Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.411
Πόντοι
6.536
Μαλάκα νομιζω εισαι μυρωδιάς ..
Πριν δεκα χρόνια , μπορει και λιγα παραπανω τα ειχε με τον Βιγκοπουλο , τον φαρμακεμπορα ..
Παρολα αυτα οποιος ηθελε την γαμούσε κιολας .. δεν υπηρχε κανα πρόβλημα

Η μανα , η Κα Ελενη , ηταν βδομαδα παρα εβδομαδα στο σπιτι της μανας της πρωην μου , ασε τι μαθαινα απο πρωτο χερι
Πρίν από αυτόν τον χαζό...
Για πες....
Ισχύει ότι την έπιασε επ αυτοφώρω με 2?

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.022
Πόντοι
3.556
Πριν δεκα χρόνια , μπορει και λιγα παραπανω τα ειχε με τον Βιγκοπουλο , τον φαρμακεμπορα ..
Παρολα αυτα οποιος ηθελε την γαμούσε κιολας .. δεν υπηρχε κανα πρόβλημα , χωρις αντιτιμο

Η μανα της , η Κα Ελενη , ηταν βδομαδα παρα εβδομαδα στο σπιτι της μανας της πρωην μου , ασε τι μαθαινα απο πρωτο χερι
Τύπε ξέρεις πρόσωπα και πράγματα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.807
Πόντοι
12.756
Μπηκε Μπραμπ

κάντε οτι λεγαμε κάτι άλλο :coffee:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.600
Πόντοι
456
Οι Έλληνες είναι για χωριάτικο της πλάκας που τους φτιάχνουν πλέον, για πολυτελείας που είναι σπόγκος, για μπριοζακι και τοστακι σφουγγάρι. Δεν τρώει βαριά ψωμιά γενικότερα.
ζυμωνε μια θεια μου στη Κρητη οπου εχω καταγωγη ,γεννημενη το 1929 καταλαβαινετε τωρα τι νοικοκυρες ηταν αυτες ,ενταξει ηταν αλλη γευση ,βεβαια εκει ηξεραν και που θα βρουν καποια αλευρια που θαμ ηταν και καπως πιο ποιοτικα ισως

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Να μαζευτούμε να βάλουμε ρεφενέ για να νοικιάσουμε κάνα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην φουκαριάρα την Φον Ντερ Λάιεν. Είναι τόσο ακριβά που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει η καημένη...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
Παρολα αυτα οποιος ηθελε την γαμούσε κιολας .. δεν υπηρχε κανα πρόβλημα , χωρις αντιτιμο

Η μανα της , η Κα Ελενη , ηταν βδομαδα παρα εβδομαδα στο σπιτι της μανας της πρωην μου , ασε τι μαθαινα απο πρωτο χερι
Πιασαρικο το θεμα σας.παρακαλω συνεχίστε

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Να μαζευτούμε να βάλουμε ρεφενέ για να νοικιάσουμε κάνα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην φουκαριάρα την Φον Ντερ Λάιεν. Είναι τόσο ακριβά που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει η καημένη...
Εμπαινες Ουρσουλα τυπε;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.600
Πόντοι
456
ζυμωνε μια θεια μου στη Κρητη οπου εχω καταγωγη ,γεννημενη το 1929 καταλαβαινετε τωρα τι νοικοκυρες ηταν αυτες ,ενταξει ηταν αλλη γευση ,βεβαια εκει ηξεραν και που θα βρουν καποια αλευρια που θαμ ηταν και καπως πιο ποιοτικα ισως
γεννημενη το 39 ηθελα να γραψω

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.743
Πόντοι
216

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εκείνες ήταν άλλη κατηγορία γυναικών. Ναι μεν δεν είχαν κανένα κομφόρ και ήταν ομολογουμένως πολύ πιο σκληρό το επίπεδο ζωής αλλά τότε τα αγαθά ήταν ολα λουκούμια και οι ικανότητες τους μυθικές.
Σήμερα δεν ξέρουν
να βράσουν ούτε ένα αυγό σωστά.

:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι δουλειά έχει ο ντάκος θα μας βγάλουν στον ντάκο;

Τέτοια πες μου έχω προικιο 400 ελιές..... Τι να τα κάνω τα λεφτά;
Αμάξι έχω μηχανή έχω ίντερνετ έχω γυναίκα έχω που να μην είχα, με βάζεις σε πρόβλημα τώρα. τι επένδυση; Θα επενδύσω στον αθλητικό τουρισμό, κάτι ξένοι έρχονται Ελλάδα ανοργάνωτοι. με τα αυτοκίνητα τους χρειάζεται πιο οργανωμένα πράγματα all inclusive καταστασεις
Αν έχεις ελιές μην το σκέφτεσαι. Βρες κάπου να στις κάνουν λάδι και πουλά το μέσα από το σπίτι σου. Στο μιλητο από στόμα σε στόμα και θα έρχονται τρέχοντας χωρίς να ρισκάρεις. Όσον αφορά τον ντακο εννοώ την κριθαροκοκουλουρα η το παξιμάδι με τομάτα, ξινομυζήθρα, τριμμένη τομάτα και ελιές.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.022
Πόντοι
3.556
Εκείνες ήταν άλλη κατηγορία γυναικών. Ναι μεν δεν είχαν κανένα κομφόρ και ήταν ομολογουμένως πολύ πιο σκληρό το επίπεδο ζωής αλλά τότε τα αγαθά ήταν ολα λουκούμια και οι ικανότητες τους μυθικές.
Σήμερα δεν ξέρουν
να βράσουν ούτε ένα αυγό σωστά.

:2funny:
Έλα παικταρα πάπια τρώω λουκουμάδες 4 ευρώ η μερίδα από Γαλυφιανακη λίγο ζυμάρι μέλι ποιος ξέρει τί κανέλα και τριμμένο καρύδι εισαγωγής

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έλα παικταρα πάπια τρώω λουκουμάδες 4 ευρώ η μερίδα από Γαλυφιανακη λίγο ζυμάρι μέλι ποιος ξέρει τί κανέλα και τριμμένο καρύδι εισαγωγής
Έλα ρε γίγαντα. Πήγαινε αύριο στον Κτιστάκη Σωκράτους 59 να γευτείς κάτι διαφορετικό. Μικροί λουκουμάδες με το μέλι να έχει μπουκάρει μέσα τους. Κρατς και θα χύνεται στο λαρύγγι σου. Άλλο στυλ. :rockon:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.022
Πόντοι
3.556
Έλα ρε γίγαντα. Πήγαινε αύριο στον Κτιστάκη Σωκράτους 59 να γευτείς κάτι διαφορετικό. Μικροί λουκουμάδες με το μέλι να έχει μπουκάρει μέσα τους. Κρατς και θα χύνεται στο λαρύγγι σου. Άλλο στυλ. :rockon:
Έχω φάει από τον Κτιστάκη αλλά τώρα καλοκαίρι μου πέφτει μακριά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτός νομίζω ρίχνει και σουσάμι από πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom