RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.026
- Πόντοι
- 3.556
τυπε παει καπου το μυαλο μου για την αιτια χωρισμου. αρχιζει απο μα, και τελειωνει σε τσουκα τωρα εξηγειται η ιστορια.τον χωρισε γιατι την έκλεβε στα διοδια και στις βενζινες
τυπε παει καπου το μυαλο μου για την αιτια χωρισμου. αρχιζει απο μα, και τελειωνει σε τσουκα τωρα εξηγειται η ιστορια.τον χωρισε γιατι την έκλεβε στα διοδια και στις βενζινες
Εγώ έφυγα μπαρμπάδι.
Έ θα σε γαμήσωΣε παρατησε μόλις έμαθε οτι εισαι τηγανοκέφαλος ;
κριμα ...
ΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ!!!!Έ θα σε γαμήσω
Πόσο μουνόπανο μπορεί να είσαι ρετρέ.....τυπε παει καπου το μυαλο μου για την αιτια χωρισμου. αρχιζει απο μα, και τελειωνει σε τσουκα τωρα εξηγειται η ιστορια.
ΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ!!!!
Δεν υπάρχει ιστορία....ΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ!!!!
μια συντομη παρενθεση απο το σκουπιδιασμα. τις προαλλες ειδα μαρακι ματσουκα αγιου νικολαου με το κοπροσκυλο βολτα. μιλαμε για πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση σουλουπιου
αν και πατσαβουροφατσα
Όσο τρίμπουστας κωλόγερος είσαι που πάει στα τσοντοσινεμά για να ρουφήξει σπέρμα,τόσο Μπελέρης είμαι....Αυτη ηθελε να βγαλει το παιδι Αλέξανδρο και αυτος Sali , οπως τον Μπερισα
Στο εχω ξαναπει ,αλλα το αλβανικό σου IQ δεν σε βοηθαει , δεν παω εγω στα σινεμα , ο Νταιμας παει .. ολο το σαητ το ξερει , εκτος απο εσενα τον μαλάκα , μην απορεις οποτεΌσο τρίμπουστας κωλόγερος είσαι που πάει στα τσοντοσινεμά για να ρουφήξει σπέρμα,τόσο Μπελέρης είμαι....
πρωι ηταν, περναγα με γυναικα και παιδια. γυρισα το κεφαλι 180 μοιρε να δω κωλαρακι, φορουσε ενα απο αυτα τα κολαν της γυμναστικησ. ξερεις απο αυτα που κλειβουν λιγο τα γιογκα παντς. εξαιρετικα ενδιαφερονΓια πες , για πες
πρωι ηταν, περναγα με γυναικα και παιδια. γυρισα το κεφαλι 180 μοιρε να δω κωλαρακι, φορουσε ενα απο αυτα τα κολαν της γυμναστικησ. ξερεις απο αυτα που κλειβουν λιγο τα γιογκα παντς. εξαιρετικα ενδιαφερον
την ξερεις? αν ναι την εχεις γαμησει?Το Μαράκι ήταν ;;
Και με τον αλβανόφωνο φιλος μας τι συνδεση υπάρχει ;; ( το φίλος σε αυτακια )
Αλλά λένε άλλοι εδώ για σένα αρβανίτη με το αλβανικό ντι εν έϊ...Στο εχω ξαναπει ,αλλα το αλβανικό σου IQ δεν σε βοηθαει , δεν παω εγω στα σινεμα , ο Νταιμας παει .. ολο το σαητ το ξερει , εκτος απο εσενα τον μαλάκα , μην απορεις οποτε
Γλυφάδα την είδες?πρωι ηταν, περναγα με γυναικα και παιδια. γυρισα το κεφαλι 180 μοιρε να δω κωλαρακι, φορουσε ενα απο αυτα τα κολαν της γυμναστικησ. ξερεις απο αυτα που κλειβουν λιγο τα γιογκα παντς. εξαιρετικα ενδιαφερον
την ξερεις? αν ναι την εχεις γαμησει?
Η Αλβανια παει τραινο. Οικοδομηση στο φουλ, τουρισμος χτυπαει λιμιτ απ καθε χρονο, οι εργατικοι μεταναστες τους στελνουν ζεστο παραδακι απο βορειοευρωπαικες χωρες και οι νοικοκυρες γυναικες πισω, τα κανουν μασουρι.
Σε λιγα χρονια θα μπουνε και ΕΕ και ποιος τους πιανει...
Δεν έχει τόσα λεφτά για να παίξει εκεί.την ξερεις? αν ναι την εχεις γαμησει?