Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 17.734
- Πόντοι
- 2.256
Εννοειταιιι!!!Σε 48 ώρες και 57 λεπτά ξέρεις τι είναι
Εννοειταιιι!!!Σε 48 ώρες και 57 λεπτά ξέρεις τι είναι
Οργανικοί οι φακοί ή κρύσταλλα ;;;Εχω αστιγματισμο γλυκε μου γ αυτο.δεν ταα φοραω 24 ωρες βεβαια.♥︎
δεν παω συγκεκριμένα για κάποιον..ένα διήμερο πάντα κάνει καλό.Καλημέρες Lady Bertazonni
Αναφορικά με το θέμα της εκδρομής προς την επαρχία - πρόλαβες και διάβασες το σχόλιο μου - θα στο πω κι εδώ ως συνέχεια: η βάση σου είναι η Αθήνα τελεία και παύλα...
Όσοι θέλουν να σε δουν ας έρθουν εκεί, εσύ δεν θα ανοίγεις νήματα είτε να πας σε παραδίπλα και να ποστάρεις ότι έχεις τη διάθεση να πας πχ κάπου...
Στην Αθήνα θα εδραιώνεσαι σταδιακά και θα αποκτήσεις τη φήμη.
Το να πας κάποια στιγμή μια ολιγοήμερη εκδρομή, ναι κάνε το αφού πρέπει να ξεκουράζεσαι και να στανιάρεις, όμως σιγά μην πας στο παρακαλετό για τον καθέναν...
Αυτός που θα θελήσει να πας εκτός Αθηνών, θα κινηθεί ανάλογα (1η φωτογραφία) γιατί αλλιώς θα βγεις ζημιωμЄνη. Μην στεναχωριέσαι που διεγράφη το νήμα σου και πήγε στον κουβά...
Μακρυά από εμένα κι εσένα ο κουβάς και η μεμψιμοιρία
να είσαι χαρούμενη που η πολυπολυτισμική βάση δεδομένων
αυξάνεται σταδιακά (εικόνα 2) & 3 κάποια αποτελέσματα.
Σε αφήνω για να κάνω την καθημερινή συντήρηση στους κυρ Παντελήδες, ενώ παράλληλα θα ανάψω και το τζάκι για πρώτη φορά, η υγρασία είναι υψηλή - όμως αυτό είναι καλό για εσένα - θα βγει περισσότερο λάδι
να πας προς τα τελη του χρονου να μας φερεις μπουγατσα με φλουριδεν παω συγκεκριμένα για κάποιον..ένα διήμερο πάντα κάνει καλό.
Καλημέρες ♥︎♥︎
Το φλουρί το κρατάω εγώ έτσι!να πας προς τα τελη του χρονου να μας φερεις μπουγατσα με φλουρι
φερε εσυ την βασιλοπιτα -μπουγατσα μην ξεχασεις να φερεις και 2 καλαμακια κοτοπουλο να φαμεΤο φλουρί το κρατάω εγώ έτσι!
Είμαι εκτός βάσης δεδομένων - ολοκληρώθηκε η καθημερινή συντήρηση. Δες κάποιες φωτογραφίες από τις ελιές του Γερμανού γείτονα πώς είναι καταπράσινες διότι ποτίζονται. Αγόρασε οικόπεδο και σπίτι μαζί γύρω στα 100 χιλιάρικα.Καλημέρες ♥︎♥︎
Με τι αλοιφή τα θέλεις τα καλαμάκια μαν ?φερε εσυ την βασιλοπιτα -μπουγατσα μην ξεχασεις να φερεις και 2 καλαμακια κοτοπουλο να φαμε
voltarolΜε τι αλοιφή τα θέλεις τα καλαμάκια μαν ?
Ο MrEco και η Λαιδη αναφερουν επιτυχημενη στρατηγικη 4-2-4 με τελικο σκορ 3-1 και στο μυαλο πυροτεχνηματα
Ο MrEco και η Λαιδη αναφερουν επιτυχημενη στρατηγικη 4-2-4 με τελικο σκορ 3-1 και στο μυαλο πυροτεχνηματα
Au revoir milaide
εγω παντως ζεσταθηκα με Λαιδη. Ιδρωσαμε κιολαςΛαίδη αν και είσαι ζεστή όπως φαίνεται στην φωτογραφία εντούτοις δεν με βλέπω καλά αν με παρατήσεις παντέρημο, γιατί θα με βρουν παγοκολώνα το βαρύ χειμώνα
Ακόμα δεν μπήκε ο Δεκέμβριος κι άρχισα να το φορτώνω, κάνε το καθήκον σου γιατί δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο εδώ κάτω