Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.950
Πόντοι
6.166
Ποιον Σιακο ρε τύπε; Αυτός πουλάει και τα κόκκαλα που άλλοι τα χαρίζουν. Όντως τα πουλάει. Εδώ αμελετητα πήγα να πάρω πέρσι για σουβλάκι στα κάρβουνα επειδή βαριομουν να πάω στον τιτανα Λευκαδίτη στην Αθηνάς και μου έβγαλε κοντέρ 12 ευρώ το κιλό και με παραγγελία. Δηλαδή θα πάει να τα πάρει από αλλού για να μου τα φέρει και θα πληρώσω καπέλο; Πάω και μόνος μου!

:2funny:
Ρε Πάπια εσύ δεν μου έγραφες ότι γράφουμε εδώ και καμία προσφορά.Μου έριξε την προσφορά το σύστημα και το ανέβασα δεν ψωνίζω από κανένα από όσα έχω ανεβάσει ούτε τους ξέρω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε Πάπια εσύ δεν μου έγραφες ότι γράφουμε εδώ και καμία προσφορά.Μου έριξε την προσφορά το σύστημα και το ανέβασα δεν ψωνίζω από κανένα από όσα έχω ανεβάσει ούτε τους ξέρω
Για προσφορα δεν είχα γράψει να ανεβαζουμε αν θυμάμαι αλλά σωστό ειναι να ανεβάζουμε έτσι κι αλλιώς για να μαθαίνουμε και τίποτα. Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι όλα ακριβά. Καλά έκανες κι έβαλες το κοτόπουλο.
Το έχουν γαμήσει!!! :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ωρεεεεε ετσι και μπει ο Πάπιας τι εχει να γινει μολις το δει αυτο :rockon::rockon::rockon::rockon:

Βακιουμ ολα ειναι , ετσι λεει ο αρχοντας Παπιας , βακιουμ και ξυσιμο να φυγει η μαυριλα :rockon::rockon::rockon:
Πάλι θα δώσω τα φώτα μου. Όχι κι όλα βάκουμ. Είπαμε. Πρέπει να πουλάνε και χύμα φρέσκα. Παίρνουν όμως κάργα κατεψυγμένα βακουμ και τους έρχονται έτοιμα για κοπή αποψυγμενα. Όλοι και παντού. Έχουν βέβαια και φρέσκα, δεν λέω. Δεν παθαίνεις τίποτα αλλά δεν το λένε ότι είναι κατεψυγμένα. Για αυτό και εξάλλου αλλάζουν πιτς πειπερ στους δίσκους στα κρεοπωλεια. Για να μην τρέχουν τα υγρά από τα κρέατα. Τα κατεψυγμένα τρέχουν πάντα ζουμια. Αν το κρέας βγει από το βάκουμ, αρχίζει και τρέχει γρήγορα η λήξη του. Πρέπει τα βάκουμ να είναι τέντα στεγανά και άμεσα μόλις κοπεί το κρέας στις χώρες τεμαχισμού, να συσκευάζονται. Και βέβαια τα κρέατα μαυρίζουν αν δεν πουληθούν γρήγορα οπότε και για λόγους εμφάνισης πέφτει ξούρα.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το κοπανάκι κοτόπουλο να έχει 8-9 ευρώ το κιλό που είναι ουσιαστικά ένα μέρος από το κομμένο μπουτι. Δηλαδή τα μπούτια έχουν 3-4-5 ευρώ το κιλό ολόκληρα και το κοπανάκι που είναι μια σταλιτσα και μαλιστα με κόκκαλο, έχει ξεφύγει τελείως. Το στήθος επιτρέπεται να έχει 10 και 12 ευρώ; Δεν παύει να είναι κοτόπουλο. Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνο! :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τι ωραιες εποχες τοτε ρε μαν
Τα μελη σοβαρα και συζητησεις με ποιότητα , IQ στον θεό
Μπολντυς , απολυτο αρσενικό , Rednamftw :rockon::rockon::rockon:

Τωρα μονο σαβουρα :coffee:
Τύπε εχω πετύχει σε μελέτη των θεμάτων, τον Αντισθένη να κάνει ποστ ως μέλος. Υπήρξε μέλος το αφεντικό πριν γίνει χαλίφης. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Βλεπω μια στροφη προς τη συγκατοικηση τελευταια σε οι,τι αφορα τη στεγαση στην Αθηνα

Σχετικα γκρουπ στο φεισμπουκ εχουν μεγαλη κινηση...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.685
Πόντοι
8.346

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
F4myD8pWEAEjN5J.jpg

αυριο γυριζουν και οι τελευταιοι αδειουχοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω 3 υπονοδωματια που κα΄θονται
θα μαζεψω 3 μουνια θα το κανω το σπιτι playboy mansion :rockon::rockon::rockon:
θα ερθω και εγω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
εχω 3 υπνοδωμάτια που κα΄θονται
θα μαζεψω 3 μουνια θα το κανω το σπιτι playboy mansion :rockon::rockon::rockon:
Βαλε απο 2 σε καθε δωματιο τυπε, εκει να δεις μαδομουνι και παρτουζα που θα πεσει :headbaning1:

Δε θα βαρεθεις ποτε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Βαλε απο 2 σε καθε δωματιο τυπε, εκει να δεις μαδομουνι και παρτουζα που θα πεσει :headbaning1:

Δε θα βαρεθεις ποτε

2 χωράνε ανετα , ουτως η αλλως ειναι υπνοδωματια για 2 πλο κρεβατι

Τα ζωδια τους πρεπει να δω για να μην τσακώνονται :rockon::rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
με την διαφορα οτι ο νιπλης ειναι πολυ πιο νεος,πολυ ποιο ομορφος και πολυ ποιο πλουσιος...

Πιο νέος και πιο ωραίος δεν το συζητάμε αυτο :coffee:
ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΕΙΜΑΙ
ποσο περιουσία είχε το ρετάλι ο συγχωρεμένος όμως ;; γιατι μπορει να ειμαι φτωχότερος απο αυτον :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Να πανε μακντοναλτς τυπε , 2 ευρω το διπλο τσιζ , βαρανε 2 τετοια και ξανατρωνε την επομενη εβδομαδα :rockon::rockon::rockon:
Ξανατρωνε την άλλη βδομάδα κάτι μισοριξιες αγοράκια και κάτι κοριτσάκια που είναι απ'τα κόκκαλα βγαλμένα...περίπου δέκα ευρώ είναι μια καλή προσέγγιση για αξιοπρεπές χορτασμα.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.660
Πόντοι
456
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το κοπανάκι κοτόπουλο να έχει 8-9 ευρώ το κιλό που είναι ουσιαστικά ένα μέρος από το κομμένο μπουτι. Δηλαδή τα μπούτια έχουν 3-4-5 ευρώ το κιλό ολόκληρα και το κοπανάκι που είναι μια σταλιτσα και μαλιστα με κόκκαλο, έχει ξεφύγει τελείως. Το στήθος επιτρέπεται να έχει 10 και 12 ευρώ; Δεν παύει να είναι κοτόπουλο. Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνο! :confused:
4 μιση χρονια εμειναν για να καταφερω να βγω σε μειωμενη συνταξη , να φευγω απο εδω 4-5 μηνες το χειμωνα να πηγαινω στο αγαπημενο μου μΠουκετ , ψαριαμ τσαμπα ,μπαινεις σε ται μπαρμπεκιου και τρως με 5-8 ευρω εισοδο οισο θες, κοτοπουλο στηθος 1,5-2 ευρω μαξιμουμ ,αντε με τους απατεωνες ,κατεστρεψαν τη χωρα ,δεν θα εχουμε ουτε μακαρονια να παροθμε ,κατσε τωρα απμτη νεα ψρονια πουμ δεν θα επιδοτειται το ρευμα με τα κερια θα καταντησουμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
4 μιση χρονια εμειναν για να καταφερω να βγω σε μειωμενη συνταξη , να φευγω απο εδω 4-5 μηνες το χειμωνα να πηγαινω στο αγαπημενο μου μΠουκετ , ψαριαμ τσαμπα ,μπαινεις σε ται μπαρμπεκιου και τρως με 5-8 ευρω εισοδο οισο θες, κοτοπουλο στηθος 1,5-2 ευρω μαξιμουμ ,αντε με τους απατεωνες ,κατεστρεψαν τη χωρα ,δεν θα εχουμε ουτε μακαρονια να παροθμε ,κατσε τωρα απμτη νεα ψρονια πουμ δεν θα επιδοτειται το ρευμα με τα κερια θα καταντησουμε

Να λες και ευχαριστω που θα παρεις και συνταξη
Οι επόμενοι θα παρουν τα αρχιδια του Κουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom