Milfshake
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Για να μας σφηνωθεί στο μυαλό!!Καλά ρε πουλάκι μου εσύ επί μονίμου βάσεως με μια σφήνα στον κώλο είσαι; Ελπίζω όχι και όταν κοιμάσαι
Ωχ Θεούλη μου
Για να μας σφηνωθεί στο μυαλό!!Καλά ρε πουλάκι μου εσύ επί μονίμου βάσεως με μια σφήνα στον κώλο είσαι; Ελπίζω όχι και όταν κοιμάσαι
ωραιος διαλογος!!!!!!!!!Χρυσόστομε!!!!
πρεπει να βαλουμε καμια σφηνα στον κωλο και εμεις για να μας πει καλησπερα!Δεν θυμάμαι
Χαχαχχαχχαχα είσαι εσύ ένας!!ωραιος διαλογος!!!!!!!!!
πρεπει να βαλουμε καμια σφηνα στον κωλο και εμεις για να μας πει καλησπερα!
Βαααααγγεεεεεεελ ελα και που εισαιιιιιιι;!;!;!Ιησους Χριστος νικα και ολα τα κακα σκορπα...Αλεξια με εχεις διαολισει
μαλακια σχολιο εκανα.............Χαχαχχαχχαχα είσαι εσύ ένας!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κορνιζα θα την κανω την φωτογραφια...λολαθηκα τωραΒαααααγγεεεεεεελ ελα και που εισαιιιιιιι;!;!;!
Και μετά θα λέμεπρεπει να βαλουμε καμια σφηνα στον κωλο και εμεις για να μας πει καλησπερα!
Και μετά θα λέμε
Εντάξει το δυνατό σου σημείο είναι ο υπέροχο κώλος σου, αλλά εγώ θέλω να σταθώ στα λαχταριστά σου μουνόχειλα! Θέλω να πέσω με τα μούτρα, να τα γλύφω με τις ώρες και να πίνω το νέκταρ σου!
Και τα μπούτια της ειναι τούμπανοΕντάξει το δυνατό σου σημείο είναι ο υπέροχο κώλος σου, αλλά εγώ θέλω να σταθώ στα λαχταριστά σου μουνόχειλα! Θέλω να πέσω με τα μούτρα, να τα γλύφω με τις ώρες και να πίνω το νέκταρ σου!
Ποτέ δε θα σου'λεγα κάτι τέτοιο χωρίς να'ναι χιουμοριστικό. Αν παρεξηγήθηκες σου ζητώ συγγνώμη και δεν ξαναγράφω στο νήμα σουΤο παίρνω ως χιούμορ...♥︎
Ήσουν έτοιμος να το πεις κι εσύ;Με πρόλαβες…
Η Fanta που πήγε;Μάλιστα...
Απλά έστω και λίγο που φαίνεται, προσωπάρα, τα υπόλοιπα ας τα πουν οι άλλοι που σε ξέρουν . Σας φιλώΜάλιστα...
Είπε κανείς να τα κρατήσει να σκάσει; Μας δουλεύεις ρε φίλε;πρεπει να αφοδευει που και που φιλτατε
Έλα και κλασε με στη μουρη, δεν με νοιάζει