The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.262
- Πόντοι
- 25.467
2.30 σημερα δεν εχει πουθενα η απλη αμολυβδη, κατι λαθος ειδες.
2.38 προχθές στην Άνδρο.
2.30 σημερα δεν εχει πουθενα η απλη αμολυβδη, κατι λαθος ειδες.
Τίποτα. Ο Μαδουρο εξακολουθεί να είναι Πρόεδρος. Ο χαζός υποστήριξε κάποιον που αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος, πραξικοπηματικά κιόλας. Απατεώνας ολκής που τον έχουν παρατήσει όλοι όσοι τον στήριξαν, γιατί οι Βενεζουελάνοι δεν δέχτηκαν μη εκλεγμένο, φυτευτο Προεδρο και τώρα διώκεται για κατάχρηση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ένας χρήσιμος ηλίθιος εντός Βενεζουέλας, ο άλλος χρήσιμος ηλίθιος εντός ΕΕ. Οι Αμερικανοί τα έχουν βρει ήδη με Μαδουρο. Δέχθηκαν ακόμα και πωλήσεις πετρελαίου από μεριάς του. Ο δικός μας βλάκας δεν τολμάει ουτε πρεσβευτή να στείλει στο Καράκας, γιατί θα πρέπει να διαπιστευθει στο νόμιμο Πρόεδρο, το Μαδουρο.Αυτον που προμοταραν οι Αμερικανοι?Αντε,τα καταφερε το παιδι,εχω χρονια να παρακολουθησω τι γινεται εκει
εχεις παρει την ταμπελα μαζι σου ; ΟΛΗ ομως μαζι με το σημα να ερθει απο εκει γιατι δεν σε πιστευει αλλιως2.38 προχθές στην Άνδρο.
Ξημερώνει και βραδιάζει σε όλες. Αυτό και μόνο φτάνει.Μπορείς να μου πεις τι άλλο κοινό έχουμε με τις χώρες που συμπληρώνουμε δεκάδα; Ένα κοινό θέλω εκτός της τιμής βενζίνης. Υπενθυμίζω: Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία.
Μεταξυ τους τι κοινο εχουν? Τι με ρωτας?Μπορείς να μου πεις τι άλλο κοινό έχουμε με τις χώρες που συμπληρώνουμε δεκάδα; Ένα κοινό θέλω εκτός της τιμής βενζίνης. Υπενθυμίζω: Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία.
Έλα ρε! Σοβαρά; Δεν είναι ο Γκουαϊδό, τον οποίον αναγνώρισε ο κύριος Κυριάκος; Ψέματα μας ελεγε κοτζάμ Πρωθυπουργός;Πρόεδρος της Βενεζουελας ειναι ο Μαδούρο
Για Αττικη δεν μιλησε ο φιλος? Προφανως Αττικη εννοω2.38 προχθές στην Άνδρο.
εχεις παρει την ταμπελα μαζι σου ; ΟΛΗ ομως μαζι με το σημα να ερθει απο εκει γιατι δεν σε πιστευει αλλιως
Βεβαιως, η αναγνωριση του Γκουαιδο ηταν αν δεν κανω λαθος η πρωτη ενεργεια της κυβερνησης της ΝΔ τον Ιουλιο του 2019.Έλα ρε! Σοβαρά; Δεν είναι ο Γκουαϊδό, τον οποίον αναγνώρισε ο κύριος Κυριάκος; Ψέματα μας ελεγε κοτζάμ Πρωθυπουργός;
ποιος παει σεπτεμβρη μηνα στην ανδρο???2.38 προχθές στην Άνδρο.
Η πρεσβεια μας στην Βενεζουελα δεν λειτουργει καν.Τίποτα. Ο Μαδουρο εξακολουθεί να είναι Πρόεδρος. Ο χαζός υποστήριξε κάποιον που αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος, πραξικοπηματικά κιόλας. Απατεώνας ολκής που τον έχουν παρατήσει όλοι όσοι τον στήριξαν, γιατί οι Βενεζουελάνοι δεν δέχτηκαν μη εκλεγμένο, φυτευτο Προεδρο και τώρα διώκεται για κατάχρηση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ένας χρήσιμος ηλίθιος εντός Βενεζουέλας, ο άλλος χρήσιμος ηλίθιος εντός ΕΕ. Οι Αμερικανοί τα έχουν βρει ήδη με Μαδουρο. Δέχθηκαν ακόμα και πωλήσεις πετρελαίου από μεριάς του. Ο δικός μας βλάκας δεν τολμάει ουτε πρεσβευτή να στείλει στο Καράκας, γιατί θα πρέπει να διαπιστευθει στο νόμιμο Πρόεδρο, το Μαδουρο.
Κι η Πρεσβεία μας παραμένει ακέφαλη. Νομίζω υπολειτουργεί ή έκλεισε.
Φτωχή η Ελλάδα; Δεν μας έχει κάνει πλούσιους ο Κυριάκος; Και γιατί έχουμε την 9η ακριβότερη τιμή βενζίνης παγκοσμίως τότε; (Υπήρχαν και μέρες που είχαμε την 3η και την 4η ακριβότερη)Μεταξυ τους τι κοινο εχουν? Τι με ρωτας?
Γιατι δεν μου λες ευθεως οτι αυτές ειναι πλουσιες χώρες κι εμεις φτωχή και το πας γυρω-γυρω?
Ευκολάκι το έχει. Θα μου πει για τα μεταφορικά με το πλοίο.
50 ευρω το λιτρο να παει, αρκει να δω την Κηφισιας χωρις μποτιλιαρισμα στις 8 το πρωι.που να γκρινιαξεις ..
και 35 ευρω το λιτρο να παει μοκο θα κανεις
Εδω δεν παραδεχεσαι τα πιο απλα..
Στην βενζινη θα κολλησουμε που εκανες και προβλεψεις οτι θα πεσει , και τυπου : το κοιταει η Κυβερνηση
Η Ελλάδα ειπα οτι ειναι φτωχή. Οχι οι ΕλληνεςΦτωχή η Ελλάδα; Δεν μας έχει κάνει πλούσιους ο Κυριάκος; Και γιατί έχουμε την 9η ακριβότερη τιμή βενζίνης παγκοσμίως τότε; (Υπήρχαν και μέρες που είχαμε την 3η και την 4η ακριβότερη)
Φαντάσου τι μαλάκα έχουμε για Πρωθυπουργό, που επεμβαίνει στα εσωτερικά ξένης χώρας, αναγνωρίζει έναν πραξικοπηματια και ο λόγος που το κάνει είναι για να φανεί αρεστός στους πάτρωνές του στην Ουάσινγκτον.Βεβαιως, η αναγνωριση του Γκουαιδο ηταν αν δεν κανω λαθος η πρωτη ενεργεια της κυβερνησης της ΝΔ τον Ιουλιο του 2019.
Ο συγκεκριμενος βεβαια δεν ασκησε ποτέ καμια εξουσια, μενει στις ΗΠΑ, και απο τον προηγουμενο Δεκεμβριο τον καταργησε και τυπικα η εθνοσυνελευση που τον ειχε "εγκρινει" αρχικα.
Η πλακα ειναι οτι τον εχει αναγνωρισει και η Κολομβια απο το 2019 αλλά ο τωρινος προεδρος Πέτρο συνομιλει μονο με τον Μαδουρο
Ολοι αυτοι που δεν θα ειναι στην Κηφισίας θα στους εχω στειλει εγω κατω απο το σπιτι σου ομως50 ευρω το λιτρο να παει, αρκει να δω την Κηφισιας χωρις μποτιλιαρισμα στις 8 το πρωι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ελλάδα ειπα οτι ειναι φτωχή. Οχι οι Ελληνες
Στην Αθηνα ημουν χθες ρε τύπε, με 1,97 εβαλα, δεν ειδα πουθενα να εχει πανω απο 2-2.05, πού το βρηκανε τωρα το πρατηριο με 2.30, δεν ξερω.κοιτα τωρα που θα του βαλω εγω την φωτο και το αρθρο και θα πει , 2,30 ειπατε , οχι 2,29
Στα 2,30 ευρω η βενζινη στα Πετραλωνα - Σοκ στους καταναλωτές
Χωρίς «φρένο» συνεχίζεται το ράλι στην τιμή της βενζίνης η οποία ξεπέρασε πλέον τα 2 ευρώ πανελλαδικά. Παράλληλα, μεγάλος είναι ο προβληματισμός για τηνwww.olympia.gr
Πάντως, σύμφωνα με τη Μαρία Ζάγκα, πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Ν. Αττικής, η τιμή «πέταξε» στο κέντρο της Αθήνας στα 2,30 ευρώ! Όπως αναφέρει το δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων,
Ξερει ο Αλεξ και δεν ξερει η προεδρος των βενζινοπωλων
Στο λινκ ειναι και η φωτο
Ρε μαλακα σαλτα γαμησουΣτην Αθηνα ημουν χθες ρε τύπε, με 1,97 εβαλα, δεν ειδα πουθενα να εχει πανω απο 2-2.05, πού το βρηκανε τωρα το πρατηριο με 2.30, δεν ξερω.