Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δυστυχώς νωρίτερα.
Είναι αναπόφευκτο.
Θα γίνουμε σαν την Κοπεγχάγη,όλοι με ποδήλατα.

:wanker:
Εδώ τύπε παρασερνουμε τους οδηγούς ντελιβερι, βλέπε σοφέρ Μπακογιάννη με ντελιβερα, έξω απ'το ανδρο της δημοκρατίας, την ελληνική βουλή,δεν τρέχει μια και βγάζουμε πόρισμα πως φταίει κ όλας

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
θεωρω τον εαυτο μου απο τους τυχερους που μεχρι τωρα ειμαι σε καλο περιβαλλον και ομορφη εργασια..επειδη ομως ειμαι ιδ.τομεα ολα εχουν ημερομηνια ληξης καποια στιγμη
+1

Έφαγα σκατά για ένα διάστημα αλλά τώρα είμαι καλά.
Αν είσαι αξιοπρεπής και να πιστεύεις λίγο,δεν σου λέω πολύ,στον εαυτό σου θα πετύχεις όπου και αν εργάζεσαι.
Αν σκέφτεσαι την λούφα και πως θα τα αρπάξεις πονηρά θα το βρεις μπροστά σου.
Είναι μεγάλη κουβέντα.Εχω βοηθήσει αρκετούς με το να πιστέψουν πρώτα στον εαυτό τους.
Έχω αποτύχει σε άλλους,λιγότερους...
Έχω γνωρίσει εφοπλιστή αστοιχείωτο και εργάτη εκπληκτικό άνθρωπο.
Όλα υπάρχουν γύρω μας,απλά ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ να μην κοιτάμε την ζωή μας να περνάει από το παράθυρο του τρένου....
Να είμαστε εκεί έξω.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.566
Πόντοι
2.356
σωστά.
ααλλα η πουτανα η αναγκη ειναι περίεργο πραγμα, θα δεις κοσμο να κανει διάφορα , και οπως και να χει τα μαζεμενα λεφτα καποτε θα τελειωσουν , εκει θα γινει το γλεντι .
Καλες θεσεις υπαρχουν , σχετικ βεβαια τι ειναι για τον καθενα μια καλη θεση , κατι που ειναι πολυ καλο για σενα μπορει να ειναι μετριο για μενα.. αλλα γενικα υπαρχουν τα παντα στην αγορα , θελει ψαξιμο και αρκετη τυχη η αληθεια ειναι
Θέλει άθροισμα ψαξιματος και συγκυριών. Εγώ σαν δαιμονισμένος έψαχνα. Μέχρι και εδώ έβαλα νήμα. Προσφέρθηκαν κάποιοι, ωστόσο εργασία μέσω γνωστού κ συγκυρίας βρήκα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Θέλει άθροισμα ψαξιματος και συγκυριών. Εγώ σαν δαιμονισμένος έψαχνα. Μέχρι και εδώ έβαλα νήμα. Προσφέρθηκαν κάποιοι, ωστόσο εργασία μέσω γνωστού κ συγκυρίας βρήκα.
το θεμα ειναι να μην σταματας να ψαχνεις , εστω και αν εχεις κατι που πιστευεις οτι ειναι οκ.
Ειναι γνωστο οτι υπαλληλος που ηδη δουλευει ειναι πιο ελκυστικος στους εργοδότες απο εναν ανεργο ..
Ασε που πρεπει να σου δωσει και παραπανω απο αυτα που παιρνεις για να σε παρει , πρεπει να σου βαλει κινητρο για να φυγεις απο εκει που εισαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Θα πάει μέχρι τέλη Ιουλίου 3€
Γιατι να μην παει? Βλεπεις κανεναν να στενοχωριεται ή να περιοριζεται?
Ατελειωτα μποτιλιαρισματα καθε μερα παντού. Ουδείς πιεζεται συνεπώς. Αρα να φτασει 15 ευρω. Εχουν ολοι και πληρωνουν.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.566
Πόντοι
2.356
Ατελειωτα μποτιλιαρισματα καθε μερα παντού. Ουδείς πιεζεται συνεπώς. Αρα να φτασει 15 ευρω. Εχουν ολοι και πληρωνουν.
Έλα ντε. Εγώ βλέπω ακριβώς το ίδιο.
Βέβαια εγώ ούτε για πλάκα μπορώ να συντηρήσω πια αμάξι. Ενώ πάντα πλέον όχι. (Μετά το τρακάρισμα ολική, αν και πήρα λεφτά πριν ένα χρόνο δε πήρα αμάξι.)
Το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας ενός αμαξιού πλέον είναι υψηλό...
Επίσης η άνοδος βενζίνης σημαίνει κ άνοδος σε προϊόντα...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Δεν έχει να κάνει με αυτό απόλυτα.
Ο κόσμος λόγω covid δεν χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ.
Ακόμα και τώρα που έχει εξασθενίσει ο ιός δεν....
Μιλάμε για μια πτώση στην χρήση, της τάξεως του 50%!!!!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δλδ τύπε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχει πάει ούτε κάν δύο ευρώ το λίτρο αντί των 2,45€ της δικής μας,πως κρίνεις την στεναχώρια τους ώστε να διατηρούν την τιμή της πιο χαμηλά απ'τον αστεναχωρο Έλληνα...;

Τι άλλο θα βρείτε να πείτε ρε ξεφτιλες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δλδ τύπε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχει πάει ούτε κάν δύο ευρώ το λίτρο αντί των 2,45€ της δικής μας,πως κρίνεις την στεναχώρια τους ώστε να διατηρούν την τιμή της πιο χαμηλά απ'τον αστεναχωρο Έλληνα...;

Τι άλλο θα βρείτε να πείτε ρε ξεφτιλες;
Kαι τι σχεση εχει αυτο?
Εδω εχει 2,45.
Και καθε πρωι ολοι ειναι μποτιλιαρισμενοι. Και όταν εχω να παω στο δικαστηριο και μπλοκαρομαι, θελω να κατεβω να τους βαραω το κεφαλι στο τιμονι.
Τι μας νοιαζει τι γινεται στη Γαλλια?
Εδω μιλαμε τι γινεται. Που ολοι γκρινιαζουν και ολοι εχουν και πληρωνουν.
Αντεδρασε σε κατι ο Ελληνας για να δικαιουται να ομιλει?
Το να βριζεις τον Κουλη σε ενα φορουμ δεν ειναι αντιδραση.
Περιορισαν οι Ελληνες την καταναλωση βενζινης κατα 95% ωστε να αναγκαστει η αγορα να ριξει τις τιμες? Οχι. Πληρωνουν κανονικα. Γιατι να πεσει λοιπον?

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
10.815
Πόντοι
4.696
καλησπερα σε ολους
μετα την πανδημια χαθηκε η μπαλα ...εργοστασια δεν βγαζουν την παραγωγη λογο ελλειψης προσωπικου , κοντεινερ περιμενουν στα λιμανια γινεται χαμος στο εμποριο διεθνος αυτο και η αναρχια που υπαρχει στη χωρα ανεβασαν τις τιμες στα προιοντα
οσον αφορα την ηλεκτρικη ενεργεια εδω ειναι ελληνικη πατεντα να ειναι τοσο ακριβο το ρευμα.
στα καυσιμα τωρα ο φορος ειναι που τα εκτοξευει (μαζι φυσικα και με τον πολεμο) αλλα το βασικο ειναι ο φορος
τωρα γιατι δεν πεφτει καθολου η κινηση στους δρομους ουτε κ εγω το καταλαβαινω μαλλον επειδη ειναι χαλια τα ΜΜΜ

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Kαι τι σχεση εχει αυτο?
Εδω εχει 2,45.
Και καθε πρωι ολοι ειναι μποτιλιαρισμενοι. Και όταν εχω να παω στο δικαστηριο και μπλοκαρομαι, θελω να κατεβω να τους βαραω το κεφαλι στο τιμονι.
Περιορισαν οι Ελληνες την καταναλωση βενζινης κατα 95% ωστε να αναγκαστει η αγορα να ριξει τις τιμες? Οχι. Πληρωνουν κανονικα. Γιατι να πεσει λοιπον?
•Αλλες φορές λέτε έχει σχέση, άλλες δεν έχει...Με τον κορονοϊο επικαλούνταν Βέλγιο, Καναδά, Αυστραλία για να δείξει πόσο καλά πήγαινε εδώ η πανδημία, στο θέμα της βενζίνης λες τι μας νοιάζει τι γίνεται στην Γαλλία...
•Θςωρεις πως πηγαίνοντας στο δικαστήριο άπαντες πρέπει να ναι μπουζουριασμενοι στα κλουβιά τους για να περνάς εσύ....λες και κανείς άλλος δεν έχει να πάει κάπου
•η λογική του μποτιλιαρίσματος σημαίνει πως έχουν όλοι και πληρώνουν....οκ!
•τον Κούλη δεν τον βρίζει ένα φόρουμ,τον βρίζει όλη η Ελλάδα ακόμη και σε συναυλίες αν πήγες ένα Μητσοτάκη γαμιεσαι,θα το ακούσεις...
•τον περιορισμό της κατανάλωσης το αφήνω ασχολιαστο, μετά δε από εικοσιτέσσερις μήνες μίας ακατανόητης πανδημίας,με περιορισμούς ακόμη και να εξελθεις απ'το σπίτι σου να επισκεφθείς κοντινά άτομα, όπου για πρώτο καλοκαίρι αρθηκαν όλοι οι περιορισμοί, εσύ υπονοεις πως έπρεπε να μην κινείται κανείς ώστε να πέσει η τιμή του καυσίμου....

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Χτες φουλαρισα με 150ε.

Φουλαρετε οσοι εχετε γιατι η τιμη δε θα πεσει συντομα με αυτο το μομεντουμ.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Kαι τι σχεση εχει αυτο?
Εδω εχει 2,45.
Τυπε ειμαι 43 ετων,δουλευω απ το 1993 και απ το 1997 με ενσημα και θα ηθελα να παω ενα road trip με την αρραβωνιαρα μου εως Βενετια …

Τι λετε εκει στου Μαξίμου!Εαν παω θα ανεβάσετε την τιμη της βενζίνης επειδη θα δειξω με το φουλαρισμα π θα κανω πως δεν διαμαρτύρομαι;

Εαν επισης νοητά περιπλανιόμαστε στους ίδιους δρομους,ενω δεν θα πρεπε για να σου τους αφήνουμε ελεύθερους να μεταβιβάζεσαι στα δικαστήρια σε ταχύτητες Φλας ,θα κατεβεις να με πλακώσεις στις φάπες;

Εαν παμε στο ΟΓΑ ή στον ΟΑΕΔ να παρουμε κανα επιδομα γης;Δεν θα το δικαιούμαστε ιστορικά;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515
Ας παει 6 να τελειωνουμε , μας εχουν ζαλισει τ αρχιδια καθε μερα αλλη τιμη , βαλτο 6 να παει να γαμηθει να ψοφησουν αυτοι που πρεπει
Έτσι, να δουμε αν θα συνεχίζει η πλεμπα να μποτιλιαριαρει την παραλιακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom