Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρωτα απο ολα για να μιλαμε ολοι κατω απο τις ιδιες βασεις:
1.Οσοι κανουν αυτο το "χομπι"(δολοφονια για εμενα) δεν ειναι ανθρωποι που θα μπορουσαν να κανουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο χομπι.Ουτε διαβαζουν,ουτε ασχολουνται με σκακι,ουτε συλλεγουν νομισματα.
οποτε θα σκοτωνες μονο με κινητρο αρα δεν εισαι γνησιος κυνηγος αλλα ψιλικατζης κακομοιρηςΑν και ειμαι απο οικογενεια κυνηγων,εμενα δεν μου πολυαρεσει... Αλλα σε καμια περιπτωση δεν συνεβαινε αυτο που λετε.. Οταν πηγαινα μικρος με τον πατερα και τον παππου μου,σπανια σκοτωναμε κατι..Πιο πολυ ηταν σαν να καναμε βολτα τα σκυλια... Θυμαμαι περιπτωση που πεταχτηκε λαγος μπροστα μας και ο πατερας μου ουτε εκανε τον κοπο να σηκωσει το δικανο...τον αφησε κ εφυγε.. Προς το τελος της ημερας μου εδινε το οπλο και εκανα σκοποβολη σε τενεκεδακια... "..για να μην γυρισουμε πισω με τις καννες ακαπνες.." ...και ετσι τελειωνε η μερα... Απο την αλλη υπαρχουν κατι ανεγκεφαλοι που σκοτωνουν οτι κινειται... ακουσα και περιπτωση που ο ηλιθιος ειδε κατι να κινειται μεσα σε εναν θαμνο,εριξε, και σκοτωσε τον σκυλο του...![]()
Θα σκοτωνα ζωα μονο σε περιπτωσεις οπως στην Αυστραλια που το ιδιο το κρατος πληρωνει 0.50σεντ/κουνελι γτ καταστρεφουν τις καλλιεργειες..
και το ιδιο συμβαινει στην Αμερικη με αγρια γουρουνια...και στην Ν.Ζηλανδια με κατσικες... υπαρχουν βιντεακια στο τουμπ για οποιον θελει..
Δεν μου πολυαρεσει τυπε... ουτε με ενδιαφερει να γινω κυνηγος... Κυνηγαω μουνακια ομως,αυτο μετραει???οποτε θα σκοτωνες μονο με κινητρο αρα δεν εισαι γνησιος κυνηγος αλλα ψιλικατζης κακομοιρης![]()
κυνηγι ανθρωπινο με διοπτρα απο μακρινη αποσταση πανω απο 1000 μετρα καβλα χομπι να σκοτωνεις ανθρωπους απο τοσο μεγαλη αποσταση![]()
Δεν μου πολυαρεσει τυπε... ουτε με ενδιαφερει να γινω κυνηγος... Κυνηγαω μουνακια ομως,αυτο μετραει???![]()
1000 μέτρα! ,τα παραλές έχω την εντύπωση ,πάω στοίχημα ότι δεν μπορείς να πετύχεις ούτε
τον Πάγκαλο στα 200 μέτρα!
τι δολοφονια ρε τυπε? δηλαδη το σουβλακι που τρως ειναι απο δολοφονημενο γουρουνι,το κυνηγη εξαλου ειναι η παλαιοτερη εξευρεση τροφης...Παρακαλω να απαντήσετε και να δώσετε τη γνωμη σας οπως την αισθάνεστε και οχι οπως θα σας υπαγορευσει η ιδεολογία σας (π.χ. οι δεξιοι υπερ, οι αριστεροι κατα).
τι δολοφονια ρε τυπε? δηλαδη το σουβλακι που τρως ειναι απο δολοφονημενο γουρουνι,το κυνηγη εξαλου ειναι η παλαιοτερη εξευρεση τροφης...
δεν ξερεις τι σου γινεται με ενα dragunov καθαριζω χαλαρα
Στο battlefield 4;
τι δολοφονια ρε τυπε? δηλαδη το σουβλακι που τρως ειναι απο δολοφονημενο γουρουνι,το κυνηγη εξαλου ειναι η παλαιοτερη εξευρεση τροφης...
θα μας πουνε σιγα σιγα οτι κανουμε και μπουλινγκ στον καπρο ειναι της μοδας τωρα