You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Κουλη δεν θελανε,καλα να παθουνε
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Πηρες εθελουσια τελικα φιλος; Καλη επιτυχια στις επομενες κινησεις σου.Εγώ περιόρισα τα προϊόντα που αγοράζω απο το σούπερ μαρκετ. Αντικατέστησα το ψωμι με φρυγανιες, καταργησα την φετα, για φαγητο απο εξω ουτε λόγος παρα δυο σουβλακια μια φορα τον μηνα. Αντι για ελιες καλαμων πηρα φθηνωτερες, Αιτωλοακαρνανιας. Εχω μεινει κι ανεργος και εχω εκπλαγει απο το ποσα χρηματα δαπανουσα για μετακινηση και σνακ στην δουλεια. Μπουκοταζ θελουν για να στρωσουν, περιοριοστε τις δαπανες αδερφια.
Σε αναγκασαν η ηθελες και εφυγες;
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 6.955
Ευχαριστώ. Εκβιαστική εθελουσία αδερφέ με την μέθοδο της δυσμενής μεταβολής όρων εργασίας. Όσο για να χρήματα για να διασκεδάσω τις εντυπώσεις και να διευκρινήσω πως τα χρήματα δεν είναι (για το 95% των υπαλλήλων) αυτά που λένε τα άρθρα στον τύπο, σας ενημερώνω ότι είναι οι μισθοί τριών ετών.Πηρες εθελουσια τελικα φιλος; Καλη επιτυχια στις επομενες κινησεις σου.
Σε αναγκασαν η ηθελες και εφυγες;
Τελευταία τροποποίηση:
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.020
- Πόντοι
- 6.515
πηγα να παρω μια φορμα απο παγκο της λαικης, λεω στον τυπο να μην ειναι τουρκικη, με κοιταει περιλυπος και μου λεει, τουρκικο υφασμα, ραψιμο βουλγαρια, εχουν φυγει ολοι απο δω μου λεει...Το μόνο που δεν θα πάρει αύξηση είναι μόνο ότι παράγεται στην χώρα.
Δηλαδή τίποτα.
αυτο ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα των πολιτικων κυριοι απο τον γερο τον καραμανλη μεχρι τα σημερινα λαμογια
εδιωξαν την παραγωγη
kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 515
- Πόντοι
- 21
Το φαινόμενο δεν είναι ελληνικό, σε όλη την Ευρώπη είναι έτσι. Η οικονομία κάνει κύκλους, όπως και η ζωή. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν υπάρχει παραγωγική βάση. Επίσης υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα και παραοικονομια
τυπε μην εισαι αδικος εχουμε τη γνωστη βιομηχανια του καφετζη και της σερβιτορας εδωπηγα να παρω μια φορμα απο παγκο της λαικης, λεω στον τυπο να μην ειναι τουρκικη, με κοιταει περιλυπος και μου λεει, τουρκικο υφασμα, ραψιμο βουλγαρια, εχουν φυγει ολοι απο δω μου λεει...
αυτο ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα των πολιτικων κυριοι απο τον γερο τον καραμανλη μεχρι τα σημερινα λαμογια
εδιωξαν την παραγωγη
Μεινε εκει ρε φιλε... Σαινι δειχνεις!οι τιμες πανε για πολυ πανω.παμε για βενεζουελα και τουρκια ηδη φαινεται εγω το προεβλεψααπο το 19 και εφυγα για σπουδες δουλεια απο το 20 οικονομολογος ειμαι παμε για βενεζουελα ειναι σιγουρο.
Φανταζομαι να περναγες με εξετασεις εδω ουτε βαση δεν επιεσες ε;
Η τραβα βενεζουελα για μεταπτυχιακα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Ακριβώς έτσι πρόλαβα και πήρα ένα βαρκακι.το κυκνει ασμα της μεσαιας ταξης ειναι τυποι
οσοι προλαβαν να πανε μερικα ταξιδια, η να φτιαξουν 1, 2 σπιτια προλαβαν, οι αλλοι τον πουλο, συγκυβερνηση στο μελλον, καταστολη και ανεχεια
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.647
- Πόντοι
- 1.436
Γιατί τα πάντα ακριβαίνουν: Η απάντηση κρύβεται σε ένα κοντέινερ από την Κίνα | Moneyreview.gr
Η μεταφορά ενός κοντέινερ 12 μέτρων με εμπορεύματα από τη Σαγκάη στο Ρότερνταμ κοστίζει πλέον ακριβότερα από ποτέ. Στα 10.522 δολάρια, το κόστος είναι 547% ακριβότερο από τον μέσο όρο της ίδιας εποχής των τελευταίων πέντε χρόνων,
www.google.com
Πτωση καταναλωσης, πτωση τζιρων, κλπ
Αγορά: Οι καταναλωτές "τραβούν" χειρόφρενο - Πτώση στους τζίρους λόγω ακρίβειας και πανδημίας
Η ακρίβεια και η ανησυχία για την πανδημία κρατούν εδώ κι εβδομάδες μακριά τους καταναλωτές από την αγορά, που βλέπει τους τζίρους της να έχουν υποστεί καθίζηση, ανάλογη των περυσινών εποχών, οπότε και είχαν επιβληθεί περιορισμοί στην κυκλοφορία.
www.news247.gr
Παιδια πηγα lidl, σχεδον ολα τα προιοντα τσιμπησαν εστω κι λιγο πανω...
ηδη...
ειχαμε εδω και μηνες, το ακριβο πετρελαιο και ηλεκτρικο ρευμα,
τωρα και με τις συνεπειες του πολεμου δεν ξερω που θα φτασει το πραγμα...
φανταζομαι τα συσσιτια της εκκλησιας δεν θα προλαβαινουν να γραφουν κοσμο....
ηδη...
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Σούπερ μάρκετ που έπαιρνα κάνα ταχίνι για πρωινό, από 2,80 πήγε 3,30 και το παστέλι από 0,90 πήγε 1,20€
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Κι ακομα ειναι στην αρχη.Σούπερ μάρκετ που έπαιρνα κάνα ταχίνι για πρωινό, από 2,80 πήγε 3,30 και το παστέλι από 0,90 πήγε 1,20€
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.256
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε μην γραφτούν στο τέλος και οι εκκλησίες οι ίδιες στα συσιτια..Παιδια πηγα lidl, σχεδον ολα τα προιοντα τσιμπησαν εστω κι λιγο πανω...
ηδη...
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Με πρόχειρους υπολογισμούς η δικη μου επιβάρυνση είναι μια 60αρια ευρώ τον μήνα
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Ολα εχουν ανεβει παιδες, καφεδες-ποτα εξω, σουπερ μαρκετ σχεδον ολα τα προιοντα, βενζινη, ΔΕΗ, κλπ και φυσικα τα ενοικια.
Το μονο που κραταει λιγο αμυνα ειναι το ντελιβερι φαγητο που ακομα οι τιμες δεν εχουν αλλαξει σημαντικα. Ισως και οι λαικες, αλλα δεν εχω εικονα γιατι εχω καιρο να παω. Αν καποιος πηγαινει, ας μας ενημερωσει.
Γενικως πιστευω μια οικογενεια με εισοδημα 1500 ευρω, εχει υποστει μειωση τουλαχιστον 10% στην αγοραστικη του δυναμη, μονο και μονο λογω της ακριβειας
Το μονο που κραταει λιγο αμυνα ειναι το ντελιβερι φαγητο που ακομα οι τιμες δεν εχουν αλλαξει σημαντικα. Ισως και οι λαικες, αλλα δεν εχω εικονα γιατι εχω καιρο να παω. Αν καποιος πηγαινει, ας μας ενημερωσει.
Γενικως πιστευω μια οικογενεια με εισοδημα 1500 ευρω, εχει υποστει μειωση τουλαχιστον 10% στην αγοραστικη του δυναμη, μονο και μονο λογω της ακριβειας