Νέα

Κύπριος είδε τη μάνα του σε "τσόντα" στο ίντερνετ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όνειρο μου να δω κάποτε κι'εγώ κάποια φίλη ή συγγενή μου σε τσόντα,αλλά που τέτοια τύχη !!   :2funny:
το θεμα ειναι μην δει εμας κανενας φιλος ή συγγενης σε τσοντα γυρισμενη σε μπουρδελο καμια φορα μαν..... ;) :grin:

Επισκέπτης
το θεμα ειναι μην δει εμας κανενας φιλος ή συγγενης σε τσοντα γυρισμενη σε μπουρδελο καμια φορα μαν..... ;) :grin:

Στην Τσεχία υπάρχουν ειδικά μπουρδέλα όπου γαμάς τζάμπα,αλλά σε παίρνουν μάτι απ'το ίντερνετ !!

Επισκέπτης
Ψέματα ολα, οι γαμημένοι δημοσιογράφοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και γράφουν ότι να ναι

όταν έρθει η Βασιλεία των Νταρχαβιλ
images

τους έχουμε πρώτους στη λίστα εκκαθάρισης

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
pakistan δικε μου εχω παει στο gadani... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι είναι αυτό ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

To Κασμίρ νομίζω πως είναι διαφιλονικούμενο,όπως έχουμε εμείς τα Ιμια με τους Τούρκους  Cheesy

δεν ξέρω...αλλά αυτοί πάντα πλακωνόταν σαν ελλάδα με τουρκία πάντως.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
λογικό.

με τέτοια εξάπλωση της πορνογραφίας στο ίντερνετ είναι λογικό να πέσουμε πάνω στις μανάδες μας (για όσους παίζει κάτι τέτοιο, η δική μου είναι μεταμεταγκιλφ πια).

κάντε search στο google, milf pictures και θα σας βγάλει την μάνα σας και τον πατέρα σας (ο λόγος το λέει  :2funny:)

πάντα αναρωτιόμουνα πως στρατολογείται αυτός ο λαός.

δηλαδη οι γεροι και οι γριες που βλεπουμε στο silver alert,μαλλον δε χανονται απο αλτσχαϊμερ,αλλα πανε στα κρυφα να παιξουν σε τσοντες;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom