karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
..μου αρεσουν οι προκλησεις για ποιο πρωινο μιλας;Τύπε, είστε και καλά γαμάω ποδηλάτες εσείς οι δύο;
Σας έχω για πρωινό
..μου αρεσουν οι προκλησεις για ποιο πρωινο μιλας;Τύπε, είστε και καλά γαμάω ποδηλάτες εσείς οι δύο;
Σας έχω για πρωινό
Για τα δυο κρουασαν μερεντα λεει με συνοδεια..μου αρεσουν οι προκλησεις για ποιο πρωινο μιλας;
Θα κανονίσουμε κόντρα τύποι...μου αρεσουν οι προκλησεις για ποιο πρωινο μιλας;
Όχι ρε τύπε,μη με ακυρώνεις έτσι.Για τα δυο κρουασαν μερεντα λεει με συνοδεια μιλκο.
Το τελευταιο ποδηλατο του lithin ηταν αυτα τα πλαστικα τα τρικυκλικα που ειχαμε μικροι.
Αλλα μη του πας κοντρα, γιατι καποια στιγμη θα τον χρειαστουμε...
Μέσα τύπε....αν ειναι ετσι καβλιαρηδες...ειμαι ετοιμος για ανηφορακια....κατοπιν συνεννοησης
Μέσα τύπε.
Εγώ θα είμαι στο συνοδευτικό αυτοκίνητο
Τα λέμε.
Όχι τύπε.
Θα εισαι μπροστα για να κοβεις τον ανεμο,
αλλα θα καπνιζεις σαν μαυρος και θα πετας τα αδεια κουτακια μπυρας στις ροδες μας...
Γεια σας παιδιά. θα ήθελα να δοκιμάσω με την κοπέλα μου να κάνουμε μασαζ και λοιπά με μασαζόλαδο/λιπαντικό. Γουστάρω τρελά να βλέπω να γυαλίζει. Μία ερώτηση μόνο. Το κρεβάτι θα γίνει χάλια μετά ε; να βάλω κάποιο κάλυμμα; η μία αλλαγή σεντονιών είναι οκ;
Γράφε εκτός παράθεσης, τόσο δύσκολο σου είναι?
Με ρώτησες γιατί δε λέω ότι είμαι για τα πανηγύρια ποδηλάτισσα. Και απαντάω, γιατί πότε υποστήριξα το αντίθετο? Μαλάκα ήμαρτον. Όλοι μαζί την πίνετε εδώ μέσα?
Ελα μωρη χαρχαλο που μου ανακαλυψες τωρα το ποδηλατο και μου εγινες εναλλακτικη.
Ο karablaxos κι εγω κανουμε ποδηλατο πολυ πριν γινει μοδα με τα γαμημενα τα freedays.
Άμα λες μαλακίες, ναι είναι αμαρτία να πετάγεσαι. So simple!
So simple; Τι ειναι αυτο; Με εβρισες τωρα;
Ετσι μιλατε στο χωριο σου;
thnx παίδες. θα πας από ένα sexshop και θα βγάλω άκρη
Ποιο σεξ σοπ ρε μεγάλε. Η λύση στο πρόβλημα σου είναι να πάρεις ποδήλατο λέμε
...αν ειναι ετσι καβλιαρηδες...ειμαι ετοιμος για ανηφορακια....κατοπιν συνεννοησης
μα ποδήλατο το έχω κάνει χαχαχαχαχαΠοιο σεξ σοπ ρε μεγάλε. Η λύση στο πρόβλημα σου είναι να πάρεις ποδήλατο λέμε