Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 15.400
- Πόντοι
- 2.246
Θέλω κώλο !!
Θέλω κώλο !!
@Mythical Zoan την πήρα για να τ προσέξεις!!
Πρώτα την Fanta πρόσεξα, να είσαι σίγουρη γι' αυτό..@Mythical Zoan την πήρα για να τ προσέξεις!!
Κάτι αστράφτει ξωπίσω, τι να ναι άραγε ....Οπτασία .
Κωλαρα το μωρο@Mythical Zoan την πήρα για να τ προσέξεις!!
Καλά ρε πουλάκι μου εσύ επί μονίμου βάσεως με μια σφήνα στον κώλο είσαι; Ελπίζω όχι και όταν κοιμάσαι
Με πρόλαβες…Καλά ρε πουλάκι μου εσύ επί μονίμου βάσεως με μια σφήνα στον κώλο είσαι; Ελπίζω όχι και όταν κοιμάσαι
ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ....ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΝΠΝΟ ο @Spiros_73 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΠΤ...ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΥΡΙΣΩ!!!Κάτι αστράφτει ξωπίσω, τι να ναι άραγε ....Οπτασία .
@james034 εδώ να τον ταγκάρω ή παραμένει σοβαρός ακόμα;
δεν εχουμε δει τιποτα με αδερφο @XaramofaisΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ....ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΝΠΝΟ ο @Spiros_73 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΠΤ...ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΥΡΙΣΩ!!!
Άσε που είσαι πλοκ...δεν εχουμε δει τιποτα με αδερφο @Xaramofais
εσύ ρε ΜΝΠΝΟ γιατί θυμώνεις???????Άσε που είσαι πλοκ...
Να στείλεις με iris λεφτά για το τραπέζι
Δεν θυμάμαιεσύ ρε ΜΝΠΝΟ γιατί θυμώνεις???????
Το παίρνω ως χιούμορ...♥︎Καλά ρε πουλάκι μου εσύ επί μονίμου βάσεως με μια σφήνα στον κώλο είσαι; Ελπίζω όχι και όταν κοιμάσαι
πρεπει να αφοδευει που και που φιλτατεΚαλά ρε πουλάκι μου εσύ επί μονίμου βάσεως με μια σφήνα στον κώλο είσαι; Ελπίζω όχι και όταν κοιμάσαι
Χρυσόστομε!!!!πρεπει να αφοδευει που και που φιλτατε
Για να μας σφηνωθεί στο μυαλό!!Καλά ρε πουλάκι μου εσύ επί μονίμου βάσεως με μια σφήνα στον κώλο είσαι; Ελπίζω όχι και όταν κοιμάσαι