kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.950
- Πόντοι
- 6.256
Απλα παρτο αλλιως και ξεκινα σιγα σιγα να μαγειρευεις,Εμένα πλέον δε με νοιάζουν πολυτέλειες και μαλακίες. Έχω συμβιβαστεί με τη γενική κατάσταση μιας και από παιδί μεγάλωσα με ακραία πολύ λίγα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μένω σε ένα αξιοπρεπές σπίτι και να είναι καλή η τροφή μου. Το σπίτι γάμησέ το. Δίνεις ένα φράγκο παραπάνω και ευτυχώς μένεις όντως σαν άνθρωπος. Με το φαί έχει ξεφύγει το πράγμα. Δεν παίζει πουθενά τίποτα ποιοτικό. Είμαι εργένης, δεν μαγειρεύω και δε το χω και δε θέλω να το κάνω. Τα φαγαδικα είναι ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ. Ακόμη και επαρχία είναι τελείως άχρηστα πλέον. Α, εκτός από άχρηστα σε σημείο που έχει ξεφύγει απ το όριο, είναι και πανάκριβα. Δεν ξέρω αν μερικοί τρώτε και πέτρες. Αλλά αυτά που τρως προσδιορίζουν και σε μεγάλο επίπεδο το ποιόν σου αλλά και τη συμπεριφορά σου. Πλέον όντως δίνεις για 2 σουβλάκια 6 ευρώ και παιδιά πας να πεθάνεις. Δεν λες να ξημερώσεις. Κι αν έχω άδικο ας βγει κάποιος να με διαψεύσει! Θα τον πάω σε όλο το κέντρο της Αθήνας και ευρύτερα και θα πάθετε σοκ με τα σκατά που δίνουν στο κόσμο. Γαμήστε τους το σπίτι, Μη ξαναπάρει κανένας και μη ξαναπαραγγείλει. Καταλαβαίνω έχει ανάγκες κάποιος είναι ακριβές οι πρώτες ύλες, αλλά στα αρχίδια μας μάγκες. Είμαι 26 χρονών μαλάκας γιατί να πεθάνω 40 από τις κουράδες που μας ταίζουν. Και τα μαγειρία ακόμη δε πάνε πίσω. Αν καθίσετε με άνθρωπο που είναι μέσα στα πράγματα κι έχει μαγαζί ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι από που ψωνίζουν και τι ψωνίζουν. Ξέρουν τι λάδι βάζουν από που το παίρνουν και ανα πάσα μήνες το αλλάζουν για να γλιτώνουν. Πηγαίνοντας και στο χώρο του ποτού παίζουν κατηγορίες μπουκαλιών που γαμιούνται όλα πριν την εμφιάλωση / οι ίδιες οι εταιρείες βγάζουν ποτά α' β' γ' διαλογής και ξέρει το αφεντικό τι ποτά θα πάρει επίσης . Οπότε κουτόχορτο δε μασάμε από κανέναν βρωμιάρη. Σέβομαι τις δυσκολίες του ανρθώπου που τρέχει ένα κατάστημα αλλά προέχω κι εγώ νομίζω, η φροντίδα της υγείας μου και κατα δευτερον και η τσέπη μου. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ρούχα. Το 95% αυτών που παίζουν είμαι μαζικής παραγωγής τελευταίας διαλογής και ποιότητας που τα πληρώνεις ακριβά, είναι κακόγουστα και σε 6 μήνες δεν φοριούνται γτ έχουν διαλυθεί. Αλλά κι εδώ αν προσπαθήσεις πάρα πάρα πολύ και δώσεις κάτι παραπάνω μπορείς να βγάλεις άκρη. Με το φαγητό τι κάνουμε μάγκες;
Γενικά έχουν πάρει την κατιούσα όλα/ Είναι ακριβά τα πάντα και ποιοτικά είναι κάτω απ το χάλια. Και έχοντας συνηθίσει την τεράστια σαπίλα, μόλις δούμε κάτι μέτριο κλαίμε από χαρά. Είτε είναι φαί, είτε ρούχο, είτε ένα σπίτι σε λογική τιμή σε συνδυασμό με αυτά που προσφέρει... Σκέτη απογοητευση η φάση. Και μαζί με όλα αυτά να είναι και το 99% του κόσμου καθυστερημένοι και να μην έχεις να πεις τίποτα και να είναι για κλωτσιές στη μάπα. Δε γαμιέται εδώ θα μαστε. Το θέμα είναι να προσέχουμε γτ παίζει πολύ σαπίλα σε όλα τα πόστα. Σόρυ για το μακρυνάρι.
Δεν ειναι δυσκολο και θα απελευθερωθεις απο πολλες απόψεις,
Στα σουβλατζίδικα πλεον εχουν πακιστανους βρωμιαρηδες ,ολα ειναι μια αηδία πια, μια πανακριβη αηδία