Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.026
Πόντοι
3.556
τον χωρισε γιατι την έκλεβε στα διοδια και στις βενζινες
τυπε παει καπου το μυαλο μου για την αιτια χωρισμου. αρχιζει απο μα, και τελειωνει σε τσουκα :coffee: τωρα εξηγειται η ιστορια.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.415
Πόντοι
6.536
τυπε παει καπου το μυαλο μου για την αιτια χωρισμου. αρχιζει απο μα, και τελειωνει σε τσουκα :coffee: τωρα εξηγειται η ιστορια.
Πόσο μουνόπανο μπορεί να είσαι ρετρέ.....
Παίζεις με τον πόνο μου.....

:undecided:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.026
Πόντοι
3.556
μια συντομη παρενθεση απο το σκουπιδιασμα. τις προαλλες ειδα μαρακι ματσουκα αγιου νικολαου με το κοπροσκυλο βολτα. μιλαμε για πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση σουλουπιου :wanker:
:wanker::wanker: αν και πατσαβουροφατσα:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.810
Πόντοι
12.756
μια συντομη παρενθεση απο το σκουπιδιασμα. τις προαλλες ειδα μαρακι ματσουκα αγιου νικολαου με το κοπροσκυλο βολτα. μιλαμε για πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση σουλουπιου :wanker:
:wanker::wanker: αν και πατσαβουροφατσα:coffee:

Για πες , για πες :coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.415
Πόντοι
6.536
Αυτη ηθελε να βγαλει το παιδι Αλέξανδρο και αυτος Sali , οπως τον Μπερισα
Όσο τρίμπουστας κωλόγερος είσαι που πάει στα τσοντοσινεμά για να ρουφήξει σπέρμα,τόσο Μπελέρης είμαι....

:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.810
Πόντοι
12.756
Όσο τρίμπουστας κωλόγερος είσαι που πάει στα τσοντοσινεμά για να ρουφήξει σπέρμα,τόσο Μπελέρης είμαι....

Στο εχω ξαναπει ,αλλα το αλβανικό σου IQ δεν σε βοηθαει , δεν παω εγω στα σινεμα , ο Νταιμας παει .. ολο το σαητ το ξερει , εκτος απο εσενα τον μαλάκα , μην απορεις οποτε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.026
Πόντοι
3.556
πρωι ηταν, περναγα με γυναικα και παιδια. γυρισα το κεφαλι 180 μοιρε :coffee:να δω κωλαρακι, φορουσε ενα απο αυτα τα κολαν της γυμναστικησ. ξερεις απο αυτα που κλειβουν λιγο τα γιογκα παντς. εξαιρετικα ενδιαφερον:bigdick:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.810
Πόντοι
12.756
πρωι ηταν, περναγα με γυναικα και παιδια. γυρισα το κεφαλι 180 μοιρε :coffee:να δω κωλαρακι, φορουσε ενα απο αυτα τα κολαν της γυμναστικησ. ξερεις απο αυτα που κλειβουν λιγο τα γιογκα παντς. εξαιρετικα ενδιαφερον:bigdick:

Το Μαράκι ήταν ;; :coffee:

Και με τον αλβανόφωνο φιλος μας τι συνδεση υπάρχει ;; ( το φίλος σε αυτακια )

• Χαχα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.415
Πόντοι
6.536
Στο εχω ξαναπει ,αλλα το αλβανικό σου IQ δεν σε βοηθαει , δεν παω εγω στα σινεμα , ο Νταιμας παει .. ολο το σαητ το ξερει , εκτος απο εσενα τον μαλάκα , μην απορεις οποτε
Αλλά λένε άλλοι εδώ για σένα αρβανίτη με το αλβανικό ντι εν έϊ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Η Αλβανια παει τραινο. Οικοδομηση στο φουλ, τουρισμος χτυπαει λιμιτ απ καθε χρονο, οι εργατικοι μεταναστες τους στελνουν ζεστο παραδακι απο βορειοευρωπαικες χωρες και οι νοικοκυρες γυναικες πισω, τα κανουν μασουρι.
Σε λιγα χρονια θα μπουνε και ΕΕ και ποιος τους πιανει...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.415
Πόντοι
6.536
Γλυφάδα την είδες?

Γέννημα θρέμμα της περιοχής....
Ο πατέρας τους αν δεν κάνω λάθος είχε οπτικά στην Γλυφάδα και στην Αργυρούπολη.

• Like

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.810
Πόντοι
12.756
την ξερεις? αν ναι την εχεις γαμησει?

όχι ρε,

την αδερφή της πολυ παλαιότερα , απλα ενα γεια λέγαμε οταν βρισκόμασταν σε κοινές παρέες κτλ και να εχουμε μιλήσει καμιά 7-8 φορές λιγο παραπάνω απο το κανονικό
Φίλους είχα που την ειχανε :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.810
Πόντοι
12.756
Η Αλβανια παει τραινο. Οικοδομηση στο φουλ, τουρισμος χτυπαει λιμιτ απ καθε χρονο, οι εργατικοι μεταναστες τους στελνουν ζεστο παραδακι απο βορειοευρωπαικες χωρες και οι νοικοκυρες γυναικες πισω, τα κανουν μασουρι.
Σε λιγα χρονια θα μπουνε και ΕΕ και ποιος τους πιανει...

Εμ γι αυτο τον εχουν φαει τα χιλιομετρα τον Μαρκησιο , παει πάνω και κανονιζει στο κωριό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom