Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.238
Πόντοι
2.356
Αυτον που προμοταραν οι Αμερικανοι?Αντε,τα καταφερε το παιδι,εχω χρονια να παρακολουθησω τι γινεται εκει:coffee::confused::confused::confused:
Τίποτα. Ο Μαδουρο εξακολουθεί να είναι Πρόεδρος. Ο χαζός υποστήριξε κάποιον που αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος, πραξικοπηματικά κιόλας. Απατεώνας ολκής που τον έχουν παρατήσει όλοι όσοι τον στήριξαν, γιατί οι Βενεζουελάνοι δεν δέχτηκαν μη εκλεγμένο, φυτευτο Προεδρο και τώρα διώκεται για κατάχρηση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ένας χρήσιμος ηλίθιος εντός Βενεζουέλας, ο άλλος χρήσιμος ηλίθιος εντός ΕΕ. Οι Αμερικανοί τα έχουν βρει ήδη με Μαδουρο. Δέχθηκαν ακόμα και πωλήσεις πετρελαίου από μεριάς του. Ο δικός μας βλάκας δεν τολμάει ουτε πρεσβευτή να στείλει στο Καράκας, γιατί θα πρέπει να διαπιστευθει στο νόμιμο Πρόεδρο, το Μαδουρο.
Κι η Πρεσβεία μας παραμένει ακέφαλη. Νομίζω υπολειτουργεί ή έκλεισε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467
Μπορείς να μου πεις τι άλλο κοινό έχουμε με τις χώρες που συμπληρώνουμε δεκάδα; Ένα κοινό θέλω εκτός της τιμής βενζίνης. Υπενθυμίζω: Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία.
Ξημερώνει και βραδιάζει σε όλες. Αυτό και μόνο φτάνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μπορείς να μου πεις τι άλλο κοινό έχουμε με τις χώρες που συμπληρώνουμε δεκάδα; Ένα κοινό θέλω εκτός της τιμής βενζίνης. Υπενθυμίζω: Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία, Ολλανδία, Μονακό, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία.
Μεταξυ τους τι κοινο εχουν? Τι με ρωτας?
Γιατι δεν μου λες ευθεως οτι αυτές ειναι πλουσιες χώρες κι εμεις φτωχή και το πας γυρω-γυρω?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.238
Πόντοι
2.356
Πρόεδρος της Βενεζουελας ειναι ο Μαδούρο
Έλα ρε! Σοβαρά; Δεν είναι ο Γκουαϊδό, τον οποίον αναγνώρισε ο κύριος Κυριάκος; Ψέματα μας ελεγε κοτζάμ Πρωθυπουργός;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.730
Πόντοι
206
Με δυο λέξεις όσα λέτε όλοι σας ονομάζονται ''Κερδοσκοπικός πληθωρισμός''.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έλα ρε! Σοβαρά; Δεν είναι ο Γκουαϊδό, τον οποίον αναγνώρισε ο κύριος Κυριάκος; Ψέματα μας ελεγε κοτζάμ Πρωθυπουργός;
Βεβαιως, η αναγνωριση του Γκουαιδο ηταν αν δεν κανω λαθος η πρωτη ενεργεια της κυβερνησης της ΝΔ τον Ιουλιο του 2019.
Ο συγκεκριμενος βεβαια δεν ασκησε ποτέ καμια εξουσια, μενει στις ΗΠΑ, και απο τον προηγουμενο Δεκεμβριο τον καταργησε και τυπικα η εθνοσυνελευση που τον ειχε "εγκρινει" αρχικα.
Η πλακα ειναι οτι τον εχει αναγνωρισει και η Κολομβια απο το 2019 αλλά ο τωρινος προεδρος Πέτρο συνομιλει μονο με τον Μαδουρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τίποτα. Ο Μαδουρο εξακολουθεί να είναι Πρόεδρος. Ο χαζός υποστήριξε κάποιον που αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος, πραξικοπηματικά κιόλας. Απατεώνας ολκής που τον έχουν παρατήσει όλοι όσοι τον στήριξαν, γιατί οι Βενεζουελάνοι δεν δέχτηκαν μη εκλεγμένο, φυτευτο Προεδρο και τώρα διώκεται για κατάχρηση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ένας χρήσιμος ηλίθιος εντός Βενεζουέλας, ο άλλος χρήσιμος ηλίθιος εντός ΕΕ. Οι Αμερικανοί τα έχουν βρει ήδη με Μαδουρο. Δέχθηκαν ακόμα και πωλήσεις πετρελαίου από μεριάς του. Ο δικός μας βλάκας δεν τολμάει ουτε πρεσβευτή να στείλει στο Καράκας, γιατί θα πρέπει να διαπιστευθει στο νόμιμο Πρόεδρο, το Μαδουρο.
Κι η Πρεσβεία μας παραμένει ακέφαλη. Νομίζω υπολειτουργεί ή έκλεισε.
Η πρεσβεια μας στην Βενεζουελα δεν λειτουργει καν.
Οι ΗΠΑ αναγνωριζουν τον Γκουαιδο, αλλά προφανως συνομιλουν με τον Μαδούρο.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.149
Πόντοι
1.706
Μεταξυ τους τι κοινο εχουν? Τι με ρωτας?
Γιατι δεν μου λες ευθεως οτι αυτές ειναι πλουσιες χώρες κι εμεις φτωχή και το πας γυρω-γυρω?
Φτωχή η Ελλάδα; Δεν μας έχει κάνει πλούσιους ο Κυριάκος; Και γιατί έχουμε την 9η ακριβότερη τιμή βενζίνης παγκοσμίως τότε; (Υπήρχαν και μέρες που είχαμε την 3η και την 4η ακριβότερη)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Ευκολάκι το έχει. Θα μου πει για τα μεταφορικά με το πλοίο.

κοιτα τωρα που θα του βαλω εγω την φωτο και το αρθρο και θα πει , 2,30 ειπατε , οχι 2,29

Πάντως, σύμφωνα με τη Μαρία Ζάγκα, πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Ν. Αττικής, η τιμή «πέταξε» στο κέντρο της Αθήνας στα 2,30 ευρώ! Όπως αναφέρει το δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων,

Ξερει ο Αλεξ και δεν ξερει η προεδρος των βενζινοπωλων

Στο λινκ ειναι και η φωτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
που να γκρινιαξεις ..
και 35 ευρω το λιτρο να παει μοκο θα κανεις
Εδω δεν παραδεχεσαι τα πιο απλα..
Στην βενζινη θα κολλησουμε που εκανες και προβλεψεις οτι θα πεσει , και τυπου : το κοιταει η Κυβερνηση
:2funny::2funny::2funny::2funny:
50 ευρω το λιτρο να παει, αρκει να δω την Κηφισιας χωρις μποτιλιαρισμα στις 8 το πρωι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φτωχή η Ελλάδα; Δεν μας έχει κάνει πλούσιους ο Κυριάκος; Και γιατί έχουμε την 9η ακριβότερη τιμή βενζίνης παγκοσμίως τότε; (Υπήρχαν και μέρες που είχαμε την 3η και την 4η ακριβότερη)
Η Ελλάδα ειπα οτι ειναι φτωχή. Οχι οι Ελληνες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.238
Πόντοι
2.356
Βεβαιως, η αναγνωριση του Γκουαιδο ηταν αν δεν κανω λαθος η πρωτη ενεργεια της κυβερνησης της ΝΔ τον Ιουλιο του 2019.
Ο συγκεκριμενος βεβαια δεν ασκησε ποτέ καμια εξουσια, μενει στις ΗΠΑ, και απο τον προηγουμενο Δεκεμβριο τον καταργησε και τυπικα η εθνοσυνελευση που τον ειχε "εγκρινει" αρχικα.
Η πλακα ειναι οτι τον εχει αναγνωρισει και η Κολομβια απο το 2019 αλλά ο τωρινος προεδρος Πέτρο συνομιλει μονο με τον Μαδουρο
Φαντάσου τι μαλάκα έχουμε για Πρωθυπουργό, που επεμβαίνει στα εσωτερικά ξένης χώρας, αναγνωρίζει έναν πραξικοπηματια και ο λόγος που το κάνει είναι για να φανεί αρεστός στους πάτρωνές του στην Ουάσινγκτον.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
50 ευρω το λιτρο να παει, αρκει να δω την Κηφισιας χωρις μποτιλιαρισμα στις 8 το πρωι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Ελλάδα ειπα οτι ειναι φτωχή. Οχι οι Ελληνες
Ολοι αυτοι που δεν θα ειναι στην Κηφισίας θα στους εχω στειλει εγω κατω απο το σπιτι σου ομως :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
κοιτα τωρα που θα του βαλω εγω την φωτο και το αρθρο και θα πει , 2,30 ειπατε , οχι 2,29

Πάντως, σύμφωνα με τη Μαρία Ζάγκα, πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Ν. Αττικής, η τιμή «πέταξε» στο κέντρο της Αθήνας στα 2,30 ευρώ! Όπως αναφέρει το δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων,

Ξερει ο Αλεξ και δεν ξερει η προεδρος των βενζινοπωλων

Στο λινκ ειναι και η φωτο
Στην Αθηνα ημουν χθες ρε τύπε, με 1,97 εβαλα, δεν ειδα πουθενα να εχει πανω απο 2-2.05, πού το βρηκανε τωρα το πρατηριο με 2.30, δεν ξερω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Στην Αθηνα ημουν χθες ρε τύπε, με 1,97 εβαλα, δεν ειδα πουθενα να εχει πανω απο 2-2.05, πού το βρηκανε τωρα το πρατηριο με 2.30, δεν ξερω.
Ρε μαλακα σαλτα γαμησου
Σου ειπε στην ΑΘηνα ο αλλος 2,30
του λες οχι
Σου βαζω λινκ με φωτο , σου βαζω δηλωση της προεδρου που λεει 2,30 και εσυ μου λες ησουν στην Αθηνα και δεν ειχε 2.30
Εχει μπερδεψει το χωριο σου με την Αθηνα ;; τι νομιζεις οτι ειναι η Αθηνα , μια πλατεια και 2 καφενεια

ρε τι μαλακας που εισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom