κοπέλα μου το επέστρεψε. Τώρα θα μου πείτε καλά τόσο αφελής είσαι, δεν πιστεύεις ότι το έκανε για να σε κρατήσει ως μελλοντικό πελάτη; Φυσικά αλλά από την στιγμή που δεν μου έφερε αντίρρηση της δίνω έστω ένα συν σε όλο αυτό το αρνητικό που δημιούργησε στον άλλον πελάτη θοδωρή.
ΕΝΤΑΞΕΙ ευχαριστήθηκατε όλα τα τρολλς που βρίζετε χυδαία και την κοπέλα αλλά και τους υπόλοιπους που πήρανε είτε υποστηρικτική είτε ουδέτερη θέση; Ευχαριστηθήκατε που μάθατε και τον έναν της προκαταβολής; Σας γράφω και χειροκροτώ, ξέρετε που…….
ΑΥΤΑ από μένα. Καλές γιορτές.
Ωραίος... Συμφωνώ 100%...!!!Άσχετα που έχουν γίνει λάθη από κοπέλες, πάντα γίνονταν και θα γίνονται - και να τα θίγουμε πρέπει, υπάρχουν κάποιοι (όχι λίγοι) που με τους κλώνους τους γίνονται "πολλοί", οι οποίοι κάτι τέτοια περιμένουν για να ορμήξουν ως αγέλη και να απαξιώσουν τις κοπέλες προσδοκώντας μείωση τιμών. Ειδικά σε εποχές όπως τελευταία που - όντως - η "εργατώρα" των κορασίδων έχει αυξηθεί αρκετά.
Βάλε μέσα και "προσωπικά" με κορασίδες, βάλε κι όσους δεν μπορούν να ανεχτούν να δώσουν παραπάνω για κάποια που κάποτε πλήρωναν λιγότερα (ως καινούργια και μη όνομα ή γιατί είχε βρεθεί σε ανάγκη), και θα καταλάβεις γιατί σε διάφορα νήματα συμβαίνει ο κακός χαμός κι οι λύκοι αλυχτάνε.
Θα ξαναναφέρω ότι συχνά υπάρχουν δικαιώματα από κορασίδες αλλά αν παρατηρείσετε θα δείτε ότι οι επιθέσεις είναι δυσανάλογα άγριες...
Σταρχιδια μας.Στον καδο βγεςΩραίος... Συμφωνώ 100%...!!!
Φιλιά....Σταρχιδια μας.Στον καδο βγες
Αλλαξε και τ ονομα σου.Ολοι ετσι θα σ αποκαλουν πλεον φιλικαΦιλιά....
Οοοοολε... Μπες τώρα από το άλλο πρόφιλ και πες μπράβο... ΧαχαχαχαΑλλαξε και τ ονομα σου.Ολοι ετσι θα σ αποκαλουν πλεον φιλικα