Νέα

Κυνοδρομίες στον οπάπ.monitor games

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
689
Πόντοι
86
Από την άλλη εβδομάδα ξεκινάει ένα νέο παιχνίδι στον οπάπ,οι κυνοδρομίες. Θα είναι το πρώτο παχνίδι από την νέα σειρά παχνιδιών <monotor games>.
Έχει κανένας προπατζίδικο να μας διαφωτίσει? :idiot:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν μετά πέφτει τσόκαρο από τη γυναίκα σου μην αναρωτιέσαι τι φταίει

Επισκέπτης
Στις εποχές κρίσης, ανθίζει το εμπόριο ελπίδας ====>>> τζόγος

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

¨οχι όμως ρε συ και αγώνες με άλογα,σκυλιά,γατιά.Αυτό είναι αρρώστια.Παίξε να πούμε Λόττο ή Τζόκερ κανα δυο δελτία να το ευχαριστηθείς.Εγώ να φανταστείς ούτε επιλέγω αριθμούς.Βάζω την τυχαία επιλογή και ημηχανή διαλέγει μόνη της νούμερα για να θυμάμαι ότι είναι τυχερο παιχνίδι.

Με τα άλογα θυμάμαι παλια μικρό παιδί είχα πάθει σόκ και έκανα καιρό να το ξεπεράσω που ενώ με το μπαμπά μου παίζαμε τότε ΠΡΟ-ΠΟ με το καρμπόν σε πρακτορείο στη γειτονιά μπήκε μια γυναίκα με μια ξύλινη κουτάλα και έσπασε τον άντρα της στο ξύλο εκεί μέσα και πέσαν τα γαμοσταυρίδια στη διαπασών,

Επισκέπτης
¨οχι όμως ρε συ και αγώνες με άλογα,σκυλιά,γατιά.Αυτό είναι αρρώστια.Παίξε να πούμε Λόττο ή Τζόκερ κανα δυο δελτία να το ευχαριστηθείς.Εγώ να φανταστείς ούτε επιλέγω αριθμούς.Βάζω την τυχαία επιλογή και ημηχανή διαλέγει μόνη της νούμερα για να θυμάμαι ότι είναι τυχερο παιχνίδι.

Με τα άλογα θυμάμαι παλια μικρό παιδί είχα πάθει σόκ και έκανα καιρό να το ξεπεράσω που ενώ με το μπαμπά μου παίζαμε τότε ΠΡΟ-ΠΟ με το καρμπόν σε πρακτορείο στη γειτονιά μπήκε μια γυναίκα με μια ξύλινη κουτάλα και έσπασε τον άντρα της στο ξύλο εκεί μέσα και πέσαν τα γαμοσταυρίδια στη διαπασών,
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Ε μα ανωμαλίες..Αλλά δεν είχε δίκιο να τον γαμήσει τον πούστη αν ακούμπαγε τα λεφτά του σπιτιού;;Ο Τζόγος είναι μεγάλη αρρώστια παιδιά.Η αρρώστια αρχίζει όταν δεν τον βλέπεις σα διασκέδαση με καθαρή τύχη αλλά σαν μέσο να βγάλεις χρήμα.Το Λόττο είναι καθαρα τυχερό παιχνίδι.Όμως κυκλοφορούν τόσα βιβλία που προσπαθούν να πείσουν ότι αν ακολουθείσ σύστημα,και βλέπεις τη συχνότητα των αριθμών και κάνεις πίνακες ότι έχεις μεγαλύτερες πιιανότητες.Μαλακίες!!

Και Τζακ ποτ 500000000 ευρώ να έχει δεν αξίζει να παίξεις πάνω απο 2 αντε 3 δελτία..Γιατί και 1000000 δελτία να παίξεις πάλι υπάρχουν συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες να μην κερδίσεις.Στο ΛΟττο πχ οι πιθανότητες για εξάρι είναι κάπου μια στα 12000000...

Επισκέπτης
Ε μα ανωμαλίες..Αλλά δεν είχε δίκιο να τον γαμήσει τον πούστη αν ακούμπαγε τα λεφτά του σπιτιού;;Ο Τζόγος είναι μεγάλη αρρώστια παιδιά.Η αρρώστια αρχίζει όταν δεν τον βλέπεις σα διασκέδαση με καθαρή τύχη αλλά σαν μέσο να βγάλεις χρήμα.
Δεν υπάρχει τζόγος για διασκέδαση, όλοι το παραδάκι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σύμφωνοι και εγώ δεν γουστάρω να δίνω έστω το ένα ευρώ μου στο ΟΠΑΠ επειδή είμαι μαζόχας..Και γω ονειρεύομαι να κερδίσω το Τζακ ποτ,αλλά μαθηματικά οι πιθανοτητές μου ειναι απειροελάχιστες.

Επισκέπτης
Να υπενθυμίσω και το αθάνατο ρητό πέρι τζόγου:

"Μη λυπάσαι το τζογαδόρο γι αυτά που έχασε. Λυπήσου τον γι αυτά που θα χάσει για να πάρει πίσω αυτά που έχασε"

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ΔΕΝ ειναι απολυτο αυτο φιλε μου
Απλα βγαζουν νεα παιχνιδια για να τραβηξουν εστω και για λιγο το ενδιαφερον του κοσμου.....

Καμια σχεση με αυτο που λες εσυ.... :cool2:
Στο υπογραφω κιολας αν θες.....

Επισκέπτης
ΔΕΝ ειναι απολυτο αυτο φιλε μου
Απλα βγαζουν νεα παιχνιδια για να τραβηξουν εστω και για λιγο το ενδιαφερον του κοσμου.....

Καμια σχεση με αυτο που λες εσυ.... :cool2:
Στο υπογραφω κιολας αν θες.....

ισως, αλλά είναι τυχαίο ότι την περίοδο αυτή βγάζουν και τα φρουτάκια βόλτα;

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ισως, αλλά είναι τυχαίο ότι την περίοδο αυτή βγάζουν και τα φρουτάκια βόλτα;
Ανοιγουν τις επιλλογες για παιχνιδι
Δεν σημαινει οτι ολα θα δουλεψουν φουλ....

Περισσοτερο ανακατανομη της πιτας ειναι  ;)

Η δυναμικη της αγορας τυχερων παιχνιδιων ειναι μια και εχει οριστει απο το κοινωνικο συνολο ηδη.....
Αυτη η δυναμικη λοιπον ειναι μοιρασμενη σε πολλους τομεις (λαχεια ιπποδρομο καζινο στοιχημα κτλ κτλ)
Μεσα στους τομεις αυτους με πολυ μεγαλο τζιρο και κατα συνεπεια κερδη, ειναι και ο παρανομος  ;)
απο οπου και προσπαθουν να ελεγξουν και να τραβηξουν κοσμο......

Πιο απλα δεν μπορω να στα θεσω....

Αυτο που ειναι σημμαντικο σε ολο αυτο που γινεται...
Ειναι οτι τωρα ειναι ευκαιρια να μπει μια ταξη στην ασυδοσια που υπαρχει σε αυτον τον κλαδο....

Επισκέπτης
Ανοιγουν τις επιλλογες για παιχνιδι
Δεν σημαινει οτι ολα θα δουλεψουν φουλ....

Περισσοτερο ανακατανομη της πιτας ειναι  ;)

Η δυναμικη της αγορας τυχερων παιχνιδιων ειναι μια και εχει οριστει απο το κοινωνικο συνολο ηδη.....
Αυτη η δυναμικη λοιπον ειναι μοιρασμενη σε πολλους τομεις (λαχεια ιπποδρομο καζινο στοιχημα κτλ κτλ)
Μεσα στους τομεις αυτους με πολυ μεγαλο τζιρο και κατα συνεπεια κερδη, ειναι και ο παρανομος  ;)
απο οπου και προσπαθουν να ελεγξουν και να τραβηξουν κοσμο......

Πιο απλα δεν μπορω να στα θεσω....
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Φαίνεσαι να ξες πολλά...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Φαίνεσαι να ξες πολλά...
23 ΕΤΗ λαχειοπωλης με πολλες βλεψεις που πλεον δεν υπαρχουν για προσωπικους λογους....

Ισως στο μελλον να μου την δωσει ξανα...... οταν βρω ΟΥΣΙΑ σε καποια πραγματα....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
τουλάχιστον εξήγα τι εννοείς βλέψεις που τώρα δεν υπάρχουν. Εννοείς κερδοφόρα συστήματα κλπ;
Μερικα πραγματα δεν λεγονται ετσι απλα....

Θα σου πω μονο οτι ο τζογος στην ελλαδα ειναι μια ''παρθενα'' επιχειρηση που δεν εχει διακορευτει ακομη
(ειδικα τα λαχεια) και αν οργανωθει καλα μπορει να γινει η πιο κερδοφορα επιχειρηση στην ελλαδα.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οπου φτώχεια και τζόγος....

Stories