Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
οταν τα προβατα καταλαβουν τη δυναμη του εμπαργκο ,τοτε μονο θ φθηνηνουν τα τροφιμα.Ειμαστε σε πολεμο ,αυτοι με τη βοηθεια της κουλοκυβερνησης αισχροκερδουν ,εμεις? Λοιπον φετα στοπ , εχω να φαω σχδον 2 χρονια τυρι αγελαδινι με 4,5 εως 5,90 το κιλο .Οχι μονο δεν επαθα τιποτα αλλα το αγελαδινο τυρι δεν εχει και χοληστερινη ,αν το εκαναν οι μισοι αυτο σε 2 μηνες η φετα θα ειχ 6 ευρω, ντοματες με 75 λεπτα στη λακη εχω βρει με σαρκαωραιοτατες απο ενα παραγωγο , οι μεγαλες που εχουν πιθει σγουρα περισοτερο φαρμακο για αυτο καρδαμωσαν εχουν 1,50 εως 1,80 απο τον ιδθιιο ,αλλα εγω εχω ορισει πλαφον το 1 ςυρω.Παει διπλα μου η γιαγια και κλαιγεται πως Ιουνιο μηνα 2 ευρω τις ντοματες ,ε καλα σας κανουν αφου τις αγοραζετε .γιαουρτι στργγιστο εχουν ανωνυμα με 2,50 το κιλο ,εταιρια που το ειχε 2,80 ,τωρο λογω που πολεμησε στην ουκρανια το εχει λεει 4,60 α καλα γελασαμε .Ξαι πριν μπυ πειτε πως ε μονος σου δεν θα γινει τιποτυα, θα σας πω πως χεστηκα ,εγω δεν θα τους επιτρεψω να μου κλεψουν τα λεγτα μου νταβατζηδες δεν βαζω στο πορτοφολι μου.Αλωστε αυτο το μονο τι νακανω ειπαν 7 δις ανθρωποι και συνεχισαν τη ζωη τους ..ωραιο ειρωνικο σχολιο για το ραγιαδισμο παγκοσμιως

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
επι εποχης Θατσερ μου φερνει ο πατερας μου ενα αποσπασμα απο τα Νεα .Λοιπον ελεγε πως επειδη ειχαν αδικιολογητα ανεβασει 20% τις τιμες στα κρεατα , τους ειπε ο αγγγλικος συνδεσμος καταναλωτων πως ειναι αισχοκερδια και να κανουν εμπαργκο.μετα απο 20 ημερες ξαναβγηκε και ειπε ενταξει οπως ειοδατε οι τιμες οχι απλως επεσαν ,αλλα κατρακυλησαν σε σημειο επικυνδινο να αρχισουν να μην σφαζουν η να εισγουν ,καλο ειναι να σταματησετε πλεον, το πηραν το μαθημα τους.Ποσοστο συμμετοχης 99% ναι δεν ειναι λαθος το νουμερο,αλλα αυτοι δεν περασαν τουρκοκρατια και το σφαξε με πασα μου να αγιασω δεν το ξερουν.Καληνυχτα Ελλας με τα τεκνα μπεεε που γεννας.Υ.Γ.Μου θελουν και απευθειας καταγωγη απο Μεγα Αλεξανδρους οι μπουχεσες κοιλιοδουλοι που δεν μπορουν να στερηθουν λιγο τη φετα η το επωνυμο ταδε προιον βρε ουστ απο εδω...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946

Πετάει το καρπούζι στο 1,80 το κιλό, οι πιπεριές στα 4,85 ευρώ - Βασιλικό γεύμα τα γεμιστά και τα φασολάκια για τα νοικοκυριά​

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946

Ακριβό το ρεύμα και τον Ιούλιο - Έρχονται και νέες αυξήσεις​

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946
επι εποχης Θατσερ μου φερνει ο πατερας μου ενα αποσπασμα απο τα Νεα .Λοιπον ελεγε πως επειδη ειχαν αδικιολογητα ανεβασει 20% τις τιμες στα κρεατα , τους ειπε ο αγγγλικος συνδεσμος καταναλωτων πως ειναι αισχοκερδια και να κανουν εμπαργκο.μετα απο 20 ημερες ξαναβγηκε και ειπε ενταξει οπως ειοδατε οι τιμες οχι απλως επεσαν ,αλλα κατρακυλησαν σε σημειο επικυνδινο να αρχισουν να μην σφαζουν η να εισγουν ,καλο ειναι να σταματησετε πλεον, το πηραν το μαθημα τους.Ποσοστο συμμετοχης 99% ναι δεν ειναι λαθος το νουμερο,αλλα αυτοι δεν περασαν τουρκοκρατια και το σφαξε με πασα μου να αγιασω δεν το ξερουν.Καληνυχτα Ελλας με τα τεκνα μπεεε που γεννας.Υ.Γ.Μου θελουν και απευθειας καταγωγη απο Μεγα Αλεξανδρους οι μπουχεσες κοιλιοδουλοι που δεν μπορουν να στερηθουν λιγο τη φετα η το επωνυμο ταδε προιον βρε ουστ απο εδω...
Τυπε δεν ειναι μονο το κρεας η φετα εδω μιλαμε για Αρμαγεδδωνα απο κρεας ,λαχανικα , ελαια, γαλακτοκομικά, αναψυκτικα , ρευμα, καυσιμα ,ενοικια ,εφορια κλπ .

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
Τυπε δεν ειναι μονο το κρεας η φετα εδω μιλαμε για Αρμαγεδδωνα απο κρεας ,λαχανικα , ελαια, γαλακτοκομικά, αναψυκτικα , ρευμα, καυσιμα ,ενοικια ,εφορια κλπ .
ρευμα μολις εβαλα το μπλε τηε ΔΕΗ, με 12,5 αφου με το δωρο μειον 50 ευρω στο πρωτο λογαριασμο ειναι σαν να γλιτωνω 4,16 ανα μηνα απο τα 5 ευρω παγιο .σε ολα τα προιοντα υπαρχουν στο ιντερνετ τα φυλλαδια και τσεκαρεις τιμες , ενταξει βεβαια στυη πολη που ζω οι αποστασεις δεν ειναι μεγαλες .πχ πριν πανε στο πολεμο τα γιαουρτια 1 κιλου στραγγιστο ειχαν σε προσφορα κορυφαιες εταιριες , 2,20 πο 3,40 περιπου ,τωρα εχουν 4,80-5,40 αν ειναι δυνατον ,και σε προσφορες το λιγοτερο που ειδα στα 3,60 .Να τα φανε μονοι τους ,εγω πλεον αγοραζω στα 2,50 μαρκες δικες τους η οπως τωρα απο Δευτερα θα παω στα lidl και θα παρψ με 1,85β το 5% /Το φτιαχνεο ο κρι κρι αν θυμαμαι καλα.Σε ολα λοιπον τα προιοντα βαζουμε ανωτερη τιθμη σαν εμπαργκο , η διαφορετικα ,θα κλαιμε χωρις αποτελεσμα.Στην εφορια οκ δεν μπορουμε να κανουμε κατι, αλλα οταν ψηφιζουμς τι να πω ας μην ψηφιαζουμε μαλακιες ? ενοικια, εγω το πστρικο 65 τμ στην ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ 2008, ΧΩΡΙς 15% ΟΜΩς ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ 360.Για εμενα εχει μειωθει κατα 60 ευρω ,τι να πω μαλλον θα ειμαι βλαξ ,και δεν το βαζω 700 ευρω που διαβαζω Τελος θα πω εδω , ενα ωραιο που ειχε πει ο Καζατζακης , να αγαπας την ευθυνη,να λες εγω , εγω μομς μου θα σωσω τη Χωρα ,και αν δεν σωθει εγω, μονο εγω φταθιω.ετσι σας λεω εγω θα κανω εμπαργκο συνεχως δεν με νοιαζει οι αλλοι ,εγω μονος μου θα σωσω τη τυσεπη μου απο τουτς ληστες ,καληνυχτα Ελλας με τα τεκνα που γεννας...

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Διαιτα, διοτι ο Ελληνας ειναι απο τους ποιο χοντρους παγκοσμιος. Και αφου ειναι χοντρος μετα τα δινει στα φαρμακα...

Σας σκεφτεται ο Κουλης....αχαριστοι :rockon:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946
449280667_456935793754880_6892645635753382601_n.jpg

• Like
Αντιδράσεις: cool11

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.125
Πόντοι
1.056
Έεεεετσι.πίπα κώλο,σε όλα τα λιμοτάγαρα που έμαθαν τα φρέντο κλπ πουστοκαφέδες στο χέρι ....... άντε και 104 τακατο

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.634
Πόντοι
2.356
Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία δείχνουν τάσεις σταθεροποίησης των πληθωριστικών πιέσεων στην αγορά.

Οι καταναλωτές έχουν βέβαια εντελώς άλλη εντύπωση μετά τα πολλαπλά κύματα ανατιμήσεων τα δυο τελευταία χρόνια.

Συνολικά είναι διάχυτη η αίσθηση, ότι η ακρίβεια είναι εδώ για να μείνει.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.596
Πόντοι
506

Ακρίβεια: Απόλαυση για λίγους ο καφές - Στο 24% από σήμερα ο ΦΠΑ για τον σερβιριζόμενο καφέ​

Ετσιιιι, οταν ο Τσιπρας εκανε το δημοψηφισμα η απαντηση του ελληνικου λαου ηταν απολυτα λογικη, οχι ομως και για τα παπαγαλακια. Το τι ακολουθησε το ξερουμε.

Πρεπει να μαζευτει χρημα για τους δανιστες. Πρεπει να κλεισουν και κλινικες νοσοκομειων κ.α πολλα..
Ετσι σταθερα και ραγιαδικα το σεξ

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.634
Πόντοι
2.356
Υποτίθεται, ότι προκύπτουν οι πρώτες ενδείξεις για συνολικότερη αποκλιμάκωση του πληθωρισμού.

Όποιος θέλει το πιστεύει.;-)

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.634
Πόντοι
2.356
Επιτελικό κράτος σημαίνει εισπρακτικό κράτος τελικά.

Η τροχαία θα στέλνει τα πρόστιμα με ειδοποίηση SMS, προφανώς για να μπορεί να τα μοιράζει πιο γρήγορα κι εν κινήσει. Με ένα κλικ.

Άμα δεν φοράς τη ζώνη σου, ή κάτι, κατευθείαν πρόστιμο. Άμα βέβαια σκάσεις σε λακκούβες στο δρόμο, δεν μπορείς εσύ να διαμαρτυρηθείς εξίσου εύκολα πουθενά.

Κάτι λείπει εδώ. Κι εμείς θέλουμε με ένα SMS και ένα κλικ να ζητούμε αποζημίωση για την όποια ταλαιπωρία με υπαιτιότητα του Δήμου.

Αυτές οι νέες αιφνίδιες εισπρακτικές τεχνικές συνιστούν κρυφή και ύπουλη επιπλέον χρέωση της αυτοκίνησης.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom