διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Είναι γνωστό τοις πάσι:<<Ο Κωλό-γερος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει>>Τα ζαρωμένα μου έφερε μη χε.
Είναι γνωστό τοις πάσι:<<Ο Κωλό-γερος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει>>Τα ζαρωμένα μου έφερε μη χε.
Τις καποταρες Λόλα λες.ΧαχαχαχαΚαπότες που αναφέρατε τι τις χρειάζεστε; Όλες ακάποτα γαμιούνται. Για φθηνή καποτα λειτουργική (δηλαδή που σπάει και χαρίζει περισσότερη ηδονή) ρίξτε μια ματιά στο κατάστημα της Ιάσωνος στα μπουρδέλα, εκείνο με τα κωλοχαρτα και τα απορρυπαντικα. Έχει φοβερές κάποτες. Επίσης πολύ φθηνές και καλές έχουν και τα καταστήματα oggi που πάνε πολλά πουτανάκια να ψωνίζουν καλλυντικά με 2 ευρώ μέχρι να βρουν χορηγο. Μετά (τις) πάνε σε αλλα μαγαζιά πολύ πιο ακριβά.
Όταν πάω να κάνω πέσιμο σε γυναίκα, μου ρίχνει ένα χέσιμο, όλο δικό μου.Είναι γνωστό τοις πάσι:<<Ο Κωλό-γερος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει>>
Τύπε μου καλέ, για αυτο το θέμα που αντιμετωπίζεις, θα πρέπει να σε παραπέμψω στους πλέον ειδικούς του νήματος των Ελλεηνιδων, Σαντ και Πάπια.Όταν πάω να κάνω πέσιμο σε γυναίκα, μου ρίχνει ένα χέσιμο, όλο δικό μου.
Φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία τυπε.Εδώ κάνει 15 λεπτά ή σακούλα στα σούπερ και σε στραβό κοιτάνε άμα δεν θες σακούλα.επι συριζα είχε 4 λεπτά ή σακουλα
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι η δουλειά σου είναι να κόβεις σαλάμια στον Σκλαβενίτη χαχα
To τι παπαριές λέει ο τύπος δεν λέγεται!Είναι σχετικός με την τεχνολογία αλλά στα υπόλοιπα είναι άστα να πάνε!
Οκ, εντελως άσχετος δεν ειναι. Απλώς κρίνει συγκεκριμένα πραγματα.To τι παπαριές λέει ο τύπος δεν λέγεται!Είναι σχετικός με την τεχνολογία αλλά στα υπόλοιπα είναι άστα να πάνε!
Οκ, εντελως άσχετος δεν ειναι. Απλώς κρίνει συγκεκριμένα πραγματα.
Το είπαν και στα σχόλια αυτό βέβαια αλλά σημασία έχει ότι έθιξε το θέμα άρα είναι φίλος μας. Εννοείται ότι στην τεχνολογία γαμάει. Όλοι τον παραδεχόμαστε.
Ε που να φας τη γλώσσα σΤωρα που χαθηκε και η παραγωγη της Θεσσαλιας για την επομενη 5ετια τουλαχιστον,
να δειτε τι ερχεται...
καυλα θα περασει η μεσαια ταξηΤωρα που χαθηκε και η παραγωγη της Θεσσαλιας για την επομενη 5ετια τουλαχιστον,
να δειτε τι ερχεται...