Νέα

Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
..Ρε αφήστε τις ιστορίες...Σήμερα υπάρχει τίποτε?????
όπως θα κατάλαβες....
εδώ κάθονται και γράφουνε μόνο τα παλιά για να δείξουνε κάποιοι τι καλά που ήταν παλιά και τα καινούργια τα κρατάνε για την πάρτη τους ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Πολύ καλά τα αρθράκια σου κ.Μηδενική ανοχή.
Σκέφτηκες ποτέ να γίνεις αρθρογράφος-χρονογράφος;

μού θύμισε την Αρχιτεκτoνiκή ,..... με πήραν τα κλαματα  :rockon:  ....... :rolleyes: :2funny: :2funny:....... sτην πρώτη σας νιότη και εσείς ..έ ? :cool2: :tooth: :tooth: :tooth: :priest:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
όπως θα κατάλαβες....
εδώ κάθονται και γράφουνε μόνο τα παλιά για να δείξουνε κάποιοι τι καλά που ήταν παλιά και τα καινούργια τα κρατάνε για την πάρτη τους ;)
Μα τα κρυφα , έχουν τον λόγο τους που ειναι κρυφά και δουλεουν απο στομα σε στομα. Μην περιμενεις να γραψουν διευθυνσεις εδω φόρα παρτίδα.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Μα τα κρυφα , έχουν τον λόγο τους που ειναι κρυφά και δουλεουν απο στομα σε στομα. Μην περιμενεις να γραψουν διευθυνσεις εδω φόρα παρτίδα.
...παντως ταμπελα "στουντιο" ειδα πρωτη φορα το '92 ,ηταν στη χαριλαου τρικουπη λιγο πριν την αλεξανδρας στο αριστερο μερος ,ηταν μια ετοιμορροπη μονοκατοικια οπου εμπενες απ το πλαι ανεβαινωντας μια σιδερενια σκαλα ,εγραφε θυμαμαι "στουντιο ρηλαξ" μπαινω ενα βραδυ και μου παρουσιαζεται μια υπερ γκιλφ με ρομπα ,αφου μιλισαμε λιγο ζητω να δω την κοπελα οποτε ανοιγει τη ρομπα και μου κανει βουαλα ,στριβω και φευγω κατ ευθειαν, την ειχα περασει για την τσα τσα ... :tits2:  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
...παντως ταμπελα "στουντιο" ειδα πρωτη φορα το '92 ,ηταν στη χαριλαου τρικουπη λιγο πριν την αλεξανδρας στο αριστερο μερος ,ηταν μια ετοιμορροπη μονοκατοικια οπου εμπενες απ το πλαι ανεβαινωντας μια σιδερενια σκαλα ,εγραφε θυμαμαι "στουντιο ρηλαξ" μπαινω ενα βραδυ και μου παρουσιαζεται μια υπερ γκιλφ με ρομπα ,αφου μιλισαμε λιγο ζητω να δω την κοπελα οποτε ανοιγει τη ρομπα και μου κανει βουαλα ,στριβω και φευγω κατ ευθειαν, την ειχα περασει για την τσα τσα ... :tits2:  :2funny:

ΧΑΧΑΧΑ ΡΕΣΠΕΚΤ!
που την θυμηθηκες και αυτήν!!!
ειχε και λαμπα μπουρδέλου στην είσοδο...
και εγω πρωτη φορά για υπηρεσια την περασα και μου παρουσιαστικε με μια ρομπα....
ηταν μισοτρελη.... :uglystupid:
και το πιο τραγικο...? εκανα το κασκαντεριλίκι και είχα περάσει μαζι της στο δωμάτιο ... :grin:  :dancing: :helpplea:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697

εσύ δεν με εκπλησεις δεν περίμενα κάτι έξυπνο απο εσένα...

όπως θα κατάλαβες....

τα καινούργια αν και οπου υπάρχουν φωστήρα μοικανε εξυπακούεται οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γραφτουν εδω χυμα...τους λογους ελπίζω να είσαι τουλάχιστον λίγο εξυπνος να τους καταλάβεις γιατι....

όταν θα λέτε τέτοια δεν θα κάνετε τους ψόφιους κοριούς.
Θα λέτε και ηλικία της κυρίας τώρα και το πού στο Ν. Κόσμο.
ψάχνουμε και τα κρυφά που λειτουργούν τώρα, όχι μόνο τα παλιά.

αλλιώς, αν είναι ιστορική αναδρομή μόνο δεν έχει νόημα.
Εδώ δίνουμε γνώσεις.

ναι ε???

εσυ που είσαι μέλος απο το 2006 και έχεις δώσει 3 μόνο κριτικές ολα αυτα τα χρόνια τι δινεις???
μήπως θέλεις να σου δώσουμε και συντεταγμένες να το βρείς ακριβώς και εκτος απο ηλικία να σου πούμε και άλλες λεπτομέριες?
δεν πάς εσυ να ψάξεις καλύτερα και να ενημερώσεις εμας τους υπόλοιπους???
και τέρμα με την κλαψομουνιαση σε αυτο το θρέντ τραβα κλάψε αλλου
παρομοια μηνυματα θα διαγραφονται
γκεγκε?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
και το πιο τραγικο...? εκανα το κασκαντεριλίκι και είχα περάσει μαζι της στο δωμάτιο ... :grin:  :dancing: :helpplea:
χαχαχα απίστευτο. Μιλάμε για χάλι μαύρο - τη θυμάμαι κι εγώ. Είχα φύγει έντρομος μιλάμε.  :cheesy:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
χαχαχα απίστευτο. Μιλάμε για χάλι μαύρο - τη θυμάμαι κι εγώ. Είχα φύγει έντρομος μιλάμε.  :cheesy:

εγω έκατσα και αντιμετώπισα το θηρίο....
battle243.gif

[move]
jedi-fight.gif
[/move]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
:2funny:  :rockon:
νομίζω είχε και πολλά δαχτυλίδια.. κάτι τέτοιο. Σα γριά μάγισσα ήταν.  :priest:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
:2funny:  :rockon:
νομίζω είχε και πολλά δαχτυλίδια.. κάτι τέτοιο. Σα γριά μάγισσα ήταν.  :priest:

θυμαμαι χαρακτηριστικά πως μου ειχε κανει και παρατήρηση να μην σφυγγω πολύ τη ζώνη στο παντελόνι μου γιατι θα πάθω προστάτη και δεν θα μου σηκώνεται οταν μεγαλώσω..!!!!  :2funny: :uglystupid:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Μπραβο πολυ καλη δουλεια ζιρο,πολυ καλη η ιδεα σου και μπραβο στη μνημη σου και στις ωρες που αφιερωσες να φωταγραφησεις ολα αυτα.Ορισμενα οπως το κυβελης και το μπουμπουλινας δεν ηταν τοσο κρυφα,,υπηρχαν σχετικες αγγελιες στο εθνος...δε προσεξα αν εχεις βαλει το αλεξανδρας 44-42 απεναντι απο το παρκο,οπως και αλλο ενα στην οδο ισαυρων λιγα στενα πιο πανω.
O Καραρηγας,ειχα παει 2 χρονιες αγγλικα εκει αλλα με διωξανε επειδη εκανα φασαρια και πηγα στο πυρσο στο φαραντακη..κατα συμπτωση υπηρχε και στουντιο εκει απεναντι στη σταση του λεοφωρειου..μαλλον επρεπε οι γονεις μας να μας γραψουν στα ρωσσικα...θα ειχαν εξασφαλισει το μελλον μας... :)
Ακομα και σε τετοια θεματα-χρονογραφηματα δε λειπουν τα πνευματα αντιλογιας και αντιδρασης...σημεια των καιρων και της μιζερης ελληνικης νοοτροπιας.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΧΑΧΑΧΑ ΡΕΣΠΕΚΤ!
και εγω πρωτη φορά για υπηρεσια την περασα και μου παρουσιαστικε με μια ρομπα....

στην αγγελια εκανε λογο για ισπανο-ιταλικη περιποιηση,,,προαγγελος των ιταλιδων και ισπανιδων γυναικων που θα κατεκλυαν τη πιατσα τη τελευταια 5 ετια,κατι ηξερε το γκιλφ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χ
...παντως ταμπελα "στουντιο" ειδα πρωτη φορα το '92 ,ηταν στη χαριλαου τρικουπη λιγο πριν την αλεξανδρας στο αριστερο μερος ,ηταν μια ετοιμορροπη μονοκατοικια οπου εμπενες απ το πλαι ανεβαινωντας μια σιδερενια σκαλα ,εγραφε θυμαμαι "στουντιο ρηλαξ" μπαινω ενα βραδυ και μου παρουσιαζεται μια υπερ γκιλφ με ρομπα ,αφου μιλισαμε λιγο ζητω να δω την κοπελα οποτε ανοιγει τη ρομπα και μου κανει βουαλα ,στριβω και φευγω κατ ευθειαν, την ειχα περασει για την τσα τσα ... :tits2:  :2funny:
ΑΧΑΧΑ ΡΕΣΠΕΚΤ!
και το πιο τραγικο...? εκανα το κασκαντεριλίκι και είχα περάσει μαζι της στο δωμάτιο ... :grin:  :dancing: :helpplea:

Χαριλαου Τρικουπη πριν την διασταρωση με την Λασκαρεως.
Συμφωνα απολυτα με την περιγραφη, τοσο του οικου, οσο και της "κοπελας"

Και εγω ειχα περασει μαζι της.
5.000 με μασαζ ζητουσε, ή 3.000 μονο sex.
Υπερβολικο για εκεινα τα χρονια
Αν θυμαμαι καλα το 1995.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
Μπραβο πολυ καλη δουλεια ζιρο,πολυ καλη η ιδεα σου και μπραβο στη μνημη σου και στις ωρες που αφιερωσες να φωταγραφησεις ολα αυτα.Ορισμενα οπως το κυβελης και το μπουμπουλινας δεν ηταν τοσο κρυφα,,υπηρχαν σχετικες αγγελιες στο εθνος...δε προσεξα αν εχεις βαλει το αλεξανδρας 44-42 απεναντι απο το παρκο,οπως και αλλο ενα στην οδο ισαυρων λιγα στενα πιο πανω.
O Καραρηγας,ειχα παει 2 χρονιες αγγλικα εκει αλλα με διωξανε επειδη εκανα φασαρια και πηγα στο πυρσο στο φαραντακη..κατα συμπτωση υπηρχε και στουντιο εκει απεναντι στη σταση του λεοφωρειου..μαλλον επρεπε οι γονεις μας να μας γραψουν στα ρωσσικα...θα ειχαν εξασφαλισει το μελλον μας... :)
Ακομα και σε τετοια θεματα-χρονογραφηματα δε λειπουν τα πνευματα αντιλογιας και αντιδρασης...σημεια των καιρων και της μιζερης ελληνικης νοοτροπιας.

φιλε σπαιντερντομ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια, σχεδον ολα ειχανε αγγελια σε εφημεριδα τοτε
αυτο που λες Λ. Αλεξάνδρας το θυμάμαι αλλα δεν ετυχε να το επισκεφθώ
Το Ισαυρων το στουντιο φυσικα και το θυμαμαι εφερνε καλες ανατολικιες μιλφ
αυτο στο Χαλανδρι που λες αναφερθηκε εδω (απεναντι απο τον Πυρσο και το σουβλατζιδικο ολυμπικ) θα βαλω φωτος μεσα στη βδομαδα και απο αυτο , και απο το αλλο που ηταν απεναντι απο τον Καραρηγα παλι στο Χαλανδρι, καθως και σε ενα ακομα που ηταν στην Αγ.Γεωργιου (Χαλανδρι)

στην αγγελια εκανε λογο για ισπανο-ιταλικη περιποιηση,,,προαγγελος των ιταλιδων και ισπανιδων γυναικων που θα κατεκλυαν τη πιατσα τη τελευταια 5 ετια,κατι ηξερε το γκιλφ.

προφήτης η γκιλφ οντως....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697

Αν θυμαμαι καλα το 1995.

αλλος ένας γενναίος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
...και αλλο ενα στην οδο ισαυρων λιγα στενα πιο πανω...
Kι αυτό με ανατολικές.
Είχε μια μικρή αίθουσα αναμονής με καθρεύτες, βιτρώ κλπ και πίσω τους οντάδες -εφοδιασμένους με μασαζοκρέβατο-, όπου γινόταν παιχνίδι.

...παντως ταμπελα "στουντιο" ειδα πρωτη φορα το '92 ,ηταν στη χαριλαου τρικουπη λιγο πριν την αλεξανδρας στο αριστερο μερος ,ηταν μια ετοιμορροπη μονοκατοικια οπου εμπενες απ το πλαι ανεβαινωντας μια σιδερενια σκαλα ,εγραφε θυμαμαι "στουντιο ρηλαξ"
Φοβερή (κυριολεκτικά) η τζιλφ, που, όταν είχα σκάσει μύτη, μου υποσχέθηκε πριν το πήδημα να πασαλείψει το πουλί μου με λάδι, "για να είναι πιο καυλωτικό".
Εγκατέλειψα έντρομος Ιταλία & Ισπανία και κατέβηκα τη σκάλα προς τα πάτρια εδάφη.

Επιπροσθέτως, μια άλλη κατηγορία που θα μπορούσε να ενταχθεί σ' αυτό το θέμα, είναι τα σπίτια, μετά και άνευ εισαγωγικών, στα οποία έμεναν κορίτσια της δουλειάς, τα οποία δέχονταν και κατ' ιδίαν πελάτες στο χώρο τους, εκτός μπουρδέλου.
Σε μια τέτοια περίπτωση, κολλητός είχε κανονίσει πριβέ βίζιτα στο σπίτι μιας πόρνης-νάνου (με το ζόρι 1.40), το οποίο επισκεφθήκαμε ντουέτο.
Το σπίτι ήταν σε μια κάθετο της 3ης Σεπτεμβρίου, κοντά στη Βάθη.
Μπαίνοντας μέσα, μόλις αντίκρυσα την πόρνη-freak απροστάτευτη από το έρεβος του μπουρδέλου, τράπηκα σε άτακτη φυγή.
Μπόρεσα να συγκρατήσω μόνο κάποια στοιχεία απ' το διάκοσμο, που αποτελούνταν από κάτι κρεμασμένα καρυοφίλλια στους τοίχους και άλλα τέτοια τερπνά. Ο δικός μου έμεινε -άξιος!-, αντιμετώπισε αντρίκεια τον εχθρό και έπεσε ηρωικά μαχόμενος.
Πάντως, σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, τα πράγματα ήταν καλύτερα.

Λιγο πιο διπλα Αριστοτελους 140 ισογειο διαμερισμα παλι με 2 γκιλφ ελληνιδες της συμφορας που τα κανανε ολα...
www.imagebam.com/image/0b408e263049797] [/URL]

Αυτό δεν ήταν με τα πτυχία της κομμωτικής κορνιζαρισμένα στον τοίχο;   :2funny: :2funny:

Αχαρνων 243...οροφος
Ενα ακομα στουντιο με πολλες κοπελες της δεκαετιας 1990 στον Αγιο Νικολαο....
Η ταμπελα 'Αχαρνων 243" χασκει ακομα, οπως και το πωλητηριο...
www.imagebam.com/image/ca1e26263049153] [/URL]
Ναι, αλλά στα τελειώματα το είχε πάρει η (trans; ) Κλαίρη, που ειδικευόταν στα αυταρχικά κι έριχνε αβέρτα ξύλο στους μερακλήδες θαμώνες, οπότε δεν ήταν να περάσεις ούτε απ' έξω.  :s&m_1: :s&m_2:
Στην αρχή, τα πράγματα ήταν ακρετά πιο στρωτά- ενδεικτικά αναφέρω ότι λίγο παρακάτω, σε ζαχαροπλαστείο επί της Αχαρνών, διακινούνταν το famous "γαλακτομπούρεκο της Αθήνας", οπότε φεύγοντας απ' το studio χτύπαγες ένα ταψάκι για στανιάρισμα :dancing:

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Θεοδωρε οπλαρχηγέ ανεφερες καποια  Κλαιρη .

Μηπως ηταν ξανθια έκφυλη ελληνιδα (30+ τοτε ) με στητο βυζι ωραιο σωμα που εκανε  αγριο gamisi?

Αν ναι εγω αυτη την εφερνα ως cg στα τελη δεκαετίας '90.Ναι μου ελεγε οτι εκανε και αυταρχικά κλπ.

Δε νομιζω οτι ηταν trans.

Ειχε και μια φιλη μελαχρινη την Ελενα με υπερκαυλο κωλο

vagiacodios

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Like
34
Πόντοι
0
ΑΧΑΧΑ ΡΕΣΠΕΚΤ!
και το πιο τραγικο...? εκανα το κασκαντεριλίκι και είχα περάσει μαζι της στο δωμάτιο ... :grin:  :dancing: :helpplea:

Αν θυμαμαι καλα το 1995.
Αντε να σας θυμησω και το ονομα της Χριστινα το εγραφε στο τοιχο απεναντι μπαινοντας , ειχε
και ενα τζιπ παρκαρισμενο διπλα samurai .Το  1976 ειχαμε παει 4 συμμαθητες να πρωτογαμησουμε .Τοτε ειχε και τσατσα,οταν μεγαλωσε κλειδωνε την πορτα  στην κουζινα και φωναζε απο μεσα απο το δωματιο  καθιστε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom