Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Φίλε Αθηναίο όταν έχει κρύο να πίνεις τσάι και να βάζεις μέσα και ένα σφηνάκι ουίσκι.μονο Καντμπουρυ
Φίλε Αθηναίο όταν έχει κρύο να πίνεις τσάι και να βάζεις μέσα και ένα σφηνάκι ουίσκι.μονο Καντμπουρυ
ασε καλυτερα νεροποτηρο σκετο ουισκακιΦίλε Αθηναίο όταν έχει κρύο να πίνεις τσάι και να βάζεις μέσα και ένα σφηνάκι ουίσκι.
κονιάκ καλύτεραΦίλε Αθηναίο όταν έχει κρύο να πίνεις τσάι και να βάζεις μέσα και ένα σφηνάκι ουίσκι.
Δοκίμασε πρωί και μετά πες μου.ασε καλυτερα νεροποτηρο σκετο ουισκακι
με κολλαει οτι δεν μου αρεσει το τσαι αλλα θα το δοκιμασω επειδη το λεςΔοκίμασε πρωί και μετά πες μου.
Βάλε χαμομήλι...με κολλαει οτι δεν μου αρεσει το τσαι αλλα θα το δοκιμασω επειδη το λες
ουτε αυτο μου αρεσει..που και που πλενω πουτσα με αυτο ομωςΒάλε χαμομήλι...
Πάρε οινόπνευμα ,στυψε και ένα λεμόνι μέσα και την έκανες τη δουλειά σουασε καλυτερα νεροποτηρο σκετο ουισκακι
Που χάθηκε αυτή η ψυχή ρε;Παντρεύτηκε η έγινε αστροναύτης και δεν έχει χρόνο να μπαίνει στο bou.;Σε όλα ήταν Νο1
Μην ξηγιεσαι έτσι...πρώτα πες πόσα πήρες από το Power Pass 1 και πόσες τρύπες βουλωσες με αυτά ,κυριολεκτικά και μεταφορικά.1.30 ??? χαχαχαχα
Μην ξηγιεσαι έτσι...πες πόσα πήρες από το P.P.1 και πόσες τρύπες βουλωσες κυριολεκτικά και μεταφορικά.Τα κονομησαμε με το Power Pass 2
σε καλή μεριά...
Όπως είπαμε για τα ξανασμίγματα με πρώην, έτσι και με τα σουβλάκια.
Όποιος παίρνει σουβλάκια εν ετει 2022 είναι ηλίθιος. Ακόμη κι αν είστε άνετοι, μην κάνετε το χατίρι στους βρωμιάρηδες. ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ
Σε καλό δρόμο είσαι...σαν την ησυχία σου και σαν την Χαλκιδική δεεεεννννν έχει!!!!!Εγώ; Ούτε φορολογική δεν κάνω καν χαχαχα τι επιδότηση να πάρω
ουτε ταξις νετ δεν εχω καταλάβει τι είναι ακόμη
Καλό και το όσπριο και τα βηγκαν και τα λαδερα αλλά κάπου κάπου κάνα σουβλάκι η πιτογυρο χρειάζεται.ναι ρε.
τραβα φαι σκουπιδι να πεθανεις σε 2 χρονια. καλοφαγωτο
για οτι γουσταρω αν ειναι ποιοτικο κι αξιζει δινω και τα διπλα και λεω και ευχαριστω
για σκουπιδια δεν διαπραγματευομαι
Πρέπει να μετακομίσεις στας Σέρρας...καθημερινά δρομολόγια για Αθήνα έχει.Αν γουστάρεις τρένο έχει σταθμό .Σκέψου το...mazi soy. Εγώ και κάθε μέρα τρώω σουβλάκι, αρκεί να είναι όπως παλιά. Αλλά δεν παίζει αυτό Αθήνα κέντρο που διαμένω ούτε για πλάκα, οπότε μια το μήνα και αν
Αν δοκιμάσεις, την άλλη μέρα έφυγες για πάνω....Gia ενα σουβλάκι όλα αυτά; Παραπάει...
Περιμένω σχόλιο αν περάσεις από τας Σέρρας...μόνο μην παραγγείλεις καλαμάκι γιατί μπορεί να σε σερβίρουν αυτό που ρουφάνε τις λεμονάδες.Τόσο πολύ; Δεν το χω ξανακουσει αυτό το πράγμα..
Αν βρεθώ βόρεια ποτέ θα περάσω να δω. Κανόνισε να υπερβάλεις