Νέα

Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vagiacodios

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Like
34
Πόντοι
0
Λιγο πιο διπλα Αριστοτελους 140 ισογειο διαμερισμα παλι με 2 γκιλφ ελληνιδες της συμφορας που τα κανανε ολα...

:uglystupid:

www.imagebam.com/image/0b408e263049797] [/URL]
Το σπιτι ηταν ιδιοκτησια  της συχωρεμενης της Ζωης  καλιτεχνικο σοφια  που εβγαζε τις μασσελες να κανει πιπα εκει ειχαν δουλεψει η Ποπη , η Αλεκα , η Γωγω , η γαλλιδα  ,η Λαρισαια ,η βραζιλιανα

vagiacodios

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Like
34
Πόντοι
0
συνεχίζουμε λοιπόν

οδός Πιπίνου πάνω απο την Πατησίων και κάτω απο την Δροσοπούλου.
Στην πρώτη φωτο Πιπίνου 16 στο ισόγειο , εκει που τώρα υπαρχει πωλητήριο ηταν μια ελληνιδα γκιλφ που εκδιδοτανε και εκανε τα παντα...
στο σαλονι περιμενε ο αγαπητικος για να την προσεχει ενας 60αρης μπαρμπας που μονίμως κοιμοτανε ορθιος...
η γκιλφ αυτη εφερνε κατα καιρούς διάφορες ελληνιδες και αλλοδαπες κοπελες (μιλφ κυριως) για βοηθεια...
www.imagebam.com/image/74151e263139074] [/URL]

στη δευτερη φωτο, λιγο πιο κατω στο Πιπινου 25 στο ισογειο εδρασε η Ριτα.
Ελληνιδα μιλφ με βυζαρες φυσικες και θαμνο μουνι...
ηταν μονη της στο διαμερισμα. ξεκινησε την καριερα της σε ηλικια 38 ετων απο τον Ναρκισο, το στουντιο και μετα νοικιασε στην Πιπινου και δεχοταν εκει...επικα γαμησια η γυναικα ζουσε για να γαμιεται. Εδινε και κωλο
Στη συνεχεια πηγε και νοικιασε αλλο δωμα στον Αγιο Νικολαο, μετα το 2005 περιπου σταματησε...
www.imagebam.com/image/960793263139092] [/URL]

H Μαιρη με τον Κωστα το κουδουνι εγραφε Σαρρη  εκει ηταν και η τρελλοπατρινια αλεξια -ντινα
που πηγε μετα κοδριγκτωνος 14

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Το σπιτι ηταν ιδιοκτησια  της συχωρεμενης της Ζωης  καλιτεχνικο σοφια  που εβγαζε τις μασσελες να κανει πιπα εκει ειχαν δουλεψει η Ποπη , η Αλεκα , η Γωγω , η γαλλιδα  ,η Λαρισαια ,η βραζιλιανα

:2funny: :2funny: :2funny:
και μετα οι περισσοτερες απο αυτες δουλεψαν σε δικα τους διαμερισματα στην ευρυτερη περιοχη της Κυψελης... :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
H Μαιρη με τον Κωστα το κουδουνι εγραφε Σαρρη  εκει ηταν και η τρελλοπατρινια αλεξια -ντινα
που πηγε μετα κοδριγκτωνος 14

:rockon: :rockon: :rockon:

ετσι!!! μαζι με την Ποπάρα!!!
ξέρεις πολλά εσυ!
γραψε μας λιγα παραπάνω!

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Σωστα Σαρρη εγραφε. Θυμαμαι ειχα παει ανημερα 28 οκτωβρίου και την πηρα μαζι με
μια αλλη.

Επισης θυμηθηκα  :

Καλοκαιρι 1998 σε μια γωνιακη μονοκατοικια στους Αμπελοκηπους κοντα Πανορμου σε ενα δρομο που λεγοταν Λουιζας η καπως ετσι, ηταν μια βυζαρου (4,5 και βαλε ) η οποια φορουσε και περουκα!

Ηλικια  35 περιπου. Διπλα στο μασαζοκρεβατο ειχε ανετο κρεβατι, και με το που αρχισε να μου κανει ισπανικο την πηρε το υγρον πυρ.

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Με το GILF της Χαριλάου Τρικούπη προς Αλεξάνδρας είχα περάσει και εγώ, αθώος και περίεργος φοιτητής. Την θυμάμαι ακόμα την εντελώς cult φάση. με είχε πασαλείψει λάδια (γιατί μόνο μασαζ δεν ήταν) και μετά καθόταν γυμνή στην πλάτη μου και έκανε τσουλήθρα! Αφού μου σηκώθηκε τότε δεν φοβάμαι τίποτα! Πιο καλτ δεν γίνεται...

Αλλά στα καλά να αναφέρω και εγώ μια "Αλεξάνδρα" (πραγματικό Ελένη) τσατσά που παλιά ήταν στο Χαλάνδρι και αργότερα στην 3ης Σεπτεμβρίου προς Φωκίωνος που πάντα έφερνε εξαιρετικά τεμάχια, ενίοτε πολύ φρέσκα και άβγαλτα, σχεδόν πάντα με εκπληκτικό σέρβις. Αλλά πολύ πολύ φιλάργυρη η θεία. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Επίσης θυμάμαι ένα εντυπωσιακό κατάστημα Στουρνάρη σχεδόν στην Πατησίων (δίπλα από Παπασωτηρίου τότε) με ωραία διακόσμηση, νομίζω ξυλινα χωρίσματα στα δωμάτια και ίσως από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει ποτέ. Πήγα μόνο μια φορά και δυστυχώς δεν πέρασα, όντας φτωχός φοιτητής...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
μια αλλη.

Επισης θυμηθηκα   :

Καλοκαιρι 1998 σε μια γωνιακη μονοκατοικια στους Αμπελοκηπους κοντα Πανορμου σε ενα δρομο που λεγοταν Λουιζας η καπως ετσι, ηταν μια βυζαρου (4,5 και βαλε ) η οποια φορουσε και περουκα!

Ηλικια  35 περιπου. Διπλα στο μασαζοκρεβατο ειχε ανετο κρεβατι, και με το που αρχισε να μου κανει ισπανικο την πηρε το υγρον πυρ.
...μαλλον λουιζης ριανκουρ και αχαιας θα λες στη μονοκατοικια απεναντι απο ενα φουρνο ,δεν κρατησε πολυ αυτο..

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
...μπραβο ναι ετσι λεγοταν ο δρομος και θυμαμαι οτι ειχε ενα φουρνο
απεναντι στην γωνια νομιζω.

Ειχες παει ?

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
μια αλλη.

Επισης θυμηθηκα  :

Ηλικια  35 περιπου. Διπλα στο μασαζοκρεβατο ειχε ανετο κρεβατι, και με το που αρχισε να μου κανει ισπανικο την πηρε το υγρον πυρ.

Beca, αυτή είναι η περίφημη Βίκυ. Στη μονοκατοικία, στο στενό της Πανόρμου.
Δεν ξέρεις ποια είναι η Βίκυ και που βρέθηκε μετά; Θα σε μαλώσω.
Με μασατζίδικα εν γένει, έχεις ασχοληθεί καθόλου; - δεδομένου ότι η Βίκυ δεν ήταν απλό στουντιοκόριτσο - ήταν μασέζ...

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Δικαιάρχου και Φορμίωνος στο Παγκράτι σας θυμίζει κάτι; Μιλφ με απίθανο ποεθηλασμό! Έφερνε και μια φίλη της που και που... 1995-2000 για τους παλιούς!

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Στην οδό Άνδρου, κάθετη στην Πατησίων, δίπλα στη λέσχη, μια γεμάτη ξανθιά... Την είχα πετύχει και χαμηλά Πιπίνου, σχεδόν στη γωνία με Αχαρνών σε όροφο πολυκατοικίας. Επίσης στην Πατησίων και Πελλήνης (;;;) σε ψηλό όροφο έφερνε κάτι καταπληκτικές Ελληνίδες (ναι!!!!). Θυμάμαι μια που έλεγε ότι έμενε στη Δροσιά, είχαμε κανονίσει έξοδο, μου είχε δώσει και τηλ. σπιτιού (προ κινητών όλα αυτά) αλλά το σήκωσε ο πατέρας(;;;) της και προτίμησα να εξαφανιστώ. Στο "σπίτι" πάντως έβγαζε απίθανη κάβλα...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
respect-062.gif

και χαμηλα στη Σόλωνος στο υψος των Εξαρχείων σε ενα διαμερισμα πολυκατοικίας , οπως κατεβαινουμε την Σολωνος αριστερά στο ύψος της Ζωοδόχου πηγης αν θυμαμαι καλα υπήρχε μια μουνάρα ελληνιδα νταρντάνα με βυζαρες φυσικές που εκανε μασαζ και σεξ αλλα η μαλακια ηταν πως ηταν υποχονδρια και σε αναγκαζε να φορας 2 (!) προφυλακτικα για να την πηδηξεις....

Η επί της Σόλωνος έβαζε που και που, αγγελία, υπό την επωνυμία και το αντίστοιχο κουδούνι "Αισθητική". Αυτά πρωτόβγαλτος τότε, τα φοβόμουν, γιατί σκεφτόμουν ότι υπήρχε η πιθανότητα να πέσω σε κανονικό ινστιτούτο αισθητικής, οπότε αγχωνόμουν πάντα για το τι θα πω, ώστε να φύγω χωρίς να γίνω ρεζίλι.
Πάντως επειδή έβλεπα την αγγελία στις στήλες που "έπαιζαν μπάλα", έφτασα κάποια στιγμή μέχρι εκεί και χτύπησα το κουδούνι. Γι΄αυτό το θυμάμαι. Δυστυχώς δεν άνοιξαν.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Η επί της Σόλωνος έβαζε που και που, αγγελία, υπό την επωνυμία και το αντίστοιχο κουδούνι "Αισθητική". Αυτά πρωτόβγαλτος τότε, τα φοβόμουν, γιατί σκεφτόμουν ότι υπήρχε η πιθανότητα να πέσω σε κανονικό ινστιτούτο αισθητικής, οπότε αγχωνόμουν πάντα για το τι θα πω, ώστε να φύγω χωρίς να γίνω ρεζίλι.
Πάντως επειδή έβλεπα την αγγελία στις στήλες που "έπαιζαν μπάλα", έφτασα κάποια στιγμή μέχρι εκεί και χτύπησα το κουδούνι. Γι΄αυτό το θυμάμαι. Δυστυχώς δεν άνοιξαν.

Κάτι που μου έτυχε εμένα το 1998 σ'ένα ινστιτούτο αισθητικής , κανονικό όχι μουσαντό  :headbang: :headbang: ! , κοντά στην πλατεία Βάθης , εννοείται ότι έφυγα σαν βρεμένη γάτα  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: !!

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
δεν ήταν κρυφό αφτό...υπήρχαν γι αυτό κανονικά αγγελίες στις εφημερίδες...
είχε πολλές κοπέλες μέσα όπου μάλιστα σχεδόν όλες ήθελαν να τίς πάρεις και έξω.

Το Αμορίου 1 & Αχαρνών, ναι μεν έβαζε ελάχιστες αγγελίες μόνο με τηλέφωνο, αλλά μην ξεχνάμε ότι λειτούργησε στη μετά-Μάκη περίοδο, οπότε όντως ήταν σε καθεστώς, ας πούμε, επικινδυνότητας - εκείνη τη μία σεζόν που λειτούργησε, ήταν το μόνο πολυμελές μαζί με το Πειραιώς 60. Πήγαινα μεταμεσονύκτια Σάββατο βράδυ, γύρω στις 1.00, είχε τρεις κοπέλες, αλλά ήταν πολύ χαλαρά και χύμα λόγω ώρας, χωρίς σερίφισσα κλπ, γεγονός που μου άρεσε πολύ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

το θυμαμαι!!!θα το φωτογραφισω και θα το ποσταρω και αυτο συντομα!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Το Αμορίου 1 & Αχαρνών, ναι μεν έβαζε ελάχιστες αγγελίες μόνο με τηλέφωνο, αλλά μην ξεχνάμε ότι λειτούργησε στη μετά-Μάκη περίοδο, οπότε όντως ήταν σε καθεστώς, ας πούμε, επικινδυνότητας - εκείνη τη μία σεζόν που λειτούργησε, ήταν το μόνο πολυμελές μαζί με το Πειραιώς 60. Πήγαινα μεταμεσονύκτια Σάββατο βράδυ, γύρω στις 1.00, είχε τρεις κοπέλες, αλλά ήταν πολύ χαλαρά και χύμα λόγω ώρας, χωρίς σερίφισσα κλπ, γεγονός που μου άρεσε πολύ.

ετσι ακριβως...!

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Με μασατζίδικα εν γένει, έχεις ασχοληθεί καθόλου; - δεδομένου ότι η Βίκυ δεν ήταν απλό στουντιοκόριτσο - ήταν μασέζ...
[/quote]

Δυστυχως οχι, ομολογω πως δεν ξερω. Ποια ηταν και που πηγε ?

Με μασαζ οντως δεν πολυασχολουμαι- προτιμω studio και cg οσο με παιρνει οικονομικα.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

Δυστυχως οχι, ομολογω πως δεν ξερω. Ποια ηταν και που πηγε ?

Με μασαζ οντως δεν πολυασχολουμαι- προτιμω studio και cg οσο με παιρνει οικονομικα.

Αστειεύομαι φυσικά, δεν παίζουμε τον φωτεινό παντογνώστη εδώ...
Απλώς, το ρεζουμέ και η πλάκα της ιστορίας είναι ότι μετά τον προσωπικό της χώρο στην Πανόρμου (Λουίζης Ρ.) - και ενδεχομένως μετά από κάποιο κενό -;- διάστημα - η Βίκυ βρέθηκε εν τέλει ως ιδιοκτήτρια (ή και συνιδιοκτήτρια;) ενός από τους πιο πολυσυζητημένους χώρους στο πεδίο των μασαζερί και στο site:
του πολυθρύλητου και απόρθητου κάστρου της Πατριάρχου Ιωακείμ 45.
Επίσημα, δεν έχει υπάρξει ούτε μία μαρτυρία στο site ή αλλού, για κάτι επιπλέον πέραν του μασάζ στο εν λόγω κατάστημα, παρά το ότι πλείστα σημάδια (όπως το στυλ και η αμφίεση των κορασίδων, το "σαλονάρισμα" και μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα) έδειχναν ότι κάτι παίζεται.
Έτσι, στον όλο μυστήριο μύθο της Πατριάρχου Ιωακείμ ήρθε να προστεθεί και το γεγονός, ότι η ιδιοκτήτρια ήταν πλέον η Βίκυ.
Όταν τη συνάντησα εκεί, άφησα να εννοηθεί ότι "γνωριζόμαστε", αλλά δυστυχώς δεν προχώρησα την κουβέντα για να φτάσουμε ενδεχομένως σε πιο εμπιστευτικά στοιχεία.
Βέβαια, δεν ήμουν και συχνός πελάτης της - μία φορά είχα πάει στην Πανόρμου, αλλά κι αυτή έδειξε ότι με θυμήθηκε. Τεσπά, ούτε σε εκείνη την επίσκεψη στην Π. Ιωακείμ συνέβη κάτι αξιομνημόνευτο, παρά τη σύσταση της Βίκυς στην μασέζ, να με "περιποιηθεί"...   

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ναι βεβαια εχω ακουστα για το πατρ. ιωακειμ. Εχω περασει απο το σημειο
πολλες φορες αλλα δεν εχω ανεβει ποτε, γιατι και εγω απο ολους εχω ακουσει
οτι δεν παιζει ουτε καν φραπέ.

Την ειχα πατησει σχεδον ετσι στην Μαντζαρου ( με το ζορι φραπέ ) και ειναι
ενας απο τους βασικους λογους που δεν προτιμω τα  ιδρυματα μασαζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom