CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
τρελανε μας ,ουτε σε κατι παρακμιακα δεν εχει 1.871,87 εχει η απλη στην BP απεναντι απο το σπιτι μου. 1,98 στην Αθηνα δεν ειδα πουθενά. Για Θεσσαλονικη δεν ξερω.
τρελανε μας ,ουτε σε κατι παρακμιακα δεν εχει 1.871,87 εχει η απλη στην BP απεναντι απο το σπιτι μου. 1,98 στην Αθηνα δεν ειδα πουθενά. Για Θεσσαλονικη δεν ξερω.
Και ξαναρωταω. Εκανες κανενα ατυχημα και σου κοψανε το bonus malus? γιατι εγω αυξηση στα δικα μου ασφαλιστρα δεν βλεπω. Αν παλι εχεις καμια μαλακισμενη ασφαλιστικη, να αλλαξεις.26% λεμε.. Τι δεν καταλαβαινεις ? Οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια, εκτος των αριθμων που ανακοινωνουν οι δημοσκοποι στα γκαλοπ.
Αν ηθελα νοθευμενη, εβαζα και με 1,79. Υπαρχει.μπραβο του που στηριζει εμπρακτα την κυβερνηση, βαζοντας νοθευμενη βενζινη με κινδυνο να χαλασει το αυτοκινητο του....ειναι ευσυνειδητος πολιτης....
αν συνεχισουν τα ζορια, τον βλεπω να βαζει βενζινη απο μπιτονια σε κανα παραδρομο στο ζεφυρι με μονο 1.35 το λιτρο...
Α καλα ενταξειτρελανε μας ,ουτε σε κατι παρακμιακα δεν εχει 1.87
Ποια ασφαλιστικη ειναι αυτη ? Πες μας το ονομα.. Εμενα η ποιο φτηνη ηταν η Ελλας Νταιρεκτ.. Οι υπολοιπες ηταν ακομα ακριβοτερες.. Επιπλεον, ουτε εγω εχω απασχολησει ποτε τις ασφαλιστικες.Μια και μιλαμε για ασφαλιστρα αυτοκινητου παντως. Εγω εδινα 83 ευρω το τριμηνο και επειδη δεν εχω κανει ατυχημα, εχω διαρκεις μειωσεις και τωρα δινω μονο 74 ευρω το τριμηνο. Με τελευταια πληρωμη πριν πεντε μερες. Τωρα, γιατι εσεις εχετε 26% αυξηση στα ασφαλιστρα, μονο εσεις το ξερετε. Τι εγινε τύπε, μπας και πατησες κανεναν ανθρωπο και σου τα αυξησανε και φταιει ο Μητσοτακης που εχασες το bonus malus?
λες να χουν τα ξαδερφια τους δενδροποταμο 98ρα με 135-1,40? θα παω να κοψω κινηση ,δεν το ειχα σκεφτει.μπραβο του που στηριζει εμπρακτα την κυβερνηση, βαζοντας νοθευμενη βενζινη με κινδυνο να χαλασει το αυτοκινητο του....ειναι ευσυνειδητος πολιτης....
αν συνεχισουν τα ζορια, τον βλεπω να βαζει βενζινη απο μπιτονια σε κανα παραδρομο στο ζεφυρι με μονο 1.35 το λιτρο...
Τυπε πέρυσι είχε 1.50€ και τωρα 2€,30% αυξηση απο περσι? 1,35 ειχε η βενζινη περσι?
Εγω ξερω οτι επεσε η τιμη 65 λεπτα το λιτρο σε δυο μηνες.
Αν τωρα θελουμε να κανουμε συγκριτικα μαθηματικα, οκ και το 1990 ειχε 140 δραχμες.
Και τι θελεις να κανω ρε τύπε, να λεω ψεματα οτι εβαλα βενζινη με 2 ευρω ενω εβαλα με 1,87 για να μην φαινομαι μιζερος? Σοβαρα τωρα?εισαι απο αυτα τα ανθρωπακια που δεν ειναι τιποτα και γινεσε μαλακας να τραβηξεις λιγο προσοχη....μιζερια ρε τυπε.
σε τι αμαξι ρε τυπε εχεις 74 ευρω τριμηνο,θα μας τρελανεις...ουτε στον δαλαι λαμα δεν δινουν τετοιες τιμες...148 δηλαδη το εξαμηνο?Μια και μιλαμε για ασφαλιστρα αυτοκινητου παντως. Εγω εδινα 83 ευρω το τριμηνο και επειδη δεν εχω κανει ατυχημα, εχω διαρκεις μειωσεις και τωρα δινω μονο 74 ευρω το τριμηνο. Με τελευταια πληρωμη πριν πεντε μερες. Τωρα, γιατι εσεις εχετε 26% αυξηση στα ασφαλιστρα, μονο εσεις το ξερετε. Τι εγινε τύπε, μπας και πατησες κανεναν ανθρωπο και σου τα αυξησανε και φταιει ο Μητσοτακης που εχασες το bonus malus?
Για βαλε και τα βενζιναδικα στην Περικλεους προς την Δημοκρατιας...Γιατι εντεχνως αυτα δεν τα εβαλες στην αναρτηση...Εγω εκει εβαλα χθες 1,87. Αν εχει σημερα 1,89 ή 1,90 δεν γνωριζω. Φυσικα στην ΕΤΕΚΑ ούτε απ' εξωΤυπε πέρυσι είχε 1.50€ και τωρα 2€,
με την λίγη Γεωγραφια και Βιολογία που ξέρω, από το 1,50 έως το 2 είναι 33% αύξηση.
Άρα λάθος κάνουν τα παιδιά, 33% είναι, όχι 30%.
Δε θα σε πάω μακριά, πάρε εδώ ένα δείγμα από την περιοχή σου σήμερα
Βασικά ναι η ΕΤΕΚΑ έχει 1.858, αλλά δεν πάει τόσο στρωτά τ' αμαξι με αλατόνερο και λίγη βενζίνη μέσα.
Ε αντε γαμηθειτε ρε τύποι στο φιναλε, ό,τι πω σας φαινεται εξωπραγματικο, μου εχετε πρηξει τ' αρχιδια. Ναι ρε φιλε, 74 ευρω το τριμηνο, στην υδρογειο και για ενα citroen saxo. Πού βρηκα το ενα, πού βρηκα το αλλο, πώς εκανα το παράλλο, νισαφι δηλαδη.σε τι αμαξι ρε τυπε εχεις 74 ευρω τριμηνο,θα μας τρελανεις...ουτε στον δαλαι λαμα δεν δινουν τετοιες τιμες...148 δηλαδη το εξαμηνο?
αθηναιος44 ,ελα απο δω λιγο ρε συ να δεις κατι!Ε αντε γαμηθειτε ρε τύποι στο φιναλε, ό,τι πω σας φαινεται εξωπραγματικο, μου εχετε πρηξει τ' αρχιδια. Ναι ρε φιλε, 74 ευρω το τριμηνο, στην υδρογειο και για ενα citroen saxo. Πού βρηκα το ενα, πού βρηκα το αλλο, πώς εκανα το παράλλο, νισαφι δηλαδη.
για καποιο λογο σε φανταζομαι τωρα σαν τον τσακωνα να φωναζεις γαμιεστε,ναι ρε γυμναζομαι,προβλημα?Ε αντε γαμηθειτε ρε τύποι στο φιναλε, ό,τι πω σας φαινεται εξωπραγματικο, μου εχετε πρηξει τ' αρχιδια. Ναι ρε φιλε, 74 ευρω το τριμηνο, στην υδρογειο και για ενα citroen saxo. Πού βρηκα το ενα, πού βρηκα το αλλο, πώς εκανα το παράλλο, νισαφι δηλαδη.
Ανακαλώ, citroen saxo εχει η γυναικα μου και δινει 158 το εξαμηνο στην ιντεραμερικαν. Με συγχυσατε και μπερδευτηκα. 74 ευρω το τριμηνο δινω για το σουζουκι βιταρα.αθηναιος44 ,ελα απο δω λιγο ρε συ να δεις κατι!
αυτο τυπε με τα λεφτα που δινεις δεν ειναι σιγουρα σουζουκι βιταρα....σουζουκι βιαγκρα ειναι ,βιαγκρα!Ανακαλώ, citroen saxo εχει η γυναικα μου και δινει 158 το εξαμηνο στην ιντεραμερικαν. Με συγχυσατε και μπερδευτηκα. 74 ευρω το τριμηνο δινω για το σουζουκι βιταρα.
Οκ τύπε, αποτυχια ειναι, επρεπε να αυξανονται ολα για να ειμαστε καλαΤι εννοείς Αλεξ όταν λές επιτυχία που ενώ έχουμε πληθωρισμό πεφτει η τιμή των αγαθών.Έχεις την εντύπωση αυτό δεν θα έχει συνέπειες μακροοικονομικά;
Καλα. Αυριο θα φωτογραφισω το ασφαλιστηριο και θα το ανεβασω εδω. Αν και παλι κατι θα βρειτε να πειτεαυτο τυπε με τα λεφτα που δινεις δεν ειναι σιγουρα σουζουκι βιταρα....σουζουκι βιαγκρα ειναι ,βιαγκρα!