Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 2.596
Άγιε, έτσι είναι τα γήπεδα μετά το πέρας του ματς.Ιμάτια πεταμένα στο δάπεδο... Στραβά στρωμένο το σεντόνι στο κρεβάτι...
Πολύ ακαταστασία...
Μάχη σου λέω!!!Ιμάτια πεταμένα στο δάπεδο... Στραβά στρωμένο το σεντόνι στο κρεβάτι...
Πολύ ακαταστασία...
Άγιε, έτσι είναι τα γήπεδα μετά το πέρας του ματς.
Μάλλον έχετε πολύ καιρό να δωκετε παιχνίδι και η μνήμη σας έχει ασθενήσει...
ΓΤΣΜ τι καυλα είσαι ρε κοπελιά
η ταν η επι τας......
Θείε με απογοήτευσες μια ακόμη φορά διότι τα παλικάρια της ηλικίας σου κατέχουν ΠρέφαΚαι τι έπαιζαν; Μπιρίμπα;
Θείε με απογοήτευσες μια ακόμη φορά διότι τα παλικάρια της ηλικίας σου κατέχουν Πρέφα
Το κορίτσι αποδεικνύει ότι είναι Ντάμα κούπα
Το αυτό τόνισα αγαπητέ, ότι απεχετε καιρό από το άθλημα.Μετά το πέρας;;;;
Και τι έπαιζαν; Μπιρίμπα;
Μέχρι και 10 χρόνια πρίν, που ήμουν 79 χρονών παλικάρι, μετά από ματς με σεξεργάτρια, το δωμάτιο έχριζε ολικής ανακαίνισης.
Το αυτό τόνισα αγαπητέ, ότι απεχετε καιρό από το άθλημα.
Καιρός το λοιπόν να διεξάγετε ένα ματσάκι με την διδα Αλέκα (αν και έχω την εντύπωση πως λόγω ντεφορμαρισματος σας, ο αγωνιστικός χώρος θα μείνει ανεγγιχτος, με τα νάιλα που λένε...)
Σε ευχαριστώ Θείε για την άμεση απάντηση σου και σε καληνυχτίζω έχω να μελετήσω τα επόμεναΞέρω πολύ καλά τι γράφω.
Η πρέφα είναι μάχιμο παιχνίδι.
Μπάαα εγώ νομίζω θα τη μανουβράρει ο @The Saint* τη μικρά .Το αυτό τόνισα αγαπητέ, ότι απεχετε καιρό από το άθλημα.
Καιρός το λοιπόν να διεξάγετε ένα ματσάκι με την διδα Αλέκα (αν και έχω την εντύπωση πως λόγω ντεφορμαρισματος σας, ο αγωνιστικός χώρος θα μείνει ανεγγιχτος, με τα νάιλα που λένε...)
Λόγω αποχής, θα σας πρότεινα κατι πιο σοφτ, να δώσετε πρώτα κάποια φιλικά ματς (φιλάκια, χαδακια, δαχτυλάκι).Αν δώσει κώλο, όλο και κάποια νάιλα θα σηκώσουμε...
Αλλιώς, θα πάνε στράφι 3 μήνες προετοιμασία. Κρίμα είναι!
Διατηρώ επιφύλαξη περί των υδραυλικών του "γερανού" αλλά και πάλι, Άγιος είναι και έχει την εύνοια του Θεού.Μπάαα εγώ νομίζω θα τη μανουβράρει ο @The Saint* τη μικρά .
Μαλλί μπαμπάκι , ψωλή φαρμάκι
Λόγω αποχής, θα σας πρότεινα κατι πιο σοφτ, να δώσετε πρώτα κάποια φιλικά ματς (φιλάκια, χαδακια, δαχτυλάκι).
Φοβούμαι ότι αν κατεβείτε αμέσως σε ματς επιπέδου τσαμπιο λιγκ, θα υποστείτε μεγάλη ήττα.