Νέα

λάδι λαδάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kritikos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.298
Πόντοι
12.056
Γεια σας παιδιά. θα ήθελα να δοκιμάσω με την κοπέλα μου να κάνουμε μασαζ και λοιπά με μασαζόλαδο/λιπαντικό. Γουστάρω τρελά να βλέπω να γυαλίζει. Μία ερώτηση μόνο. Το κρεβάτι θα γίνει χάλια μετά ε; να βάλω κάποιο κάλυμμα; η μία αλλαγή σεντονιών είναι οκ;

images

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αρκετά καλό θα έλεγα για την προκειμενη περίπτωση

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
ε οχι και ηλιελαιο/σπορελαιο ρε παιδί!
θα νιωθω σαν μπαρμπουνι μετά!!!
λολ!

Αντιγόνη και τα λάδια που σου πλασάρουν στα σεχ σοπ που δεν είναι παράγωγα πετρελαίου, αρωματισμένα σπορέλαια είναι με διπλή τιμή....
τώρα κάνε ότι καταλαβαίνεις εγώ τη φάση την έχω κάνει αρκετές φορές και έχω αρωματίσει το λάδι με αιθέρια και ήταν άψογο...
Για ελαιόλαδο δεν στο προτείνω γιατί με την τριβή βγάζει μια ασπρίλα (σαν σαπουνάδα) άσε που μυρίζει λαδίλα περισσότερο από τα άλλα...

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Αντιγόνη και τα λάδια που σου πλασάρουν στα σεχ σοπ που δεν είναι παράγωγα πετρελαίου, αρωματισμένα σπορέλαια είναι με διπλή τιμή....
τώρα κάνε ότι καταλαβαίνεις εγώ τη φάση την έχω κάνει αρκετές φορές και έχω αρωματίσει το λάδι με αιθέρια και ήταν άψογο...
Για ελαιόλαδο δεν στο προτείνω γιατί με την τριβή βγάζει μια ασπρίλα (σαν σαπουνάδα) άσε που μυρίζει λαδίλα περισσότερο από τα άλλα...

αι στο καλό!
ρε τι αλλο θα μάθω εδω μέσα!!!
:2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
θα ηταν τηγανολαδο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom