Επισκέπτης
Με γεύση είχα πάρει κι εγώ και είναι τέλειο.Σοκολάτα.Μοσχομύριζε ο τόπος.Α καλα ναι αυτο με τη γευση μετραει....Εμεις ειχαμε μονο για μασαζ και ειχε απαισια γευση...Φαρμακιλα........
Με γεύση είχα πάρει κι εγώ και είναι τέλειο.Σοκολάτα.Μοσχομύριζε ο τόπος.Α καλα ναι αυτο με τη γευση μετραει....Εμεις ειχαμε μονο για μασαζ και ειχε απαισια γευση...Φαρμακιλα........
δεν πιστευω να πηγες compo το τριημερο....Ααααχαχαχαχα
Ξυπνα ζωον.Με γεύση είχα πάρει κι εγώ και είναι τέλειο.Σοκολάτα.Μοσχομύριζε ο τόπος.
Τυπε, κρατα το να το πουλησεις στην μαυρη αγορα για παρθενο ελαιολαδο...Το λάδι για τον κινητήρα κάνει για πιο brutal καταστάσεις;
Πρέπει να ΄χω στην αποθήκη 1lt υπόλοιπο από την τελευταία φορά που φώναξα τη Mistress Αγλαΐα.
δεν πιστευω να πηγες compo το τριημερο....
Το έχω εγκαταλείψει. Δεν είμαι πολύ ζωηρή φέτος για ποδήλατο
Και βλέπω στο φέης ότι πάνε και για trekking και τέτοια και ζηλεύω, αλλά έχω σαπίσει.
Γιατι δε λες στον κοσμο οτι εισαι κουκουρουκου ποδηλατισσα.
Εσύ πας?
Ο Καραβλαχος δε κανει ποδηλατο απλα, αλλα καταπινει ανηφορες και νεροφαγωματα...
Είσαι και στραβός εκτός από ζαβός? Πότε είπα ότι είμαι γαμάτη ποδηλάτισσα? Δεν πρέπει να το έχω χρόνο το ποδήλατο εν τω μεταξύ χαχαχα
Μη το παιρνεις πανω σου. Κουκουρουκου σε αποκαλεσα, για τα πανηγυρια δηλαδη...
Καλά κάνει και μπράβο του. Εσένα τι σου μπήκε στον κώλο και πετάχτηκες?
Δε καταλαβα, κλειδωμενο ειναι το thread για την παρτη σου; Θες να φωναξω τον Lakis33 παρτσακλο;
Τυπε, δε με πιανουν τα φαρμακα που παιρνω για την προετοιμασια.οπα παιδια ψυχραιμια....πηγα λιμνη πλαστηρα το 3ημερο....με τον σφερδεκλο ειμαστε αγωνιστικη ομαδα με βλεψεις για την ολυμπιαδα του λονδινο...απλα πραγματα
'Οχι,μπάστα τύπε.Τυπε, δε με πιανουν τα φαρμακα που παιρνω για την προετοιμασια.
Να τραβηξω δυο δυνατες να αυξησω την τετοστερονη;
Θα απλωσω Ριζοσπαστη στο πατωμα. Δε θα αφησει σταμπες...'Οχι,μπάστα τύπε.
Χτύπα ταυρίνη στο μπλέντερ τύπε.Τυπε, δε με πιανουν τα φαρμακα που παιρνω για την προετοιμασια.
Κάλλια να λερωθεί το πάτωμα τότε τύπεΘα απλωσω Ριζοσπαστη στο πατωμα. Δε θα αφησει σταμπες...
..τα μπιλντερια εχουν κατι ματζουνια.... αλλα εμεις δεν εχουμε αναγκη...keep bikingΤυπε, δε με πιανουν τα φαρμακα που παιρνω για την προετοιμασια.
Να τραβηξω δυο δυνατες να αυξησω την τετοστερονη;
... με αρωματικο λαδακι; (για να μην ειμαστε off topic )Χτύπα ταυρίνη στο μπλέντερ τύπε.
Σωκρατη παιδι μου, μηπως εγινες κουμουνιστης;Κάλλια να λερωθεί το πάτωμα τότε τύπε
Τύπε, είστε και καλά γαμάω ποδηλάτες εσείς οι δύο;..τα μπιλντερια εχουν κατι ματζουνια.... αλλα εμεις δεν εχουμε αναγκη...keep biking
Σωκρατη παιδι μου, μηπως εγινες κουμουνιστης;