Υπαρχει συγκεκριμενη τηλεφωνικη γραμμη (εκτος της ΕΛΑΣ ) στην οποια μπορεις και ανωνυμα να πεις τις οποιες υποψιες σου , απο εκει και περα ξερουν εκεινοι πως θα πραξουν αναλογα τη περιπτωση. Το εχω κανει και εγω για συγκεκριμενη περιπτωση στο Φ71 πριν καποιους μηνες!Καλά τα λες στην θεωρία, στην πράξη όμως που θα ξέρεις ότι η κοπέλα δεν είναι όντως φόλα, αλλά θύμα τέτοιας κατάστασης; Και τι να καταγγείλεις ακριβώς; "Ναι, αστυνομία; Βρέθηκα με μια κοπέλα, δεν την είδα πολύ ορεξατη στο κρεβάτι, θέλετε να ελέγξετε μήπως είναι θύμα trafficking; "
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύκλωμα μαστροπείας στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DAMDIM100
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)
Προφανως και δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις που εργοζονται σε οικους θυματα.. και εγω εχω κανονισει να παρω μια κοπελα και να παμε σε χοτελ με το αμαξι και ολα καλακαλά εντάξει. Για μια ακόμα φορά οι ΑΡΔ στην υπηρεσία του πνεύματος και της ηθικής και οι παναγίες παρθένες της ΕΛΑΣ ανακαλύπτουν τράφικινγκ και φυλακισμένες λατίνες και δεν συμμαζεύεται.
Εγώ θα σας ρωτήσω κάτι από την προσωπική μου εμπειρία: αφού ισχύουν όσα γράφουν τα λαγωνικά του Πρώτου Φλέματος, τότε γιατί μια λατίνα που είχα πάρει από την πρώην παπατζοαλυσίδα των στούντιο - αυτούς που μπουζούριασαν οι Κλουζώ της ΕΛΑΣ με την επιχείρηση Αμαρυλλίς - μου έδωσε το τηλέφωνό της μέσα στο δωμάτιο λέγοντάς μου αν ήθελα να κανονίσουμε μεταξύ μας ραντεβού σε ξενοδοχείο;
Πώς θα ερχόταν στο ραντεβού; Θα πηδούσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου την είχαν "φυλακισμένη";
Σκόπιμα έγινε για να μην αφησει ο Κούλης κανέναν να γαμησει του Αγίου ΒαλεντίνουΤην Παρασκευή το απόγευμα αρκετά σπιτάκια είχαν κλείσει λόγω ελέγχου.
Η αλήθεια είναι πως μερικές είναι όντως για καταγγελίαΝαι ,θα πηγαίνεις θα γαμας και μετά θα παίρνεις το 100 και θα λες στείλτε ένα περιπολικό ,έφαγα φόλα.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Wolf21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 906
- Πόντοι
- 361
Όπως σε όλες τις επιχειρήσεις τον έλεγχο τον ασκεί το κράτος με τις υπηρεσίες του.Ο πελάτης δεν μπορεί να ξέρει αν η κοπέλα είναι με τη θέλησή της εκεί ή όχι.Ούτε θα το πει καμία,στον πρώτο τυχόντα που μπορεί να είναι και του κυκλώματος,και όταν διαπιστώσουν ότι μίλησε θα φάει το ξύλο της αρκούδας...
Tο πρόβλημα είναι ότι μετά από λίγο παίρνουν την θέση τους άλλοι και αν δεν τους πιάσουν να τους βάλλουν μέσα, μπορεί να τους φάνε οι επόμενοι. Δεν βγαίνει άκρη, αυτό το πράγμα δεν σταματάει ποτέ. Τουλάχιστον κάποια από τα μοντέλα σε στριπ της Συγγρού ελπίζω να έρχονται με την θέληση τους εδώ μέσω γραφείων και σε δυο-τρία καλά πρακτορεία που επαναλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες και οι ίδιες μπορεί τα πράγματα να είναι καλά. Τα στούντιο τα έχω κόψει εδώ και χρόνια γιατί είναι αίσχος, όπως και κάποια χαμουρο-στριπ που συμβαίνουν πολλά εκεί μέσα.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.466
- Πόντοι
- 216
Πριν χρονια μου ειχαν πει δυο κοπελες στο δωματιο, οτι δεν τους ερεσει η δουλεια που κανουν.
Η μια μετα απο λιγο και ρο σταματησε, αλλα εμφανιστηκε παλι μετα απο χρονια.
Η δευτερη δεν εχει εμφανιστει καποια χρονια, αλλά, δεν εδειχνε θυμα εμποριας.
Ονοματα και οικους δε λεω.
Άντε βγαλε συμπερασμα.
Άντε βγαλε συμπερασμα.
Ποια επιχειρήση κουμπάρε μου ; Τα μπουρδέλα είναι κανονική επιχείρηση; Αν ήταν θα πλήρωναν φόρο κι αυτα και οι πουτανες. Δεν είναι για να λαδωνεται το σύστημα. Πολλά τα λεφτά.Όπως σε όλες τις επιχειρήσεις τον έλεγχο τον ασκεί το κράτος με τις υπηρεσίες του.Ο πελάτης δεν μπορεί να ξέρει αν η κοπέλα είναι με τη θέλησή της εκεί ή όχι.Ούτε θα το πει καμία,στον πρώτο τυχόντα που μπορεί να είναι και του κυκλώματος,και όταν διαπιστώσουν ότι μίλησε θα φάει το ξύλο της αρκούδας...
Το να μην σου αρέσει η δουλειά σου, είναι σχετικό και το συναντάς σε όλους τους κλάδους. Άλλο αυτό και άλλο εάν πεις ότι θες να φύγεις/σταματήσεις να σε τουλουμιασουν στο ξύλο.Πριν χρονια μου ειχαν πει δυο κοπελες στο δωματιο, οτι δεν τους ερεσει η δουλεια που κανουν.
Άντε βγαλε συμπερασμα.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.912
- Πόντοι
- 3.506
Δε λέω ότι είναι όλες αλλά μόλις τις μαγκώσουν, αν δηλώσουν θύματα trafficking πέφτουν στα μαλακά. Διαφορετικά αντιμετωπίζουν άλλες κατηγορίες όπως συμμετοχή σε εγκληματική Οργάνωση, παράνομη πορνεία, παράνομη είσοδο παραμονή στη χώρα, κλπ κλπκαλά εντάξει. Για μια ακόμα φορά οι ΑΡΔ στην υπηρεσία του πνεύματος και της ηθικής και οι παναγίες παρθένες της ΕΛΑΣ ανακαλύπτουν τράφικινγκ και φυλακισμένες λατίνες και δεν συμμαζεύεται.
Εγώ θα σας ρωτήσω κάτι από την προσωπική μου εμπειρία: αφού ισχύουν όσα γράφουν τα λαγωνικά του Πρώτου Φλέματος, τότε γιατί μια λατίνα που είχα πάρει από την πρώην παπατζοαλυσίδα των στούντιο - αυτούς που μπουζούριασαν οι Κλουζώ της ΕΛΑΣ με την επιχείρηση Αμαρυλλίς - μου έδωσε το τηλέφωνό της μέσα στο δωμάτιο λέγοντάς μου αν ήθελα να κανονίσουμε μεταξύ μας ραντεβού σε ξενοδοχείο;
Πώς θα ερχόταν στο ραντεβού; Θα πηδούσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου την είχαν "φυλακισμένη";
Wolf21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 906
- Πόντοι
- 361
Ποια επιχειρήση κουμπάρε μου ; Τα μπουρδέλα είναι κανονική επιχείρηση; Αν ήταν θα πλήρωναν φόρο κι αυτα και οι πουτανες. Δεν είναι για να λαδωνεται το σύστημα. Πολλά τα λεφτά.
Νόμιμες επιχειρήσεις είναι όσα έχουν άδεια.Τι κάνουν με τη φορολογία δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι νόμιμες επιχειρήσεις.Και οι υδραυλικοί/ηλεκτρολόγοι κλπ είναι νόμιμοι επαγγελματίες αλλά δεν κόβουν απόδειξη ούτε στον εαυτό τους.
Το λάδωμα υπάρχει και σε άλλες επιχειρήσεις.
Πάντως υπάρχει σαν Κ.Α.Δ η παροχή υπηρεσιών ιερόδουλου!
Σιγά μην έχουν άδεια . Όλα για παραβίαση σφραγίδων και άλλαγη των όρων χρήσης πάνε. Δηλωμενα ως αναψυκτήρια,χώροι ψυχαγωγιας,προπατζηδικα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς τα μπουρδέλα.Νόμιμες επιχειρήσεις είναι όσα έχουν άδεια.Τι κάνουν με τη φορολογία δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι νόμιμες επιχειρήσεις.Και οι υδραυλικοί/ηλεκτρολόγοι κλπ είναι νόμιμοι επαγγελματίες αλλά δεν κόβουν απόδειξη ούτε στον εαυτό τους.
Επίσης αν ήταν νόμιμες επιχειρήσεις δεν θα μπορούσε η κάθε ψωνάρα να κάνει κάστινγκ τους πελάτες,να χώνει πόρτες χωρίς προφανή λόγο και αιτία. Αυτό θα ήταν άρνηση παροχής υπηρεσιών.
Δεν ζουμε στο ΟΥΖΑ, ούτε στο Ντόιτσλαντ, στο Ελλάντα του Κούλη είμαστε.
Στα χαρτιά προβλέπεται η νομιμότητα της πουτανας και των μαγαζιων. Αλλά δεν, στην πράξη. Θα κοβόταν το λαδωμα και η μάσα.
Πολλά τα λεφτά Αλέκο.
Και πας και συγκρίνεις υδραυλικό με πουτανα. Την πουτσα με την βούρτσα. Ο υδραυλικός βγάζει ψιλά για καφέ μπροστά στα κέρδη πουτανας.Νόμιμες επιχειρήσεις είναι όσα έχουν άδεια.Τι κάνουν με τη φορολογία δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι νόμιμες επιχειρήσεις.Και οι υδραυλικοί/ηλεκτρολόγοι κλπ είναι νόμιμοι επαγγελματίες αλλά δεν κόβουν απόδειξη ούτε στον εαυτό τους.
Φορολογικά δεν υπάρχει τίποτα . Όλα μαύρα είναι . Κι αυτό είναι το νόημα. Για να τρώνε καλά όλοι.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.860
- Πόντοι
- 2.356
Όποιος πάει να γαμήσει με 10 και 20 € και δεν είναι Πάκι, αυτά παθαίνει.
Αλλά στην τελική θα συμφωνήσω μαζί σου ,καλά τα λες. όλα με το γράμμα του νόμου είναι,με κανονική άδεια μπουρδέλου,όλες οι πουτανες είναι δηλωμένες, με τις εξετάσεις τους ,τα πάντα, καταβάλλουν κανονικά το φόρο που τους αναλογεί ,παρέχουν υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες χωρίς διακρίσεις,δεν πουλάει κανένας νταβατζιλικι και δεν τα παίρνει κανένας. Είναι όλα ονειρικα ιδανικά. Ευρώπη γίναμε.Νόμιμες επιχειρήσεις είναι όσα έχουν άδεια.Τι κάνουν με τη φορολογία δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι νόμιμες επιχειρήσεις.Και οι υδραυλικοί/ηλεκτρολόγοι κλπ είναι νόμιμοι επαγγελματίες αλλά δεν κόβουν απόδειξη ούτε στον εαυτό τους.
Τελευταία τροποποίηση:
Και οι βραβευμένες μπατσινες και τα νταβατζοκυκλώματα είναι σαν τον βραβευμένο υδραυλικό τον Βαγγελαρα με το κύκλωμά του . Το ίδιο πράγμα.τον Μπάμπη τον ηλεκτρολόγο,τον βαγγο τον νταβατζη, τον Μητσο τον σοβατζη και τον Γιώργο τον πλακατζη. Κλίκα μεγαλη.
Wolf21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 906
- Πόντοι
- 361
Πρέπει να είσαι χαζός δεν εξηγείται αλλιώς...Αλλά στην τελική θα συμφωνήσω μαζί σου ,καλά τα λες. όλα με το γράμμα του νόμου είναι,με κανονική άδεια μπουρδέλου,όλες οι πουτανες είναι δηλωμένες, με τις εξετάσεις τους ,τα πάντα, καταβάλλουν κανονικά το φόρο που τους αναλογεί ,παρέχουν υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες χωρίς διακρίσεις,δεν πουλάει κανένας νταβατζιλικι και δεν τα παίρνει κανένας. Είναι όλα ονειρικα ιδανικά. Ευρώπη γίναμε.
Wolf21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 906
- Πόντοι
- 361
Πρέπει να είσαι χαζός,δεν εξηγείται αλλιώς...Και πας και συγκρίνεις υδραυλικό με πουτανα. Την πουτσα με την βούρτσα. Ο υδραυλικός βγάζει ψιλά για καφέ μπροστά στα κέρδη πουτανας.
Φορολογικά δεν υπάρχει τίποτα . Όλα μαύρα είναι . Κι αυτό είναι το νόημα. Για να τρώνε καλά όλοι.