Η δική σας? Εννοειται.
Εγω εχω παει στην Κω με αυτοκινητο για 10 μερες, και δεν εβαλα βενζινη ούτε μια φορα. Το ειχα γεμισει απο Αθηνα. Εσεις να βαζετε εκει, αφου γουσταρετε. Στ' αρχιδια μας ποσο εχει η βενζινη στην Κω, με τις μηδαμινές διαδρομες.
Η δική σας? Εννοειται.
Εγω εχω παει στην Κω με αυτοκινητο για 10 μερες, και δεν εβαλα βενζινη ούτε μια φορα. Το ειχα γεμισει απο Αθηνα. Εσεις να βαζετε εκει, αφου γουσταρετε. Στ' αρχιδια μας ποσο εχει η βενζινη στην Κω, με τις μηδαμινές διαδρομες.
Αλεξ σοβαρα τωρα τα παντα ειναι πανακριβα....και αντε γαμα την βενζινη ας πουμε εδω μιλαμε για διπλασιασμο και τριπλασιασμο τιμων σε ειδη διατροφης....ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ φουλ...
Η δική σας? Εννοειται.
Αλεξ σοβαρα τωρα τα παντα ειναι πανακριβα....και αντε γαμα την βενζινη ας πουμε εδω μιλαμε για διπλασιασμο και τριπλασιασμο τιμων σε ειδη διατροφης....ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ φουλ...
Επειδη η μεγαλυτερη διαδρομη στην Κω ειναι 10 χλμ η βενζινη ειναι οκ να ειναι 3 ευρω
Αφου ειναι 10 χλμ ας παει και 50 ευρω η βενζινη , σιγα , 10 χλμ ειναι
Αρα λογικα στην Ελλαδα που η μεγαλυτερη διαδρομη ειναι απο καλαματα μεχρι Εβρο η βενζινη πρεπει να εχει 0.26 σεντς
Επειδη η μεγαλυτερη διαδρομη στην Κω ειναι 10 χλμ η βενζινη ειναι οκ να ειναι 3 ευρω
Αφου ειναι 10 χλμ ας παει και 50 ευρω η βενζινη , σιγα , 10 χλμ ειναι
Αρα λογικα στην Ελλαδα που η μεγαλυτερη διαδρομη ειναι απο καλαματα μεχρι Εβρο η βενζινη πρεπει να εχει 0.26 σεντς
Κριτηρια αξιολογησης τιμης βενζινης ΝΔκρατη
Το μεγιστο της διαδρομης που μπορει να κανεις απο το σημείο που μενεις μεχρι τα συνορα σου ή θαλασσα πορθμειο κτλ ..
Κριτηρια αξιολογησης τιμης βενζινης ΝΔκρατη
Το μεγιστο της διαδρομης που μπορει να κανεις απο το σημείο που μενεις μεχρι τα συνορα σου ή θαλασσα πορθμειο κτλ ..
αυτό το τηλεοπτικό σανό.... μου θυμίζει το μαλάκα τον Κουλούρη που γυρνούσε τις καφετέριες για να αποδείξει ότι ο καφές στην Ελλάδα δεν είναι ακριβός, άρα η οικονομία ήταν μια χαρά.
Ναι η βενζίνη ακριβαίνει το καλοκαίρι και το χειμώνα ακριβαίνει το πετρέλαιο θέρμανσης και ανάποδα. Χρόνια τώρα.
Το θέμα είναι τι παίζει με την εθνική οικονομία, μπορεί ένας μέσος άνθρωπος ή μια μέση οικογένεια να πάει στην Κω και να νοικιάσει αυτοκίνητο να κάνει 1 εβδομάδα διακοπές; Γιατί ο Δανός τουρίστας 3 ευρώ το θεωρεί ευκαιρία για τη βενζίνη. Μόνο που ο Δανός παίρνει 4Κ για μια δουλειά που στην Ελλάδα κάποιος παίρνει 800 ευρώ.
Το ζήτημα με την Ελλάδα είναι να υπάρξει σταθερότητα και όχι pass - pass Παρασκευάς. Να μπορεί ο μέσος εργαζόμενος να καλύψει τις ανάγκες του. Αυτό είναι το στοίχημα για την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ρίξει φόρους παντού, είχε βάλει δηλαδή λεφτά στα ταμεί του κράτους κάτι που πάντα είναι καλό ,αλλά υστερούσε στην αποτελεσματικότητα.
Δεν υπαρχει πιο διασκεδαστικό απο το να βλεπεις εναν που του κόβει λιγο να προσπαθει να γραψει κάποια δικαιολογία για την κάθε μαλακια που γινεται
Ειδικά επειδη οπως ειπα σου κόβει λίγο δυσκολευεσαι να βρεις επιχειρημα που να εχει κάποια βάση,
γιατι η βαση εχει χαθεί απο την λογική της πραξης , οποτε καταντας να γραφεις κάτι τραγελαφικές μαλακίες
που γινονται ακόμα χειρότερες επειδη δεν εισαι βλακας να βρεις τις σωστες..
Δηλαδη αν ρωταγες εναν ηλίθιο εντελως ,
με IQ λιγο πάνω απο το να θεωρειται καθυστερημένος μπορει να σου ελεγε καλυτερες δικαιολογιες
Επειδη ετσι σκεφτεται το μυαλο του , ετσι δουλευει η νοημοσυνη του
Μπορει να σου ελεγε ας πουμε , ε κατεβηκε μια μαγισσα απο τον Ουρανο και με το ραβδακι αλλαξε τις τιμες το βραδυ και δεν το καταλαβε κανεις , και να αρχισει να γελαει με τις μυξες του να τρεχουν προς το στομα του ..
Φυσικα και ολοι ξερουν οτι η βενζινη ανεβαινει η τιμη της στα νησια το καλοκαιρι , οπως και το πετρελαιο τον χειμωνα στις επαρχιες , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ειναι 3 ευρω .. δεν ειναι τοσο η αυξηση , ειναι η τιμη που ηταν ηδη ανεβασμενη .. Ειχε ποτέ διαφορα 1 ευρω απο ηπειρωτικη ελλαδα σε νησι καλοκαιρι η τιμη ;; Δεν θυμαμαι , αλλα δεν νομιζω κιολας
Γελοιοποίησαι .. καλά δεν μας νοιαζει και τόσο , γιατι διασκεδαζουμε