Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.416
- Πόντοι
- 6.536
Η πρώην σύζυγος φταίει που με τράβηξε στα ξένα....η επαρχια εχει ποτισει και τους τροπους σου
Η πρώην σύζυγος φταίει που με τράβηξε στα ξένα....η επαρχια εχει ποτισει και τους τροπους σου
και χουλιγκαν τυπε. τηλεκαρτα παιρνεις μαζι στο πεσιμο και τηλεφωνακι γραμμενο σε χαρτακι. ωστε αν σε δεσουν να εισαι αδειος. προχωραμεη τηλεκαρτα σημαινει μαφιοζους
Α ρε κακομοίρη Λιόσα....
πες μας ρε μαλακα που ψοφαμε για ιστοριαΗ πρώην σύζυγος φταίει που με τράβηξε στα ξένα....
Σωραιος τυπε,η Ανδρος φημιζεται για τα ψαρονεφρια τηςΠλεμπαιοι φτωχαντζες σήμερα θα φτιάξω ψαρονέφρι σπέσιαλ ο ψαράς που μου το έφερε μου είπε το πιάσανε στην Άνδρο ξημερώματα
χωρισμενος εισαι τυπε? τι παιχτηκε? ανοιξε την καρδια σου εδω στα παιδιαΗ πρώην σύζυγος φταίει που με τράβηξε στα ξένα....
πες και για τον δημαρχο που εχουν αιχμαλωτοΜαλακα δημοτολόγιο Αθηνων , ψηφίζω Θησείο , ελα πες μας εσυ για αυτοδυναμία στην Χειμαρρα
Απόγονε του Πύρρο Δήμα, Λεωνίδα Σαμπάνη και Βίκτωρα Μήτρου
χωρισμενος εισαι τυπε? τι παιχτηκε? ανοιξε την καρδια σου εδω στα παιδια
Ε,τι σόι Γλυφαδιώτης είσαι μωρ μαλάκα.Μαλακα δημοτολόγιο Αθηνων , ψηφίζω Θησείο , ελα πες μας εσυ για αυτοδυναμία στην Χειμαρρα
Απόγονε του Πύρρο Δήμα, Λεωνίδα Σαμπάνη και Βίκτωρα Μήτρου
2,040 η βενζίνη εδώ γαμω το σπίτι τουςΤο νημα ειναι για τον πληθωρισμο του ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΛΗ ρε γαμημενοι
χωρισμενος εισαι τυπε? τι παιχτηκε? ανοιξε την καρδια σου εδω στα παιδια
μην βριζεις2,040 η βενζίνη εδώ γαμω το σπίτι τους
Το ελυσε το θεμα η πρωθυπουργαρα μας τυπε,οποτε ασχολουμαστε με αλλα θεματαΤο νημα ειναι για τον πληθωρισμο του ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΛΗ ρε γαμημενοι
πες να το πει στον Αλεξ , να παει να κλαψει στην αγκαλιά τουμην βριζεις
Ντρέπομαι να βάλω στη πόρσε τύπε, περιμένω να πάει 5 να φουλαρω2,040 η βενζίνη εδώ γαμω το σπίτι τους
Εγώ έφυγα μπαρμπάδι.τον χωρισε γιατι την έκλεβε στα διοδια και στις βενζινες
ΘΑ ΠΑΩνα πας στον αλεξ ρε μουνη να κλαψεις στην αγκαλια του