Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Η δική σας? Εννοειται.
Εγω εχω παει στην Κω με αυτοκινητο για 10 μερες, και δεν εβαλα βενζινη ούτε μια φορα. Το ειχα γεμισει απο Αθηνα. Εσεις να βαζετε εκει, αφου γουσταρετε. Στ' αρχιδια μας ποσο εχει η βενζινη στην Κω, με τις μηδαμινές διαδρομες.
Αλεξ έχει ζέστη.
Αστο να παει στα κομμάτια ΓΤΧΚΤΠΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
kos.png

παραλιγο αφεντικο
Ναι ρε τύπε, θα γυριζω καθε μερα πανω κατω το νησι, για να εχω να γκρινιαζω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Η δική σας? Εννοειται.
Εγω εχω παει στην Κω με αυτοκινητο για 10 μερες, και δεν εβαλα βενζινη ούτε μια φορα. Το ειχα γεμισει απο Αθηνα. Εσεις να βαζετε εκει, αφου γουσταρετε. Στ' αρχιδια μας ποσο εχει η βενζινη στην Κω, με τις μηδαμινές διαδρομες.
Αλεξ σοβαρα τωρα τα παντα ειναι πανακριβα....και αντε γαμα την βενζινη ας πουμε εδω μιλαμε για διπλασιασμο και τριπλασιασμο τιμων σε ειδη διατροφης....ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ φουλ...

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Η δική σας? Εννοειται.
ειστε σοβαρη κυβερνηση ...
μας εχετε ολους γραμενους στ αρχιδια σας ...
παντα η σκατοδεξια παρτακηδες ειναι ...

να προσεχεις εχει κακιες συνηθειες η δεξια που υποστιριζεις ...
τρωει τα παιδια της ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Αλεξ έχει ζέστη.
Αστο να παει στα κομμάτια ΓΤΧΚΤΠΣ
Εσυ μου μιλησες. Αν δεν θελεις απαντησεις, μην μου απευθυνεις το λογο. Εγω ειμαι με το κλιματιστικο με 20 βαθμους και νιωθω μια χαρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλεξ σοβαρα τωρα τα παντα ειναι πανακριβα....και αντε γαμα την βενζινη ας πουμε εδω μιλαμε για διπλασιασμο και τριπλασιασμο τιμων σε ειδη διατροφης....ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ φουλ...
Την εξαντλησαμε την βενζινη στην Κω? Θα μιλησουμε για σουπερ μαρκετ τωρα?

ειστε σοβαρη κυβερνηση ...
μας εχετε ολους γραμενους στ αρχιδια σας ...
παντα η σκατοδεξια παρτακηδες ειναι ...

να προσεχεις εχει κακιες συνηθειες η δεξια που υποστιριζεις ...
τρωει τα παιδια της ...
Ποιοι ειστε οι "ολοι"?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ναι ρε τύπε, θα γυριζω καθε μερα πανω κατω το νησι, για να εχω να γκρινιαζω.
ειπες μεγιστη διαδρομη 10χιλιομετρα ενω ειναι 45+45 πηγαινε-ελα (μη προσθεσω και ερκοντισιον μεσα).
μονο 4.5 (ή 9) φορες εξω επεσες ρε τυπε νταξει:coffee: σταρχιδια μας η κως για αλλους λογους, αλλα 10χλμ δεν ειναι, εκτος αν κατσεις ολη μερα στο ξενοδοχειο, τρομερες διακοπες.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Εσυ μου μιλησες. Αν δεν θελεις απαντησεις, μην μου απευθυνεις το λογο. Εγω ειμαι με το κλιματιστικο με 20 βαθμους και νιωθω μια χαρα.

Ποιοι ειστε οι "ολοι"?
Βρε παπαρομαλακα μπραβοκουλη ποιος σ μιλησε?!? Εγώ ν μιλησω να πω τι με ενα αρχιδι σα του λόγου σου??? Εσυ μου εκανες παράθεση στα καλά καθούμενα το μύνημα μου. Τραβα κ γαμησου καραγκιόζη δεξιε . Δεν μπορώ μεσημεριατικα με τις μαλακίες σου, μπινε

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756

Ποιοι ειστε οι "ολοι"?
ναι αυτο που καιει τον κοζμακη .....δινω περιοδο 4 μηνων να φτιαξουν καπως τα πραγματα και να γινουν κινησεις...
μετα.........:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.911
Πόντοι
12.756
Επειδη η μεγαλυτερη διαδρομη στην Κω ειναι 10 χλμ η βενζινη ειναι οκ να ειναι 3 ευρω :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Αφου ειναι 10 χλμ ας παει και 50 ευρω η βενζινη , σιγα , 10 χλμ ειναι
Αρα λογικα στην Ελλαδα που η μεγαλυτερη διαδρομη ειναι απο καλαματα μεχρι Εβρο η βενζινη πρεπει να εχει 0.26 σεντς

πρεπει να ειναι ρεκορ μαλακίας αυτο ..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Επειδη η μεγαλυτερη διαδρομη στην Κω ειναι 10 χλμ η βενζινη ειναι οκ να ειναι 3 ευρω :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Αφου ειναι 10 χλμ ας παει και 50 ευρω η βενζινη , σιγα , 10 χλμ ειναι
Αρα λογικα στην Ελλαδα που η μεγαλυτερη διαδρομη ειναι απο καλαματα μεχρι Εβρο η βενζινη πρεπει να εχει 0.26 σεντς

πρεπει να ειναι ρεκορ μαλακίας αυτο ..
και τι το θες τ'αμαξι εσυ ε;
να παρεις το τρενακι που ειναι και ασφαλες :truce:

Μεχρι εβρο δινεις και ενα ντεποζιτο σε διοδια εν τω μεταξυ :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.911
Πόντοι
12.756
Κριτηρια αξιολογησης τιμης βενζινης ΝΔκρατη
Το μεγιστο της διαδρομης που μπορει να κανεις απο το σημείο που μενεις μεχρι τα συνορα σου ή θαλασσα πορθμειο κτλ ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.911
Πόντοι
12.756
Ενταξει παιδια το λυσαμε και αυτο

Αφου ειναι ακριβα τα εισιτηρια , ειναι ακριβα τα σουπερ μαρκετ , αφου ειναι ακριβα ολα ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΥΝΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ;;;;

Συλλογική ανθρωπου με κάποια σύνδρομο σίγουρα ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Βρε παπαρομαλακα μπραβοκουλη ποιος σ μιλησε?!? Εγώ ν μιλησω να πω τι με ενα αρχιδι σα του λόγου σου??? Εσυ μου εκανες παράθεση στα καλά καθούμενα το μύνημα μου. Τραβα κ γαμησου καραγκιόζη δεξιε . Δεν μπορώ μεσημεριατικα με τις μαλακίες σου, μπινε
Ξίδι

Ενταξει παιδια το λυσαμε και αυτο

Αφου ειναι ακριβα τα εισιτηρια , ειναι ακριβα τα σουπερ μαρκετ , αφου ειναι ακριβα ολα ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΥΝΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ;;;;

Συλλογική ανθρωπου με κάποια σύνδρομο σίγουρα ..
Η συλλογιστική (οχι συλλογική) ανθρωπου που αλλο διαβαζει και αλλο καταλαβαινει, ειναι επισης καποιο συνδρομο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Κριτηρια αξιολογησης τιμης βενζινης ΝΔκρατη
Το μεγιστο της διαδρομης που μπορει να κανεις απο το σημείο που μενεις μεχρι τα συνορα σου ή θαλασσα πορθμειο κτλ ..
Με διασκεδαζεις τύπε, που ξαφνικα πηρατε χαμπαρι μετα απο 30 χρονια οτι ανεβαινει η βενζινη στα νησια το καλοκαιρι

Ετσι, να σας βλεπω να κλαιτε και να λυσσατε θελω

41%

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.517
Πόντοι
9.297

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.135
Πόντοι
3.846
αυτό το τηλεοπτικό σανό.... μου θυμίζει το μαλάκα τον Κουλούρη που γυρνούσε τις καφετέριες για να αποδείξει ότι ο καφές στην Ελλάδα δεν είναι ακριβός, άρα η οικονομία ήταν μια χαρά.

Ναι η βενζίνη ακριβαίνει το καλοκαίρι και το χειμώνα ακριβαίνει το πετρέλαιο θέρμανσης και ανάποδα. Χρόνια τώρα.
Το θέμα είναι τι παίζει με την εθνική οικονομία, μπορεί ένας μέσος άνθρωπος ή μια μέση οικογένεια να πάει στην Κω και να νοικιάσει αυτοκίνητο να κάνει 1 εβδομάδα διακοπές; Γιατί ο Δανός τουρίστας 3 ευρώ το θεωρεί ευκαιρία για τη βενζίνη. Μόνο που ο Δανός παίρνει 4Κ για μια δουλειά που στην Ελλάδα κάποιος παίρνει 800 ευρώ.

Το ζήτημα με την Ελλάδα είναι να υπάρξει σταθερότητα και όχι pass - pass Παρασκευάς. Να μπορεί ο μέσος εργαζόμενος να καλύψει τις ανάγκες του. Αυτό είναι το στοίχημα για την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ρίξει φόρους παντού, είχε βάλει δηλαδή λεφτά στα ταμεί του κράτους κάτι που πάντα είναι καλό ,αλλά υστερούσε στην αποτελεσματικότητα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.911
Πόντοι
12.756
Με διασκεδαζεις τύπε, που ξαφνικα πηρατε χαμπαρι μετα απο 30 χρονια οτι ανεβαινει η βενζινη στα νησια το καλοκαιρι

Ετσι, να σας βλεπω να κλαιτε και να λυσσατε θελω

41%

Δεν υπαρχει πιο διασκεδαστικό απο το να βλεπεις εναν που του κόβει λιγο να προσπαθει να γραψει κάποια δικαιολογία για την κάθε μαλακια που γινεται

Ειδικά επειδη οπως ειπα σου κόβει λίγο δυσκολευεσαι να βρεις επιχειρημα που να εχει κάποια βάση,
γιατι η βαση εχει χαθεί απο την λογική της πραξης , οποτε καταντας να γραφεις κάτι τραγελαφικές μαλακίες
που γινονται ακόμα χειρότερες επειδη δεν εισαι βλακας να βρεις τις σωστες..

Δηλαδη αν ρωταγες εναν ηλίθιο εντελως ,
με IQ λιγο πάνω απο το να θεωρειται καθυστερημένος μπορει να σου ελεγε καλυτερες δικαιολογιες
Επειδη ετσι σκεφτεται το μυαλο του , ετσι δουλευει η νοημοσυνη του
Μπορει να σου ελεγε ας πουμε , ε κατεβηκε μια μαγισσα απο τον Ουρανο και με το ραβδακι αλλαξε τις τιμες το βραδυ και δεν το καταλαβε κανεις , και να αρχισει να γελαει με τις μυξες του να τρεχουν προς το στομα του ..

Φυσικα και ολοι ξερουν οτι η βενζινη ανεβαινει η τιμη της στα νησια το καλοκαιρι , οπως και το πετρελαιο τον χειμωνα στις επαρχιες , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ειναι 3 ευρω .. δεν ειναι τοσο η αυξηση , ειναι η τιμη που ηταν ηδη ανεβασμενη .. Ειχε ποτέ διαφορα 1 ευρω απο ηπειρωτικη ελλαδα σε νησι καλοκαιρι η τιμη ;; Δεν θυμαμαι , αλλα δεν νομιζω κιολας

Γελοιοποίησαι .. καλά δεν μας νοιαζει και τόσο , γιατι διασκεδαζουμε :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
να θυμισω απλα οτι ΠΑΝΤΑ οι κυβερνησεις πεφτουν οταν η τσεπη των Ελληνων αδειαζει.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Γελοιοποίησε .. καλά δεν μας νοιαζει και τόσο , γιατι διασκεδαζουμε :coffee:
"Γελοιοποιεισαι". Με "αι"

να θυμισω απλα οτι ΠΑΝΤΑ οι κυβερνησεις πεφτουν οταν η τσεπη των Ελληνων αδειαζει.....
Αρα η τωρινη δεν θα πεσει ποτε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.911
Πόντοι
12.756
"Γελοιοποιεισαι". Με "αι"

Αρα η τωρινη δεν θα πεσει ποτε?