Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Απορω που πατε και τα βρισκετε αυτα τα σαιτ.Στην Βενεζουελα εχει 4 λεπτα το λιτρο,θελετε να γινουμε Βενεζουελα δηλαδη?Τι αλλο θα ακουσουμε:coffee::confused::confused::confused:
Βενεζουέλα είναι Πρόεδρος ο καλός φίλος του κυρίου Κυριάκου, ο Γκουαϊδό. Καλό είναι να μη μιλάμε υποτιμητικά για χώρες που είναι φιλικές προς κύριο Κυριάκο.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Για την τιμη της βενζινης αδυνατώ να αισθανθω την παραμικρη συμπονοια για τον ελληνα πολιτη. Οταν αντικριζω το μπολιτιλιαρισμα σε Κηφισιας και Βεικου με ενα ατομο μεσα σε καθε αυτοκινητο, αισθανομαι την αναγκη να στειλω μειλ στον Κουλη να παει τη βενζινη 12 ευρω το λιτρο.
Τι λες?Δηλαδη με την ιδια λογικη θα ζητησεις να παει κι ο καφες 9 ευρω επειδη ολοι ειναι αραχτοι σε καφετεριες.Δεν θα μας βαλεις και φυλακη:coffee::confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.722
Πόντοι
18.496
Βεβαίως, απεναντι απο το Pet City.
Και επίσης πολυ καλες τιμες η ΕΚΟ μετά την γεφυρα στο Μωλ.
εγω βαζω τις τελευταιες μερες σε aigean πρατηριο με 1,90
εκει παιζει η χαμηλοτερη ή εχει κ πιο κατω?
δε βαζω μεσα τον παραπανω που πας με το μπιτονι κ ρουφας απο δω κ απο κει βενζινη χαχαχαχα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Η Βενεζουελα εχει την φθηνοτερη βενζινη στον κοσμο, ουσιαστικα την δινει τσαμπα. Απλως δεν υπαρχουν αυτοκινητα να την καταναλωσουν
Την παίρνουν για την επεξεργασία της κόκας.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Βενεζουέλα είναι Πρόεδρος ο καλός φίλος του κυρίου Κυριάκου, ο Γκουαϊδό. Καλό είναι να μη μιλάμε υποτιμητικά για χώρες που είναι φιλικές προς κύριο Κυριάκο.
Αυτον που προμοταραν οι Αμερικανοι?Αντε,τα καταφερε το παιδι,εχω χρονια να παρακολουθησω τι γινεται εκει:coffee::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πρόεδρος της Βενεζουελας ειναι ο Μαδούρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Για την τιμη της βενζινης αδυνατώ να αισθανθω την παραμικρη συμπονοια για τον ελληνα πολιτη. Οταν αντικριζω το μπολιτιλιαρισμα σε Κηφισιας και Βεικου με ενα ατομο μεσα σε καθε αυτοκινητο, αισθανομαι την αναγκη να στειλω μειλ στον Κουλη να παει τη βενζινη 12 ευρω το λιτρο.

εσυ που τους βλεπεις τυπε μου πως εισαι μεσα στο αμαξι ; εχεις παρει ολο το χωριο μαζι σου εκδρομη να δουνε την Αθηνα ;
μηπως εχεις καμια καροτσα πισω και κουβαλας και άλλους ; για να κανεις επιμερισμο κοστους ; :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι λες?Δηλαδη με την ιδια λογικη θα ζητησεις να παει κι ο καφες 9 ευρω επειδη ολοι ειναι αραχτοι σε καφετεριες.Δεν θα μας βαλεις και φυλακη:coffee::confused::confused::confused:
Το αραγμα στις καφετεριες δεν με ταλαιπωρει οπως το μποτιλιαρισμα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Η βενζινη μπορει να εχει 4 λεπτα το λιτρο στη Βενεζουελα, αλλά ρωτας ποιος εχει αυτοκινητο να την βαλει?
Αρχικά έχει 4 δέκατα του λεπτού, όχι 4 λεπτά.
Επίσης στην Ελλάδα τύπε όλοι ξεσκίζονται να βάζουν βενζίνη επειδή τους τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια ε;
Σε τελευταία ενημέρωση τιμών βενζίνης η Ελλαδάρα είναι 9η ανάμεσα σε 168 χώρες μετά από Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία. Σε καμία άλλη λίστα δεν είμαστε ούτε κατά διάνοια κοντά σε αυτές τις χώρες. ΜΤΣΤΚΣ:rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσυ που τους βλεπεις τυπε μου πως εισαι μεσα στο αμαξι ; εχεις παρει ολο το χωριο μαζι σου εκδρομη να δουνε την Αθηνα ;
μηπως εχεις καμια καροτσα πισω και κουβαλας και άλλους ; για να κανεις επιμερισμο κοστους ; :coffee:
Εγω δεν γκρινιαζω για την τιμη της βενζινης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης στην Ελλάδα τύπε όλοι ξεσκίζονται να βάζουν βενζίνη επειδή τους τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια ε;
Σε τελευταία ενημέρωση τιμών βενζίνης η Ελλαδάρα είναι 9η ανάμεσα σε 168 χώρες μετά από Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία. Σε καμία άλλη λίστα δεν είμαστε ούτε κατά διάνοια κοντά σα αυτές τις χώρες. ΜΤΣΤΚΣ:rockon:
Για την ακριβεια, εχει 0.004 δολαρια το λιτρο. Οσο βγαινει εν παση περιπτωσει.

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
229
Πόντοι
21
χθες οι αλλοι είχαν ρεπορτάζ στα πετραλωνα 2 30 η 95 2 40 η100 μαμιση που θέλανε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Σε τελευταία ενημέρωση τιμών βενζίνης η Ελλαδάρα είναι 9η ανάμεσα σε 168 χώρες μετά από Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία. Σε καμία άλλη λίστα δεν είμαστε ούτε κατά διάνοια κοντά σα αυτές τις χώρες. ΜΤΣΤΚΣ:rockon:

Εγω παντως τυπε συμφωνω με Αλεξ
Οταν βλεπω στο δρομο αυτοκινητο με 5 ατομα μεσα λεω , σιγουρα απο το Μονακο ειναι αυτοι , ετσι εχουν χεστει στι χρημα , με την οικονομια στην βενζινη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Το αραγμα στις καφετεριες δεν με ταλαιπωρει οπως το μποτιλιαρισμα
Πάρτε ελικόπτερο.

Υποτίθεται ότι για να έχουμε αυτήν τη δυνατότητα έχουμε νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω τύπε, εγω βλεπω οτι ολοι μεσα σε ενα αυτοκινητο ειναι, αρα κανενας δεν πιεζεται. Οποιος πιεζεται παιρνει λεωφορειο ή μετρο.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Δεν ξερω τύπε, εγω βλεπω οτι ολοι μεσα σε ενα αυτοκινητο ειναι, αρα κανενας δεν πιεζεται. Οποιος πιεζεται παιρνει λεωφορειο ή μετρο.
Μπορείς να μου πεις τι άλλο κοινό έχουμε με τις χώρες που συμπληρώνουμε δεκάδα; Ένα κοινό θέλω εκτός της τιμής βενζίνης. Υπενθυμίζω: Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Εγω δεν γκρινιαζω για την τιμη της βενζινης.

που να γκρινιαξεις ..
και 35 ευρω το λιτρο να παει μοκο θα κανεις
Εδω δεν παραδεχεσαι τα πιο απλα..
Στην βενζινη θα κολλησουμε που εκανες και προβλεψεις οτι θα πεσει , και τυπου : το κοιταει η Κυβερνηση
:2funny::2funny::2funny::2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!

Stories