και οι 2 αποψεις εχουν τα θετικα και αρνητικα τους μη προσπαθειτε ο ενασ να κανει ρομπα τον αλλον για να εμφανιστειτε σωστοι,ελεος.μεγαλη ιστορια θα μπορουσε να ειχε προκληθει απο την αυξημενη τεστοστερονη ενος πιτσιρικα εως και πολεμος αλλα κυριοι ο νεος σιγουρα δεν ηταν απο τους ραγιαδες της εποχης μας που πινουν καφε και σχολιαζουν την ανικανοτητα των κυβερνησεων μας να κανουν εξωτερικη πολιτικη.και κυριως επαιξε και το κεφαλι του στα ισα.ο σημερινος νεοελληνας μονο το κατω κεφαλι μπορει να παιζει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύπριος στρατιώτης κάνει καταδρομική σε τουρκικό φυλάκιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ιπταμενος_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 386
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ποιος,η ΕΦ?
Η χαλαροτης,της χαλαροτητος,ω χαλαροτης...
έχουν εξελίξει και τον φραπέ.....
όχι με γάλα.... όλο γάλα.... για ακόμα πιο χαλαρές στιγμές........
ολι η ελινεσ τα ξερουμε ολα,ιδικα στο ποδοσφερο ιμασταν ταλεντα κε ητο ατιμο σιστιμα δε αφισε να βγι ο νεοσ ΠΕΛΕεισαι κυπριος κ εσυ?
κ ξερεις τι μας κατεστρεψε κ τι θα μας σωσει? ετσι ολοι εχουν αποψη...
περσονα αντεχεις ακομη? γιατι εγω οχι...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
περσονα αντεχεις ακομη? γιατι εγω οχι...
πάω να πάρω τον όλογάλα μου στη Φαμαγκούστα........
αντέχω μέχρι ν ανοίξουν τα λαμπάκια στην τουρκοκυπριακή....
μετά θα ανοίξουν και τα δικά μου λαμπάκια........
Επισκέπτης
Ρωτα οποιον ΕΛΔΥΚαριο η πρωην καταδρομεα στην 35ΜΚ θες να σου πει.ενο εδο ινε καλιτερα.....
Μαλλον παιζει τερμα χυμαδιο εκατερωθεν,για αυτο και ο τυπος εκανε του κεφαλιου του ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ και πηγε να κανει τον μαγκα.
στιν αρχεοτια στρστο πιγενεν η ΑΡΙΣΤΙ τορα παη ο Λαοουτζικοσ,ο δρακουμελ πχ το γιο τον εστιλε στα ΛΟκ... ερε ποσο κιμομαστεΡωτα οποιον ΕΛΔΥΚαριο η πρωην καταδρομεα στην 35ΜΚ θες να σου πει.
Μαλλον παιζει τερμα χυμαδιο εκατερωθεν,για αυτο και ο τυπος εκανε του κεφαλιου του ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ και πηγε να κανει τον μαγκα.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την πράξη του παρόλο που το θέλω....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την πράξη του παρόλο που το θέλω....
επιτέλους και μια σωστή θέση στρατιωτικού.
Ναβαρχε ισε αρχοντασ ,πολα θελουμε αλα δε κανουμε!!!!!!!!!Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την πράξη του παρόλο που το θέλω....
Επισκέπτης
Nαυαρχε,αν δεν σου κανει κοπος,εξηγησε στα παιδακια το γιατι δεν μπορεις να συμφωνησεις.Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την πράξη του παρόλο που το θέλω....
Μα καλά πόσο μαλάκες υπάρχουν;;Πήγε και πέρασε τη γραμμή και έκλεψε μερικές σημαίες και εξοπλισμό και κάτι έκανε.Δεν κατάλαβε ότι με αφορμή αυτό πόσα μπορούν να γίνουν και αν ξαναμολήσουν τους Γκρίζους Λύκους και σκοτώσουν πάλι κάνα φουκαρά.Άσε που αν αναφερθεί το περιστατικό σε χώρες του ΝΑΤΟ να δεις πως θα αλλάξει η στάση απέναντι στους Ελληνοκύπριους..Τουλάχιστον αν τιμωρηθεί από το Στρατοδικείο της Κύπρου να γίνει γνωστο στον τύπο και προς τα έξω ώστε να δείξουν ότι δεν υποστηρίζουν τέτοιες ενέργειες και ότι αυτός που το κανε είναι 1 μόνο βλάκας
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Θέλει και επεξήγηση?Σκεπτόμενος εν θερμώ λέω "Μπραβο,ορμάτε και κόψτε τους τα αρ@@@@α.Με μια δεύτερη σκέψη όμως βλέπω ότι δεν οφελούν σε τίποτα τέτοιες απονενοημένες κινήσεις,καθότι:Nαυαρχε,αν δεν σου κανει κοπος,εξηγησε στα παιδακια το γιατι δεν μπορεις να συμφωνησεις.
α)Ούτε στρατιωτικό
β)Ούτε ιδεολογικό
γ)Ούτε πολιτικό υπόβαθρο έχουν.Αντίθετα μοιάζουν κινήσεις απελπισίας...
"Η δυναμή μας βγαίνει όταν είμαστε ΗΡΕΜΟΙ,ΣΤΑΘΕΡΟΙ και ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ απέναντι στον εν δυνάμει εχθρό." Πηγή,SUN TZU "Η Τέχνη του Πολέμου"...
οτι δε εγινε στα ΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θέλει και επεξήγηση?Σκεπτόμενος εν θερμώ λέω "Μπραβο,ορμάτε και κόψτε τους τα αρ@@@@α.Με μια δεύτερη σκέψη όμως βλέπω ότι δεν οφελούν σε τίποτα τέτοιες απονενοημένες κινήσεις,καθότι:
α)Ούτε στρατιωτικό
β)Ούτε ιδεολογικό
γ)Ούτε πολιτικό υπόβαθρο έχουν.Αντίθετα μοιάζουν κινήσεις απελπισίας...
"Η δυναμή μας βγαίνει όταν είμαστε ΗΡΕΜΟΙ,ΣΤΑΘΕΡΟΙ και ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ απέναντι στον εν δυνάμει εχθρό." Πηγή,SUN TZU "Η Τέχνη του Πολέμου"...
ελπιζο καποτε να γινισ ΓΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Η δυναμή μας βγαίνει όταν είμαστε ΗΡΕΜΟΙ,ΣΤΑΘΕΡΟΙ και ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ απέναντι στον εν δυνάμει εχθρό."
Θα έλεγα και ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Από αυτό παραθέτει μόνον ο Σκορπιός.
Του τρως το ψωμί.
Του τρως το ψωμί.
Από αυτό παραθέτει μόνον ο Σκορπιός.
Του τρως το ψωμί.
τορα ινε εδο
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ΨΗΛΑ-ΨΗΛΑ τα πράσινα μπερέ...
Ώ-ρε τι θύμησες μου ήλθαν στο μυαλό ( ). Τί εποχές... Τότε που δέν ήμουν Φυλήςυχος Πολίτης