Νέα

LaCie

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 765
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτοί οι δίσκοι LaCie που κυκλοφορούν τώρα τελευταία λένε τίποτα; Βλέπω είναι και φτηνοί κιόλας...

guz4you

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
εχω 2 εδω και 1 1/2 χρονο και ειναι μια χαρα
παρε αφοβα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγώ χρησιμοποιώ LACIE εδώ και 3 χρόνια.
Δουλεύει μια χαρά, αλλά είναι φτηνά τα υλικά και ενδεχομένως να σταματήσει να δουλεύει σε κάποια φάση.

Σε εμένα μετά από 3 χρόνια κάηκε το τροφοδοτικό και δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα νέο τροφοδοτικό μετά από 2 μήνες.

Συμπέρασμα δουλεύουν μια χαρά, αλλά είναι φτηνοϋλικά και ενδέχεται να χαλάσουν εύκολα.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δουλεύει μια χαρά, αλλά είναι φτηνά τα υλικά και ενδεχομένως να σταματήσει να δουλεύει σε κάποια φάση.

Σε εμένα μετά από 3 χρόνια κάηκε το τροφοδοτικό και δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα νέο τροφοδοτικό μετά από 2 μήνες.

Συμπέρασμα δουλεύουν μια χαρά, αλλά είναι φτηνοϋλικά και ενδέχεται να χαλάσουν εύκολα.
η μονιμη ζημεια των εξωτερικων ειναι τα τροφοδοτικα

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

που βρηκες τροφοδοτικο , διοτι εχω ενα mini lacie για to mac mini μου και δεν μπορω να βρω τροφοδοτικο .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom