celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.044
- Πόντοι
- 6.056
Eχεις καταλαβει οτι απο τα 130 επεσε στα 100+ και πανηγυριζουμε οτι επεσε 2-3 λεπτα το λιτρο ε?Και λιγο ειναι μαλλον1.98 avin Γουναρη σημερα...χιλια δικια ο Αλεξουκος
Eχεις καταλαβει οτι απο τα 130 επεσε στα 100+ και πανηγυριζουμε οτι επεσε 2-3 λεπτα το λιτρο ε?Και λιγο ειναι μαλλον1.98 avin Γουναρη σημερα...χιλια δικια ο Αλεξουκος
να σου γαμησω , 2,05 εβαλα εγω , αλλα πανω απο Βουλιαγμενης δεν παω , να πατε να γαμηθειτε1.98 avin Γουναρη σημερα...χιλια δικια ο Αλεξουκος
σας παρακαλω κυριε Σελεμπρε...ο ανταγωνισμος λειτουργει τελεια στο Γκριχελαντ μην γραφεις ανακριβειεςEχεις καταλαβει οτι απο τα 130 επεσε στα 100+ και πανηγυριζουμε οτι επεσε 2-3 λεπτα το λιτρο ε?Και λιγο ειναι μαλλον
ειναι ο Αδωνης και περιμένει με τα συνεργεια ελεγχου !!! γαμανε δεν παιζουνε , γαμανεσας παρακαλω κυριε Σελεμπρε...ο ανταγωνισμος λειτουργει τελεια στο Γκριχελαντ μην γραφεις ανακριβειες
Καλα που το πες.Θα μεριμνησω στην βραδινη προσευχη μου να αναφερω τον Μοεζεςσας παρακαλω κυριε Σελεμπρε...ο ανταγωνισμος λειτουργει τελεια στο Γκριχελαντ μην γραφεις ανακριβειες
ο Αλεξ κανει αυτοψία σε τιμες πρατηριων , εχει πιασει Εγναντια τωρα , σε λιγο βγαινει Ιωαννια για κατουρημα και συνεχιζει μέχρι ΕβροΚαλα που το πες.Θα μεριμνησω στην βραδινη προσευχη μου να αναφερω τον Μοεζες
το γελιο ξερεις ποιο ειναι;μεχρι την πουτσα της ακριβειας εβαζα κατοσταρα..τωρα εννοειται δεν το σκεφτομαι καν..ομως οι τυποι στο βενζιναδικο εξακολουθουν να μου λενε..κυριε να βαλω κατοσταρα σας συμφερει..καθε φορα τους λεω το ιδιο..πες του Βαρδινογιαννη να κατεβασει την τιμη να ξαναβαλω....ειναι ο Αδωνης και περιμένει με τα συνεργεια ελεγχου !!! γαμανε δεν παιζουνε , γαμανε
Για ποιο λογο?Eκλογές θα γίνουν σύντομα. Πολύ σύντομα κιόλας.
Για ποιο λογο?
Για ποιο λογο?
σε σταση ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ να εισαι τωρα , μπηκε Αλεξτο γελιο ξερεις ποιο ειναι;μεχρι την πουτσα της ακριβειας εβαζα κατοσταρα..τωρα εννοειται δεν το σκεφτομαι καν..ομως οι τυποι στο βενζιναδικο εξακολουθουν να μου λενε..κυριε να βαλω κατοσταρα σας συμφερει..καθε φορα τους λεω το ιδιο..πες του Βαρδινογιαννη να κατεβασει την τιμη να ξαναβαλω....
Αλεκουκος μπηκε τωρα για να τσιμπησει νυχτερινό τιμολογιο ΔΕΗ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ
Την τονοσαλατα θα ειδες, οχι τον απλο τονορε μαλάκες 2 κονσερβες ριο μαρε τόνος 7,60 ?????????? με ελικοπτερο τον ψαρεψαν τον τόνο ???
να σου γαμησω , δεν ειχα ιδέα πόσο κάνει , ειναι ειδος προς εξαφάνιση ο τόνος ?
στραβος δεν ειμαι ακομαΤην τονοσαλατα θα ειδες, οχι τον απλο τονο
Εντελως αδιαφορο, δεν τρωω τόνο, εχει υδραργυροστραβος δεν ειμαι ακομα
δες καλα και μετα ελα ξανα μάστορα
ωραιος μαστορα , πετάς την μαλακια σου εχεις λαθος και βρηκες τον υδραργυροΕντελως αδιαφορο, δεν τρωω τόνο, εχει υδραργυρο
Ρεζιλι θα μας κανει ο μισθωτοςσε σταση ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ να εισαι τωρα , μπηκε Αλεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλεκουκος μπηκε τωρα για να τσιμπησει νυχτερινό τιμολογιο ΔΕΗ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ
Μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα της κρίσης
τα μπερδεψες αγορινα..ο σολωμος εχει οχι ο τονοςΕντελως αδιαφορο, δεν τρωω τόνο, εχει υδραργυρο
Ζαγόρι μόνοωραιος μαστορα , πετάς την μαλακια σου εχεις λαθος και βρηκες τον υδραργυρο
μηπως δεν πινεις και νερό ?
παπατρεχας ο γνωστος , να γραψει κάτι και ας ειναι οτι να ναιτα μπερδεψες αγορινα..ο σολωμος εχει οχι ο τονος