Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.564
- Πόντοι
- 6.536
Πειραιά έχει και άλλα δυνατά μαγαζιά.
Είναι η νο1 αγορά μακράν.
Είναι η νο1 αγορά μακράν.
Λάκη, όμορφα κι ωραία όλα αυτά που λες και συμφωνώ. Όντως η Κύπρος έχει φθηνότερα καύσιμα, αλλά λιγότερα πληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος.Έλα.
Καταρχήν για την ακρίβεια στο ρεύμα, φταίει που δεν φυσάει .
Η Κύπρος τι φορολογία έχει στα καύσιμα;Λάκη, όμορφα κι ωραία όλα αυτά που λες και συμφωνώ. Όντως η Κύπρος έχει φθηνότερα καύσιμα, αλλά λιγότερα πληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος.
Από την άλλη παραβλέπεις ότι κακομάθαμε τις εποχές του μΠΑΤΣΟΚ των 80s που μοίραζε δανεικά αβέρτα και τα τρώγαμε δεξιά κι αριστερά αντί να προνοήσουμε την αγροτική μας παραγωγή. Γεωργική χώρα και να μην έχουμε σιτάρι, ε φάτε Τσερνομπίλ από την Ουκρανία και καλά ιατρικά ξεμπερδέματα.
ο δικηγόρος αν του πω να περιμένει να πληρωθεί τόσο πολύ δε θα γκρινιάξει?Ζητα και τοκους τοκων αν κρατησει τοσο πολυ
Μην εισαι γκρινιας
Ο Δικός μου ο Λόγος είναι εγγύηση....μπετόν αρμέ, νόμος γραμμένος σε πλάκεςεγγυημενο δεν ειναι τιποτα σε αυτο το τόπο
Αρα το ρίσκο πληρωνεται
ασε ρε ξεπλενη που ξοφλαμε αυτα...εδω σου λενε βλακα οτι διπλασιαστηκε η δεη γιατι ειχε συννεφια το σουκου......και δεν φυσηξε πανω απο τρια μποφορ την τεταρτη το απογευμα.....θα φανε μαλακα και τις πετρες ,θα τσεπωσουν και τα καντηλια μαλακες απο τα νεκροταφεια ....ακριδες ειναι και μαλιστα αχορταγες ...και με ταλεντο να σας πειθουν οτι ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ.......ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΡΗΣΕΤ.....ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ!ρε σεις τυποι οι ρουμανοι, πολωνοι, τσεχοι, ουγγροι κλπ πραγματι περασαν δυσκολα χρονια με τον κουμμουνισμο,
η προηγουμενη γεννια, που ομως δεν χρεωσε τις επομενες με τα εξωπραγματικα δανεια για συνταξεις χιλιαρικων οπως εδω οι παπαντρεηδες και λοιποι..
Αυτα εξοφλουμε σημερα με τα ενφια, τα ακριβα καυσιμα, τροφιμα, αθλια δημοσια υγεια κλπ
13% εχουμε στα τρόφιμα,όχι 24%.
Δλδ αν 2 ιερόδουλες κάνουν 50 ευρώ τότε θα πάρουμε την πιο παχουλή;;Ο έξυπνος καταναλωτής (δηλαδή όχι το 99% των Ελλήνων) πάντα κοιτάει τιμή ανά κιλό και όχι σκέτη τιμή.
@maximillien
Αν θες γράψε ή στείλε ΠΜ που παίζουν φτηνά χαρτικά.
Εξαρτάται τι γούστα έχεις τύπε.Δλδ αν 2 ιερόδουλες κάνουν 50 ευρώ τότε θα πάρουμε την πιο παχουλή;;
και εγω ετσι λεω για μεναΟ Δικός μου ο Λόγος είναι εγγύηση....μπετόν αρμέ, νόμος γραμμένος σε πλάκες
το ρίσκο είναι μηδενικό.
Mε Dettol;χερι με χερι φερτα να στα ξεπλυνω
έτσι και πεις saul στην αγορά πίνουν όλοι νερό στο όνομα μουκαι εγω ετσι λεω για μενα
Είχα μείνει για 7μήνες (2013-2014), αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι πάνω κάτω ίδιες τιμές είχαμε στα προϊόντα διατροφής, υπόδησης, ένδυσης, για τώρα πρέπει να ρωτήσω τα αδέλφια που μένουν εκεί. Όμως υπάρχουν κι εδώ μέλη Κύπριοι ας απαντήσουν, τέσπα τους έχω σιχαθεί γενικά και με την πρώτη ευκαιρία τους τα χώνω.Η Κύπρος τι φορολογία έχει στα καύσιμα;
Για τα καύσιμα ρώτησα, τα τρόφιμα δεν έχουν ΕΦΚ και λοιπά νταβατζιλίκια.Είχα μείνει για 7μήνες (2013-2014), αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι πάνω κάτω ίδιες τιμές είχαμε στα προϊόντα διατροφής, υπόδησης, ένδυσης, για τώρα πρέπει να ρωτήσω τα αδέλφια που μένουν εκεί. Όμως υπάρχουν κι εδώ μέλη Κύπριοι ας απαντήσουν, τέσπα τους έχω σιχαθεί γενικά και με την πρώτη ευκαιρία τους τα χώνω.
Ήμουν σαφής, αν δεν απατώμαι πρέπει να ήταν γύρω στο 1.25-1.30€ μέση τιμή το λίτρο τότε. Θα με κάνεις να πάρω τα αδέλφια το βράδυ μετά το ποδόσφαιρο στους κερατάδες (Φινλανδία).Για τα καύσιμα ρώτησα, τα τρόφιμα δεν έχουν ΕΦΚ και λοιπά νταβατζιλίκια.
Άρα σίγουρα έχουν χαμηλότερη φορολογία...
Άρα σίγουρα έχουν χαμηλότερη φορολογία...Ήμουν σαφής, αν δεν απατώμαι πρέπει να ήταν γύρω στο 1.25-1.30€ μέση τιμή το λίτρο τότε. Θα με κάνεις να πάρω τα αδέλφια το βράδυ μετά το ποδόσφαιρο στους κερατάδες (Φινλανδία).
Σύγκρινε/ετε και ραντεβού στις κάλπες και στα γήπεδα (1/3 σκορ στους κερατάδες)Άρα σίγουρα έχουν χαμηλότερη φορολογία...
Η διαφωνία σου δεν έχω καταλάβει ποιά είναι.Σύγκρινε/ετε και ραντεβού στις κάλπες και στα γήπεδα (1/3 σκορ στους κερατάδες)