Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Μηνύματα
- 8.385
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Αρα κρεοπωλη της γειτονιας καλυτερα;Και στα κρέατα έτσι πάει. Σχεδόν όλα είναι όλα κατεψυγμένα στην άχρηστη Ελλάδα και θέλουν συνεχές καθάρισμα με ποιότητα μέτρια η μπουρδέλο. Αν θέλετε μοσχάρι με 9 ευρώ και παραγγείλετε ελιά (σιγά το κρεας), θα φάτε λάπα
ή στήθος (να είστε κι ευχαριστημένοι στο δεύτερο). Αν παραγγείλετε π.χ ελιά για γιουβέτσι θα δώσετε νορμάλ 13-14 ευρώ μίνιμουμ. Φυσικά το καλοκαίρι θα τα πηγαίνουμε βόλτα όλα από δίσκο σε δίσκο. Συνεπώς στα κρέατα ακόμα χειρότερη
η κατάσταση. Εκεί δυστυχώς πρέπει να ξέρετε και να σας σηκώνουν το κρεας να το κοιτάτε από παντού μην έχει αρπάξει και να ξέρετε ποιο είναι ποιο. Στα ακριβά κρέατα όπως χτένι, νουά κτλ, δύσκολα καλύπτεται η μορφολογία για αυτό οι λεφταδες πάντα -μα παντα- τρώνε καλύτερα
Σε κάθε τομέα στο φαί ο υπάλληλος ποτέ δεν είναι φίλος σας εκτός απειρολαχιστων εξαιρέσεων. Ειδικά σε έτοιμα προϊόντα για μάσα όπως ψητά η γλυκά πρέπει να πέσετε σε ηλίθιο να τον πάρετε πρέφα τι σερβίρει αν έχει κάνει μπινιά.