skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
"ακρομεσοδεξιό"!
πάρε άλλο: Non omne quid licet honestum est.
Conditio sine qua non...
"ακρομεσοδεξιό"!
τι έγινε; στέρεψαν οι λατίνοι ;;;;
Αχαχαχαχαχαχ,Θεικο ΠΠ!Υποκριτής ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είχε παραδώσει τα γιαούρτια στη Βάρκιζα, αλλά είχε κρύψει σε σπηλιές αυγά. Μέσα σε λινάτσες και καλοσυντηρημένα με γράσο.
Είναι πολύ επικίνδυνα. Ένα πετάξανε στους Αγίους Αναργύρους και στείλανε δύο στο νοσοκομείο.
Και τον Λοβέρδο στο κεντρικό δελτίο του Mega.
Ο οποίος κατέθεσε ότι αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν ξυπόλητοι βρομιάρηδες ιθαγενείς με μούσια και φώναζαν "ο Τσίπρας είναι μεγάλος".
"ακρομεσοδεξιό"!
Πατριωτικό θέμα....θα μας πάρουν το ονοματάκι μας...
Ας διαλυθεί η χώρα,το ονοματάκι μην μας πάρουν!!!
Αυτοί είναι οι καραγκιόζηδες του ΛάΟΣ.-
Παντως παλι μας την φερανε οι Σκοπιανοι και τρεχουμε και δεν φτανουμε . Τοσοι και τοσοι Ελληνες πηδηξαν Ρωσιδες σε μπουρδελα , σε μασατζιδικα , σε βισιτες ,τις καψουρευτηκαν , τις παντρευτηκαν ,αλλα κανενας δεν εγραψε στιχο , << ειμαι Ελληνας και πινω ουζο , και εσυ Ρωσιδα και πινεις βοτκα >> . Ολα στη ζουλα μην μας παρουν χαμπαρι . Και τι σκατα δηλ. να ελεγε ο τυπος οτι ειναι , αφου νοιωθει οτι ειναι Μακεδονας .
Παντως μου αρεσε σαν στιχος και σαν μουσικη . Θα το ψηφισω
Clonem postaren, agamitoi sunt.
Kalio aynanizontatoustantestan.
μας εκαναν τα μουτρα κρεας λεμε...Παντως παλι μας την φερανε οι Σκοπιανοι και τρεχουμε και δεν φτανουμε . Τοσοι και τοσοι Ελληνες πηδηξαν Ρωσιδες σε μπουρδελα , σε μασατζιδικα , σε βισιτες ,τις καψουρευτηκαν , τις παντρευτηκαν ,αλλα κανενας δεν εγραψε στιχο , << ειμαι Ελληνας και πινω ουζο , και εσυ Ρωσιδα και πινεις βοτκα >> . Ολα στη ζουλα μην μας παρουν χαμπαρι . Και τι σκατα δηλ. να ελεγε ο τυπος οτι ειναι , αφου νοιωθει οτι ειναι Μακεδονας .
Παντως μου αρεσε σαν στιχος και σαν μουσικη . Θα το ψηφισω
...Το ασπρο δερμα να κοιταζουμε και τα μπλε ματια της Ρωσιδας , και να αφησουμε τις μαλακιες .
δηλαδη αν ποσταρουμε ελληνες να κρατανε πορταιτρα του φυρερ,θα ονοματιζουμε συλληβδην τους ελληνες φασιστες...ωραια λογικη..
ρε κλωνε μετεφρασες τα σκοπιανα και οχι τα ρωσικα;;;;;;;Το τραγουδι το ακουσα τωρα για πρωτη φορα . Προχειρη περιληψη μεταφρασης στιχων << ασπρο δερμα σαν το καινουργιο απατητο χιονι , μπλε ματια , σαν τον ουρανο , γι΄αυτα ειμαι σκλαβωμενος ,εγω Μακεδονας αυτη Ρωσιδα ,εγω ηρθα σαν μουσικη που αυτη δεν καταλαβαινει , ..(ακολουθουν ρωσικα που δεν καταλαβαινω ...) για αυτην ολα θα τα μαθω , δωστε βοτκα και σε μενα ρακι , μουσικη που αυτη καταλαβαινει , γι ΄ αυτη ολα θα τα μαθω >> . Που ειναι η προπαγανδα ρε Βελοπουλε . Αντε να ψαξει στο χωριο της μανας του , να δουμε ποσα τραγουδια μιλουσαν για Μακεδονες και Μακεδονοπουλες ,και μετα τα λεμε . Ο καθενας ειναι ελευθερος να νοιωθει οτι θελει . Η μουσικη και ο ερωτας ενωνει τους ανθρωπους , ειτε αυτοι ειναι Ελληνες . ειτε Μακεδονες , ειτε Αλβανοι ειτε Βουλγαροι ,ειτε Σερβοι . Το ασπρο δερμα να κοιταζουμε και τα μπλε ματια της Ρωσιδας , και να αφησουμε τις μαλακιες .
Να νοιωθει χωρις να κλεβει ξενη πολιτιστικη κληρονομια ρεΤο τραγουδι το ακουσα τωρα για πρωτη φορα . Προχειρη περιληψη μεταφρασης στιχων << ασπρο δερμα σαν το καινουργιο απατητο χιονι , μπλε ματια , σαν τον ουρανο , γι΄αυτα ειμαι σκλαβωμενος ,εγω Μακεδονας αυτη Ρωσιδα ,εγω ηρθα σαν μουσικη που αυτη δεν καταλαβαινει , ..(ακολουθουν ρωσικα που δεν καταλαβαινω ...) για αυτην ολα θα τα μαθω , δωστε βοτκα και σε μενα ρακι , μουσικη που αυτη καταλαβαινει , γι ΄ αυτη ολα θα τα μαθω >> . Που ειναι η προπαγανδα ρε Βελοπουλε . Αντε να ψαξει στο χωριο της μανας του , να δουμε ποσα τραγουδια μιλουσαν για Μακεδονες και Μακεδονοπουλες ,και μετα τα λεμε . Ο καθενας ειναι ελευθερος να νοιωθει οτι θελει . Η μουσικη και ο ερωτας ενωνει τους ανθρωπους , ειτε αυτοι ειναι Ελληνες . ειτε Μακεδονες , ειτε Αλβανοι ειτε Βουλγαροι ,ειτε Σερβοι . Το ασπρο δερμα να κοιταζουμε και τα μπλε ματια της Ρωσιδας , και να αφησουμε τις μαλακιες .