Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ωραίος μαλάκας κι αυτός. δίνει πάτημα για further καραγκιοζιλίκια εκατέρωθεν.
Ετσι ειναι.
Αλλα οταν τα κανουν οι Τουρκοι ειναι προκλητικοι και ανανδροι,οταν τα κανουμε εμεις ειμαστε ηρωες!
κάτσε να ρθει ο Σκορπίνος μου να σε στολίσει τώρα....
τουρκορουφιάνε.....
ιπαμε 7 χρονια ακοαμ κε θα ξεφορτονομαστε οτι περιτο απο τον 25 παραλιλο κε περα,εφκερια να μι εχουν δουλια ο μανουσι και ο αγουδιμοσ,θα βανανε τα ποσταλια τουσ στιν Ελβετια
Σε διαπραγματευσεις βρισκονται εδω και 40 χρονια αποτελεσμα μηδεν.τωρα αυτος ειναι ξυπνιο λιονταρι δλδ?
το 18χρονο που δεν ξερει που του παν τα 4 κ αποφασισε να το παιξει μαγκας με το να παει στο φυλακιο των τουρκων ειναι το λιονταρι?
δε ξερω τι να πω.. οταν η χωρα σου βρισκεται σε φαση διαπραγματευσεων κ προσπαθουν να βρουν καποια λυση να συνυπαρξουμε ολοι... οχι οτι θα βρουμε λεμε τωρα... ειναι εξυπναδα να φερθεις ετσι?
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την πράξη του παρόλο που το θέλω....
Το ακριβώς αντίθετο έχω ακούσει για τον Έβρο (οι δικοί μας με ξεσκισμένες φόρμες παραλλαγής, γραμμένες ΠΑΟΚ επάνω και τέτοια ) και οι απέναντι να γυαλίζει ο πλανήτης Ουρανός LOL.Μερικες φορες με μερικους συναδελφους εξοδουχους ανεβαιναμε σε καποιο κτιριο που εβλεπε στην κατεχομενη Λευκωσια:Οι Τουρκοι μας βλεπαν και βγαιναν και φωναζαν,καναν χειρονομιες του τυπου φυγετε επο εκει κλπ.
Πιο ΧΥΜΑ φανταρους δεν εχω ξαναδει:Ασκεπεις,η και χωρις το χιτωνιο ακομη(καλοκαιρι στην Λευκωσια...)και γενικως μπαχαλοτατοι και ιστορικοτατοι.
Σε διαπραγματευσεις βρισκονται εδω και 40 χρονια αποτελεσμα μηδεν.
18 χρονων ακριβως δεν υπαρχει λογικη αλλα μονο καρδια,καρδια λιονταριου.
αξιος
Ετσι ειναι.
Αλλα οταν τα κανουν οι Τουρκοι ειναι προκλητικοι και ανανδροι,οταν τα κανουμε εμεις ειμαστε ηρωες!
Βασικα εννουσα κυριως αυτα που κανει η Τουρκια στην Ελλαδα(Αιγαιο,οχι Αιγιο που ειπε κι η Σκορδα... )ε δεν νομιζω πως ειναι ακριβως το ιδιο
οταν τα κανουμε εμεις στους τουρκους (εννοω εμεις βλ κυπρος) οπως το 18χρονο δεν ειμαστε ηρωες αλλα δεν ειμαστε ανανδροι
ενταξει ο μικρος μαγκας πηγε να το παιξει κ τα μυαλα του ειναι πανω απ το κεφαλι του,
αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις τη πραξη του που την εκανε στη πατριδα του απεναντι στον κατακτητη με αντιστοιχη πραξη του κατακτητη.. που στη περιπτωση των τουρκων θα σκοτωναν κανενα στρατιωτη παλι.. κανενα διαδηλωτη...
Ποιος απ' όλους?
Βασικα εννουσα κυριως αυτα που κανει η Τουρκια στην Ελλαδα(Αιγαιο,οχι Αιγιο που ειπε κι η Σκορδα... )
σ αυτο συμφωνουμε
ο John Rambo.....Ποιος απ' όλους?