KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.603
- Πόντοι
- 5.946
Πουτσα πρωτη Ιουλιου
Τυπε δεν ειναι μονο το κρεας η φετα εδω μιλαμε για Αρμαγεδδωνα απο κρεας ,λαχανικα , ελαια, γαλακτοκομικά, αναψυκτικα , ρευμα, καυσιμα ,ενοικια ,εφορια κλπ .επι εποχης Θατσερ μου φερνει ο πατερας μου ενα αποσπασμα απο τα Νεα .Λοιπον ελεγε πως επειδη ειχαν αδικιολογητα ανεβασει 20% τις τιμες στα κρεατα , τους ειπε ο αγγγλικος συνδεσμος καταναλωτων πως ειναι αισχοκερδια και να κανουν εμπαργκο.μετα απο 20 ημερες ξαναβγηκε και ειπε ενταξει οπως ειοδατε οι τιμες οχι απλως επεσαν ,αλλα κατρακυλησαν σε σημειο επικυνδινο να αρχισουν να μην σφαζουν η να εισγουν ,καλο ειναι να σταματησετε πλεον, το πηραν το μαθημα τους.Ποσοστο συμμετοχης 99% ναι δεν ειναι λαθος το νουμερο,αλλα αυτοι δεν περασαν τουρκοκρατια και το σφαξε με πασα μου να αγιασω δεν το ξερουν.Καληνυχτα Ελλας με τα τεκνα μπεεε που γεννας.Υ.Γ.Μου θελουν και απευθειας καταγωγη απο Μεγα Αλεξανδρους οι μπουχεσες κοιλιοδουλοι που δεν μπορουν να στερηθουν λιγο τη φετα η το επωνυμο ταδε προιον βρε ουστ απο εδω...
ρευμα μολις εβαλα το μπλε τηε ΔΕΗ, με 12,5 αφου με το δωρο μειον 50 ευρω στο πρωτο λογαριασμο ειναι σαν να γλιτωνω 4,16 ανα μηνα απο τα 5 ευρω παγιο .σε ολα τα προιοντα υπαρχουν στο ιντερνετ τα φυλλαδια και τσεκαρεις τιμες , ενταξει βεβαια στυη πολη που ζω οι αποστασεις δεν ειναι μεγαλες .πχ πριν πανε στο πολεμο τα γιαουρτια 1 κιλου στραγγιστο ειχαν σε προσφορα κορυφαιες εταιριες , 2,20 πο 3,40 περιπου ,τωρα εχουν 4,80-5,40 αν ειναι δυνατον ,και σε προσφορες το λιγοτερο που ειδα στα 3,60 .Να τα φανε μονοι τους ,εγω πλεον αγοραζω στα 2,50 μαρκες δικες τους η οπως τωρα απο Δευτερα θα παω στα lidl και θα παρψ με 1,85β το 5% /Το φτιαχνεο ο κρι κρι αν θυμαμαι καλα.Σε ολα λοιπον τα προιοντα βαζουμε ανωτερη τιθμη σαν εμπαργκο , η διαφορετικα ,θα κλαιμε χωρις αποτελεσμα.Στην εφορια οκ δεν μπορουμε να κανουμε κατι, αλλα οταν ψηφιζουμς τι να πω ας μην ψηφιαζουμε μαλακιες ? ενοικια, εγω το πστρικο 65 τμ στην ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ 2008, ΧΩΡΙς 15% ΟΜΩς ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ 360.Για εμενα εχει μειωθει κατα 60 ευρω ,τι να πω μαλλον θα ειμαι βλαξ ,και δεν το βαζω 700 ευρω που διαβαζω Τελος θα πω εδω , ενα ωραιο που ειχε πει ο Καζατζακης , να αγαπας την ευθυνη,να λες εγω , εγω μομς μου θα σωσω τη Χωρα ,και αν δεν σωθει εγω, μονο εγω φταθιω.ετσι σας λεω εγω θα κανω εμπαργκο συνεχως δεν με νοιαζει οι αλλοι ,εγω μονος μου θα σωσω τη τυσεπη μου απο τουτς ληστες ,καληνυχτα Ελλας με τα τεκνα που γεννας...Τυπε δεν ειναι μονο το κρεας η φετα εδω μιλαμε για Αρμαγεδδωνα απο κρεας ,λαχανικα , ελαια, γαλακτοκομικά, αναψυκτικα , ρευμα, καυσιμα ,ενοικια ,εφορια κλπ .
Ετσιιιι, οταν ο Τσιπρας εκανε το δημοψηφισμα η απαντηση του ελληνικου λαου ηταν απολυτα λογικη, οχι ομως και για τα παπαγαλακια. Το τι ακολουθησε το ξερουμε.Ακρίβεια: Απόλαυση για λίγους ο καφές - Στο 24% από σήμερα ο ΦΠΑ για τον σερβιριζόμενο καφέ
Ακρίβεια: Απόλαυση για λίγους ο καφές - Στο 24% από σήμερα ο ΦΠΑ για τον σερβιριζόμενο καφέ
Αυξήθηκε από 11 στο 24% ο ΦΠΑ στον καφέwww.newsbomb.gr