ΑΠΟΨΗ νο1
Έχει κουράσει το όλο θέμα, αλλά πρέπει να αναπτυχθώ πολύ γιατί κούρασε και μένα.
Κάθομαι όσο έχω χρόνο εδώ και 3 μέρες και διαβάζω το νήμα για να βγάλω μία άκρη.
Ναι ο
@th0dor1s dor1s καλά έπραξε και το έβγαλε από μέσα του, του δίνω χίλια δίκια, θα το έκανα και εγώ ως άνθρωπος αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Αντί να μιλάμε για τα θετικά και τα αρνητικά της όλης υπόθεσης που δεν μας αφορά (εν μέρει) , καθόσαστε και βγάζετε μια αδιανόητη χολή, μίσος κατάρες υγείας κλπ και το παίζετε δικαστές του πληκτρολογίου.
Ναι δεν παίρνω το μέρος της κοπελιάς, έσφαλε 100%, αλλά όσα και να λέμε, δεν ξέρουμε πραγματικά τι της συμβαίνει. Μπορεί να κάνω λάθος και γω.
Την κοπελιά δεν την ξέρω,, μπορεί να είναι έξυπνη, κουτοπόνηρη, ή και να την κατευθύνουν και λάθος, ο χρόνος θα δείξει. Με όλον αυτόν το οχετό μίσους των τρολς ( ναι ρε λίγοι ήταν αυτοί που υποστήριξαν τον θοδωρή με εγκράτεια) θαρρώ ότι είναι τόσο πεισματάρα και κουμπωμένη αυτή τη στιγμή που δεν βλέπει ορθά τα πράματα. Ελπίζω να διορθωθεί και να κάνει την αυτοκριτική της , όσο αγαθομούνη και να με θεωρείτε δεν θέλω να καταστραφεί κανένας είτε πελάτης είτε κοπέλα του χώρου. Και πιστέψτε με έχω φάει στην μάπα την βρωμιά αυτού του χώρου.
Σταματήστε κάποιοι συγκεκριμένοι αυτό το μίσος. Παραδόξως εσείς οι ίδιοι πάτε σε άλλα νήματα για να κερδίσετε ραντεβουδάκια………πονάει η αλήθεια έτσι;
Άλλο θέμα: πιέζετε καταστάσεις έτσι ώστε αυτοί που δεν την πάτησαν από την κοπέλα να βγούν προς τα έξω και να μιλήσουν. Σκεφτήκατε ποτέ με το μικρό μυαλουδάκι σας ότι ακόμα και με το nickname/IP τους θέλουν να μείνουν ανώνυμοι; ΟΧΙ
Αν μου επιτρέπουν οι δύο της υπόθεσης:
@th0dor1s έχεις το δικαίωμα να μην κάνεις τίποτα ή και να το πας και παραπέρα, έδειξες την ανθρωπιά σου και σου βγάζω το καπέλο. Χωρίς να κερδίσω κάτι πίστεψε με κάνε μία τελευταία προσπάθεια, μήπως και τα βρείτε και πάτε ο καθένας στην ευχή του θεού. ρίξτο στο γυαλο που λέμε έστω και για πολλοστή φορά.
@Lady Alexia , προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το δεις μαζί του πιο καθαρά να συνεννοηθείτε πιο ηρεμα και όχι εδώ και να του δώσεις τα λεφτά. Μπορείς και καλύτερα ναι μαλάκας είμαι και το πιστεύω ότι αξίζεις ευκαιρία να επανορθώσεις μαζί του και μόνο μαζί του.