Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λ.Συγγρού 147,Έναρξη 6/4/2010

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σήμερα που το επισκέφτηκα, λέγανε για 80 Ευρώ. Όταν είπα πως στις αρχές Αυγούστου είχα περάσει με 70, ξεκίνησαν τις δικαιολογίες. Μόλις είδαν ότι είμαι αποφασισμένος να φύγω, ενέδωσαν...........

Στο δωμάτιο, τώρα, πήρα τη Λόλα. Το μέγεθος του στήθους της, οφείλεται, σε μεγάλο ποσοστό, στα επιπλέον κιλά. Το στομάχι της, αν ήταν άντρας, εύκολα θα χαρακτηρίζοταν, ως μπυροστόμαχο. Είναι τεράστιο. Οι υπηρεσίες της στο μέσο όρο. Στα θετικά, κατατάσσω τα αληθοφανή βογγητά και κάποιες κινήσεις της λεκάνης της, ειδικά όταν αντιληφθεί ότι τελειώνεις.
  καλα τουs εκανεs.  ξεκινησαν με 70 και τωρα να ζητουν 80.  αναποδοι τελειωs ειναι?    ρε την λολα.  την δασκαλεψαν ε?  και βογγητα και κουναει και την λεκανη τηs?  θα ηθελε συγχρονισμο  για να τελειωσει και αυτη. :grin: 

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Πάντως το στομάχι της, είναι αποτρεπτικός παράγοντας, για να περάσεις. Όταν είναι ντυμένη, δε φαίνεται τόσο πολύ και αυτό είναι το χειρότερο. Την επιλέγεις, έρχεται στο δωμάτιο, γδύνεται και εκεί, το ξενέρωμα είναι πολύ πολύ μεγάλο !

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως το στομάχι της, είναι αποτρεπτικός παράγοντας, για να περάσεις. Όταν είναι ντυμένη, δε φαίνεται τόσο πολύ και αυτό είναι το χειρότερο. Την επιλέγεις, έρχεται στο δωμάτιο, γδύνεται και εκεί, το ξενέρωμα είναι πολύ πολύ μεγάλο !
  η λολα  κανει  μπαμ  απο χιλιομετρα.    δεν ειναι ολεs σαν την νικολ  :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
  η λολα  κανει  μπαμ  απο χιλιομετρα.    δεν ειναι ολεs σαν την νικολ  :grin:
μαγκες εγω αυτη δεν την πηδαω ουτε τσαμπα...ειπαμε οι βυζαρες-βυζαρες αλλα οχι και ετσι...!!!!!

Legre

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον αλλη ειναι...για δωσε περιγραφη....

ξανθο με ωραιο κωλο κ σωμα,μικροκαμωμενη αλλα οχι σαν κατι σκιαχτρα ακριβως οσο πρεπει, μικρο βυζακι βεβαια, αλλα το τσιμπουκι που κανει ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.την ηξερα απο παλια,πριν 2 χρονια για την ακριβεια δουλευε ξανα φραντζη και ηταν μελαχρινη τοτε αλλα σταματησε για λογους εγγυμοσυνης.

Legre

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
α και ξεχασα.δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω στη ζωη μου τη χριστινα.με νευριαζει απιστευτα.την ειχα παρει πριν κανα χρονο ξανα στη φραντζη αλλα δεν τη θυμομουνα και μου λεει δε με θυμασαι και τα λοιπα.περναμε στο ψητο και τοτε τη θυμηθηκα...πεφτει στα γονατα για να εισπνευσει απο το σωληνα και ανοιγει και την καποτα :S τις λεω τι κανεις??και μου αρχιζει τα δικα της οτι εχει το δοντι και δεν μπορει ακομα και τα γνωστα.ετσι τη θυμηθηκα μου ειχε πει την ιδια  :jerking: και τοτε!ποτε ξανα!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
α και ξεχασα.δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω στη ζωη μου τη χριστινα.με νευριαζει απιστευτα.την ειχα παρει πριν κανα χρονο ξανα στη φραντζη αλλα δεν τη θυμομουνα και μου λεει δε με θυμασαι και τα λοιπα.περναμε στο ψητο και τοτε τη θυμηθηκα...πεφτει στα γονατα για να εισπνευσει απο το σωληνα και ανοιγει και την καποτα :S τις λεω τι κανεις??και μου αρχιζει τα δικα της οτι εχει το δοντι και δεν μπορει ακομα και τα γνωστα.ετσι τη θυμηθηκα μου ειχε πει την ιδια  :jerking: και τοτε!ποτε ξανα!!!
κατι θα παθαινει οταν σε βλεπει και  την πιανει το δοντι τηs.  :2funny:    ρε τι σκαρφιζονται.    παντωs να ξερειs υπαρχουν και χειροτερα. :2funny:    με εμενα μια αλλη,  καβλωνε τοσο πολυ( κατα τα λεγομενα τηs)  οταν την πηδαγα,  που τηs  ερχοταν η περιοδοs  εκεινη την στιγμη.  και ελεγε φτου ρε γαμωτο, με εκανεs kai αδιαθετησα παλι.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Μεγάλη παρέλαση χθες απόγευμα θοδωρα, Χριστίνα , λολα (και επί της υποδοχής) Σόνια ή  Σαρα? Και 1 η 2 ακομα...(δεν συγκρατω ονόματα ρε γμτ) ...ή ζαλιστηκα με τις βυζαρες της λολας... Για τους λάτρεις των BBW προτείνεται ανεπιφύλακτα ...για πληθωρικες καταστάσεις ;-) πήρα δίδυμο με το μελαχροινακι ( Σαρα ή Σόνια ) και πέρασα μια ωριτσα δροσερή και ωραία . Προγράμμα φουλ

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για να μη μπερδεύεστε χωρίς λόγο, το όνομα Λίζα στη Φρατζή παλιότερα αντιστοιχούσε στη μικροκαμωμένη κουκλίτσα που γέννησε πρόσφατα και ξαναδουλεύει τώρα Φρατζή. Οσο έλειπε είχαν δώσει τη φανέλλα με το όνομα "Λίζα" σε μία γεματούλα βυζαρού που είχε πάει στη Φρατζή από Ομήρου (όπου δούλευε με το όνομα "Ελένη" αν θυμάμαι καλά).
Αρα αυτό τον καιρό στη Φρατζή, Λίζα σημαίνει μικροκαμωμένη βαμμένη ξανθιά. αν υπήρχε στο 147 Λίζα θα ήταν η γεματούλα βυζαρού που ήταν πριν Φρατζή.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
κατι θα παθαινει οταν σε βλεπει και  την πιανει το δοντι τηs.   :2funny:    ρε τι σκαρφιζονται.    παντωs να ξερειs υπαρχουν και χειροτερα. :2funny:    με εμενα μια αλλη,  καβλωνε τοσο πολυ( κατα τα λεγομενα τηs)  οταν την πηδαγα,  που τηs  ερχοταν η περιοδοs  εκεινη την στιγμη.   και ελεγε φτου ρε γαμωτο, με εκανεs kai αδιαθετησα παλι.
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S απο δικαιολογιες καποιες απο τις κυριες :2funny: :2funny: :2funny:οχι ολες να φανε και οι κοτες πως να πουν δηλαδη οτι βαριουνται η οτι κοροιδευουν.μονο οι σωστες εχουν δουλεια

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για να μη μπερδεύεστε χωρίς λόγο, το όνομα Λίζα στη Φρατζή παλιότερα αντιστοιχούσε στη μικροκαμωμένη κουκλίτσα που γέννησε πρόσφατα και ξαναδουλεύει τώρα Φρατζή. Οσο έλειπε είχαν δώσει τη φανέλλα με το όνομα "Λίζα" σε μία γεματούλα βυζαρού που είχε πάει στη Φρατζή από Ομήρου (όπου δούλευε με το όνομα "Ελένη" αν θυμάμαι καλά).
Αρα αυτό τον καιρό στη Φρατζή, Λίζα σημαίνει μικροκαμωμένη βαμμένη ξανθιά. αν υπήρχε στο 147 Λίζα θα ήταν η γεματούλα βυζαρού που ήταν πριν Φρατζή.

η λίζα η κουκλίτσα είναι αδειούχα ακόμη.Έρχεται την επόμενη βδομάδα.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
η λίζα η κουκλίτσα είναι αδειούχα ακόμη.Έρχεται την επόμενη βδομάδα.
Αμ δεν το ξέρουμε? Από τα χαράματα έπαιρνα την Τρίτη τηλέφωνο  :P και αντί ν ακούσω τη φωνούλα της βγήκε η ξινή η Θοδώρα και μου είπε τα μαντάτα! :S

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αμ δεν το ξέρουμε? Από τα χαράματα έπαιρνα την Τρίτη τηλέφωνο  :P και αντί ν ακούσω τη φωνούλα της βγήκε η ξινή η Θοδώρα και μου είπε τα μαντάτα! :S

όχι και ξινή ρε η γυναίκα!μιά χαρά γυναικάρα είναι :rockon:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Με μένα είναι ξινή γιατί τη θεωρώ post milf και δεν την πλησιάζω (σα νάκουσα ένα τιτανομεγιστοτεράστιο μοντ να ξεροβήχει.... ) , προτιμώ τα τρυφερά κοτοπουλάκια  και τάχει πάρει με τη μούρη μου  :2funny:.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Με μένα είναι ξινή γιατί τη θεωρώ post milf και δεν την πλησιάζω (σα νάκουσα ένα τιτανομεγιστοτεράστιο μοντ να ξεροβήχει.... ) , προτιμώ τα τρυφερά κοτοπουλάκια  και τάχει πάρει με τη μούρη μου  :2funny:.
acid.gif

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
οποιος μπορει ας ενημερωσει για λολα  :tits: γιατι τωαρα που εφυγε η βικυ απο μαρνης δν ξερω τι ν κανω!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οποιος μπορει ας ενημερωσει για λολα  :tits: γιατι τωαρα που εφυγε η βικυ απο μαρνης δν ξερω τι ν κανω!
    καθε μαγαζι εχει και 1-2 βυζαρουδεs.  παντωs σε προηγουμενο ποστ καποιοs , εχει αναφερθει στην λολα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
η νανσυ και οι αλλεs εκει μεσα το παραγαμισαν.    η νανσυ καμαρωνει σαν γυφτικο σκερπανι οτι οταν δουλευε στo μαρουσι , καποιεs φορεs για εξω, για μια ωρα επαιρνε 150 ευρω.      εκει τωρα  σε καποιουs  το παιζει δυσκολη.    δεν το σχολιαζω δικαιωμα τηs ειναι.    εμενα η ιδια μου εκανε προταση για το δωματιο, και βρηκα μια δικαιολογια και την απεφυγα.  αλλοτε ζητουν 70αρια και αλλοτε 80.    στο δωματιο ολεs ,  θελουν να τελειωνουν  πολυ γρηγορα.      χθεs παλι παει φιλοs ( δεν ειναι μελοs στο σιτε)  και διαλεγει μια ομορφουλα αλβανιδα( δεν τον ενδιαφερουν τα ονοματα) και του λεει 80 ευρω.  εκει που την πηδουσε ,τηs λεει να στον ακουμπησω και λιγο απο πισω?  ναι λεει αυτη, αλλα θελω  αλλα 50 ευρω.  οπωs ηταν φτιαγμενοs αυτοs , συμφωνει στην τιμη.  αφου λοιπον τα βρηκαν στην τιμη, παει και αυτοs να τον χωσει απο πισω,  αλλα δεν τον αφηνε με τιποτα,  :2funny:  αν δεν τηs εδινε προκαταβολικα τα 50 ευρω.    σταματαει  λοιπον η ολη φαση,  και πηγε και τηs εδωσε το 50ευρο.  του την εσπασε το ολο σκηνικο χοντρα.    130 ευρω εδωσε,  και τελικα του τον ακουμπησε αυτη οπωs φαινεται για τα καλα.    αλλα ο ηλιθιοs δεν ξερει ποιο ειναι το ονομα τηs.       

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η νανσυ και οι αλλεs εκει μεσα το παραγαμισαν.     η νανσυ καμαρωνει σαν γυφτικο σκερπανι οτι οταν δουλευε στo μαρουσι , καποιεs φορεs για εξω, για μια ωρα επαιρνε 150 ευρω.      εκει τωρα  σε καποιουs  το παιζει δυσκολη.     δεν το σχολιαζω δικαιωμα τηs ειναι.    εμενα η ιδια μου εκανε προταση για το δωματιο, και βρηκα μια δικαιολογια και την απεφυγα.  αλλοτε ζητουν 70αρια και αλλοτε 80.     στο δωματιο ολεs ,  θελουν να τελειωνουν  πολυ γρηγορα.       χθεs παλι παει φιλοs ( δεν ειναι μελοs στο σιτε)  και διαλεγει μια ομορφουλα αλβανιδα( δεν τον ενδιαφερουν τα ονοματα) και του λεει 80 ευρω.   εκει που την πηδουσε ,τηs λεει να στον ακουμπησω και λιγο απο πισω?   ναι λεει αυτη, αλλα θελω  αλλα 50 ευρω.  οπωs ηταν φτιαγμενοs αυτοs , συμφωνει στην τιμη.   αφου λοιπον τα βρηκαν στην τιμη, παει και αυτοs να τον χωσει απο πισω,   αλλα δεν τον αφηνε με τιποτα,  :2funny:  αν δεν τηs εδινε προκαταβολικα τα 50 ευρω.     σταματαει  λοιπον η ολη φαση,  και πηγε και τηs εδωσε το 50ευρο.   του την εσπασε το ολο σκηνικο χοντρα.    130 ευρω εδωσε,  και τελικα του τον ακουμπησε αυτη οπωs φαινεται για τα καλα.    αλλα ο ηλιθιοs δεν ξερει ποιο ειναι το ονομα τηs.       

δε πειράζει που δε ξέρει.Δεν ξαναπατάμε,είναι πολύ απλό!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom