Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Πες κανένα όνομα από οβελιστήριο
Όλα καλά είναι...
Να φανταστείς τι γινοταν με το σουβλάκι στις Σέρρες παλιότερα ...το έτρωγαν ακόμα και ξημερώματα όπως τις μπουγατσες όταν γύριζαν από ξενύχτι η βραδινή βάρδια στα εργοστάσια.
Αξιόλογη παραγωγή και σε Καλόκαστρο αλλά και στην Λίμνη Κερκίνη.Φυσικα εκεί υπάρχει και καλό βουβαλισιο κρέας από την πηγή....

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.971
Πόντοι
6.166
Μην ξηγιεσαι έτσι...πρώτα πες πόσα πήρες από το Power Pass 1 και πόσες τρύπες βουλωσες με αυτά ,κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μην ξηγιεσαι έτσι...πες πόσα πήρες από το P.P.1 και πόσες τρύπες βουλωσες κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Πηρα πεντε ευρω πηγα μετα χρωματοπωλειο αγορασα στοκο και βουλωσα κατι τρυπες στον τοιχο

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.971
Πόντοι
6.166
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλέον οι πελάτες λένε βάλε μου “ένα ευρώ τυρί”. Τέλειωσε η εποχή που αγόραζαν με το κιλό» αναφέρει υπάλληλος του σούπερ μάρκετ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297

Πλέον οι πελάτες λένε βάλε μου “ένα ευρώ τυρί”. Τέλειωσε η εποχή που αγόραζαν με το κιλό» αναφέρει υπάλληλος του σούπερ μάρκετ.
Γυρίσαμε στον καιρό των μνημονίων....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Εισαι πανω απο 10 χρονων?
Ενα αρθρο σε ενα σαιτ, επικαλείται "καποιον υπαλληλο του σουπερ μαρκετ" ο οποιος ειπε "μου λενε βαλε μου ενα ευρω τυρι". Τι λες ρε παιδι μου. Εκανε ερευνα στα τυρια των σουπερ μαρκετ ο αρθρογραφος. Εχω ανατριχιασει απο το δραμα που επικρατει στα τυρια. Υπαλληλοι που επιθυμουν να κρατησουν την ανωνυμια τους, δινουν κρυφα πληροφοριες στον αρθρογραφο. Πιθανον να βγουν να δωσουν και συνεντευξη με την πλατη στην καμερα και αλλοιωμενη φωνη.
Ρε ενηλικιωθειτε καποτε, ελεος με τις μπουρδες.

Γυρίσαμε στον καιρό των μνημονίων....
Ου ναι, βεβαια. Ετσι ηταν την εποχη των μνημονιων. Ευτυχως βλεπω τα ξεχασαμε, και στην παραμικρη δυσκολια φανταζομαστε οτι τα ξαναζουμε κιολας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Πηρα πεντε ευρω πηγα μετα χρωματοπωλειο αγορασα στοκο και βουλωσα κατι τρυπες στον τοιχο
Αν έβαζες άλλα πέντε ευρώ βουλωνες μια τρύπα στο Μετάξι...βέβαια τρύπα πρεζους η βαριεστημενης ξεπετοβιας στην καλύτερη περίπτωση...έχεις επίπεδο ανώτερο από πολλούς που θα επέλεγαν την λύση του βρωμομεταξου.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Ειτε θα πεσει η τιμη της βενζινης και του ρευματος ειτε ο Μητσοτακης.
Ενα απο τα δυο
George δεν βλέπω να πέφτει η τιμή της βενζίνης. Και αν πέσει ο Μητσοτάκης τι επιλογές έχουμε; Σοβαρά μιλάω. Ας το αφήσουμε καλύτερα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
George δεν βλέπω να πέφτει η τιμή της βενζίνης. Και αν πέσει ο Μητσοτάκης τι επιλογές έχουμε; Σοβαρά μιλάω. Ας το αφήσουμε καλύτερα...
Η βενζινη επεσε καπου 65 λεπτα το λιτρο σε δυο μηνες, ειχε 2,50 και τωρα εχει 1,85, δεν ξερω τι εννοεις οτι "δεν πεφτει η τιμη της βενζινης". Δεν επεσε απλα. Κατερρευσε. Και θα πεσει κι αλλο φυσικα. Για την ΔΕΗ ας μην συζητησουμε, με οποιον μιλαω εχει μειωμενους λογαριασμους. Ο κουμπαρος μου μαλιστα ελαβε αρνητικο εκκαθαριστικο και απο ΠΑΣΟΚ ειναι φανατίλα Κουλης πλεον

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Όλα καλά είναι...
Να φανταστείς τι γινοταν με το σουβλάκι στις Σέρρες παλιότερα ...το έτρωγαν ακόμα και ξημερώματα όπως τις μπουγατσες όταν γύριζαν από ξενύχτι η βραδινή βάρδια στα εργοστάσια.
Αξιόλογη παραγωγή και σε Καλόκαστρο αλλά και στην Λίμνη Κερκίνη.Φυσικα εκεί υπάρχει και καλό βουβαλισιο κρέας από την πηγή....
εκει η καβλα χτυπαει κοκκινο!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Η βενζινη επεσε καπου 65 λεπτα το λιτρο σε δυο μηνες, ειχε 2,50 και τωρα εχει 1,85, δεν ξερω τι εννοεις οτι "δεν πεφτει η τιμη της βενζινης". Δεν επεσε απλα. Κατερρευσε. Και θα πεσει κι αλλο φυσικα. Για την ΔΕΗ ας μην συζητησουμε, με οποιον μιλαω εχει μειωμενους λογαριασμους. Ο κουμπαρος μου μαλιστα ελαβε αρνητικο εκκαθαριστικο και απο ΠΑΣΟΚ ειναι φανατίλα Κουλης πλεον
Εγώ βέβαια βάζω και έναν άλλο παράγοντα - μεταβλήτή που λέγεται πληθωρισμός και ο οποιός έχει αλματώδη ανάπτυξη όσο και και αν πέφτει η τιμή της βενζίνης. Όσο η ΕΚΤ κάνει σοσιαλισμό με επιδοτήσεις τόσο το χειρότερο βέβαια θα μου πεις....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
ρε αυτος ο αλεξ ειναι χτυπημενος μαλακας ε? αυξηση 30% απο περσυ την βαφτζει μειωση .....ποσο γλυκια ειναι αυτη η κωλοτρυπιδα του κουλη και την γλυφουν με τοσο παθος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγώ βέβαια βάζω και έναν άλλο παράγοντα - μεταβλήτή που λέγεται πληθωρισμός και ο οποιός έχει αλματώδη ανάπτυξη όσο και και αν πέφτει η τιμή της βενζίνης. Όσο η ΕΚΤ κάνει σοσιαλισμό με επιδοτήσεις τόσο το χειρότερο βέβαια θα μου πεις....
Πληθωρισμος υπαρχει παντου. Και αφου υπαρχει, θα επρεπε η τιμη να αυξανεται και οχι να μειωνεται. Το γεγονος οτι παρα τον πληθωρισμο, πεφτει η τιμη της βενζινης και οι λογαριασμοι ΔΕΗ μειωνονται, ειναι διπλή επιτυχια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ρε τρελακια 2.07 εβαλα σε σελ πρατηριο..που βρισκεις 1.85....
μας εχεις γαμησει την ψυχολογια ρε πουστη,μια ο καφετζης σου ,μια η κολμπιανα,μια εσυ ,μια ο πατερας σου ,τωρα ο κουμπαρος σου,ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΟΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΑΥΤΗ.........ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
ρε αυτος ο αλεξ ειναι χτυπημενος μαλακας ε? αυξηση 30% απο περσυ την βαφτζει μειωση .....ποσο γλυκια ειναι αυτη η κωλοτρυπιδα του κουλη και την γλυφουν με τοσο παθος?
Δεν νομίζω να γλύφει Κούλη, απλά, μαθηματικά παρουσιάζει κάτι αλλά αυτό που λέει το "σβήνει" ο πληθωρισμός.

Πληθωρισμος υπαρχει παντου. Και αφου υπαρχει, θα επρεπε η τιμη να αυξανεται και οχι να μειωνεται. Το γεγονος οτι παρα τον πληθωρισμο, πεφτει η τιμη της βενζινης και οι λογαριασμοι ΔΕΗ μειωνονται, ειναι διπλή επιτυχια.
Δεν έχουμε απλά πληθωρισμό αλλά στασιμοπληθωρισμό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
30% αυξηση απο περσι? 1,35 ειχε η βενζινη περσι?
Εγω ξερω οτι επεσε η τιμη 65 λεπτα το λιτρο σε δυο μηνες.
Αν τωρα θελουμε να κανουμε συγκριτικα μαθηματικα, οκ και το 1990 ειχε 140 δραχμες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
Δεν νομίζω να γλύφει Κούλη, απλά, μαθηματικά παρουσιάζει κάτι αλλά αυτό που λέει το "σβήνει" ο πληθωρισμός.

Δεν έχουμε απλά πληθωρισμό αλλά στασιμοπληθωρισμό.
ποσο θεωρεις οτι ειναι ο πραγματικος πληθωρισμος αυτη την στιγμη? και ποσο θεωρεις απο αυτον ειναι παραγωγο της συμμοριας κουλη που αφηνει κεφαλαιουχους να κλεβουν αβερτα...εκτος απο του κοντινους του αλεξ φυσικα που κανουν ζωαρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε τρελακια 2.07 εβαλα σε σελ πρατηριο..που βρισκεις 1.85....
μας εχεις γαμησει την ψυχολογια ρε πουστη,μια ο καφετζης σου ,μια η κολμπιανα,μια εσυ ,μια ο πατερας σου ,τωρα ο κουμπαρος σου,ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΟΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΑΥΤΗ.........ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Να μην βαζεις σουπερ αμολυβδη, να μην δινεις 2,07.
Και μην τολμησεις να πεις οτι εβαλες απλη αμολυβδη οπουδηποτε με 2,07 χθες, γιατι και τα παραμυθια εχουν τα ορια τους. Εκτος αν μενεις σε καμια Κιμωλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom