Δεν θα μπορουσα να τα πω καλύτερα...
Kαι το διλημα ειναι pearl jam ή alice in chains εριναλ?
(μην απαντησεις και τους δυο, εννοειται... αν επρεπε να διαλεξεις)
Δεν θα μπορουσα να τα πω καλύτερα...
Kαι το διλημα ειναι pearl jam ή alice in chains εριναλ?
(μην απαντησεις και τους δυο, εννοειται... αν επρεπε να διαλεξεις)
pearl jam.. Μέγιστο κολλημα..
Μέγιστο συγκρότημα, εκπληκτική φωνή, εκπληκτικά live. Απλά άψογοικαι μεγιστο συγκροτημα. σιγουρα μεγαλυτερο απο τους νιρβανα(κατ εμε παιδια μη βαρατε) .. απλα οι νιρβανα διαφημηστικαν υπερβολικα ηρθε και ο θανατος του cobain και δημιουργηθηκε ενας μυθος
εγω ειχα πριν καμια 15αρια χρονια ενα σουπερ γκομενακι
αλλα ολη την μερα για αυτον τον τυπο μου μιλαγε, και μου ειχε πρηξει τα αρχιδια, πραγματικα δεν αντεχονταν η κατασταση...
και ετσι το εφαγε το σουτ!
εγω ειχα πριν καμια 15αρια χρονια ενα σουπερ γκομενακι
αλλα ολη την μερα για αυτον τον τυπο μου μιλαγε, και μου ειχε πρηξει τα αρχιδια, πραγματικα δεν αντεχονταν η κατασταση...
και ετσι το εφαγε το σουτ!
μπας και ησουν εσυ?:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Αν οι Nirvana εμφανίζονταν στις αρχές της δεκαετίας του 80 (δε λέω για '70) θα ήταν ένα παιδικό συγκρότημα.Ένα τσούρμο άσχετοι,εκμεταλλεύτηκαν την ξεραΐλα της μουσικής την δεκαετία του 90 όπου όλα τα συγκροτήματα έψαχναν το νέο,και βγήκαν στο προσκήνιο.Αυτοκτόνησε και ο μαλάκας (όποιος αυτοκτονεί μαλάκας είναι) και έδεσε το "γλυκό".Η χήρα του έβγαλε πολλά λεφτά...
μπας και ησουν εσυ?
Σωστός είσαι, δυστυχώς όλοι κάναμε ένα μεγάλο λάθος.
Έχεις να μας προτείνεις κάποια συγκροτήματα ναγελάσουμεακούσουμε?
Ορίστε βρε αχρηστε που με κοροιδεύεις =
Αν οι Nirvana εμφανίζονταν στις αρχές της δεκαετίας του 80 (δε λέω για '70) θα ήταν ένα παιδικό συγκρότημα.Ένα τσούρμο άσχετοι,εκμεταλλεύτηκαν την ξεραΐλα της μουσικής την δεκαετία του 90 όπου όλα τα συγκροτήματα έψαχναν το νέο,και βγήκαν στο προσκήνιο.Αυτοκτόνησε και ο μαλάκας (όποιος αυτοκτονεί μαλάκας είναι) και έδεσε το "γλυκό".Η χήρα του έβγαλε πολλά λεφτά...
Μη μυθοποιείτε ΠΑΠΑΡΕΣ. Υπήρχαν και υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΌΤΕΡΟΙ μουσικοί και συγκροτήματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του ROCK. Καμιά ιστορία δε γράφεται από καταθλιπτικούς που αυτοκτονούν μετά από ένα ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ δίσκο. Η ιστορία γράφεται από μουσικούε και συγκροτήματα με πολυετή διαδρομή, που αντέχουν στο χρόνο και στα σκαμπανεβάσματα της αγοράς.